תגובה חצופה, נדרש לשפר נימוס
לא שאלת מה ההבדל מבחינת חיזוק המערכת החיסונית, ולא אמרת שאת לא רוצה קישורים לפני כן.
על מנת לגרום לשום לעזור בשיפור מערכת החיסון, חייבים לגרוס אותו בצורה מאוד טובה במשך רבע דקה.
בשום יש אנזים alliin, שהוא עצמו לא תורם הרבה לאדם.
אבל כאשר השום נגרס, בעזרה של אנזים alliinase שנמצא בשום, הוא הופך את הalliin לallicin.
allicin תורם לשיפור מערכת החיסון, אם זאת הוא לא יציב, ויעלם במידה ויחממו את השום או בכללי אחרי זמן מה.
אבקת שום או שום גרוס, נעשים על ידי ייבוש השום וגריסתו.
זה תלוי מאוד כיצד היצרן מבצע את זה ובאיזה טכנולוגיה הוא משתמש.
כל מוצר אחר שמשתמש בשום, כגון תרופות וכו', שלא מבצעים גריסה או גורמים ללעיסה (כמו בליעת כדור), לא משחררים alicin ולכן השום לא עוזר בנושא הזה.
לסיכום, גריסת שום טבעי / לעיסתו (לא ממליץ על לעיסה, שורף בפה ועושה הרבה ריח), הוא הכי בריא ועוזר בנושא הזה.