פשטידת פיטריות טבעונית

מנץ1

New member
פשטידת פיטריות טבעונית

יש לי מתכון של פשטידה רגילה רק שאני רוצה לבשל ולאפות את הגבינות הטבעוניות עם הבצל והפיטריות המטוגנות....האם מישהו בישל ואפה עם טופוטי, טופו, גבינה צהובה טבעונית? איך יצא?
 

קרנף לבן 1

Well-known member
מנהל
אני עשיתי פיצה עם טופו

אז ככה... הרסק עגבניות עם השמן והתבלין החזיק והצמיד את הטופו המגורד אבל לא את הזיתים החתוחים ששמתי למעלה.
 

מנץ1

New member
אם אני לא טועה של וגה והיא באה בטעמים שונים

זה בפינה של גרין......המחירים של כל המוצרים הטבעוניים גבוהים מאוד.
 

ימימה

New member
גבוהים ביחס למה?

200 ג' של וגה שבא בגוש, לא בפרוסות, עולה בשופרסל בערך 17 ש"ח, ומספיק לדי הרבה. זה לא יקר הרבה יותר מגבנ"צ חלבית - 14 ש"ח ל-200 ג' נועם (אם כי בפרוסות).
גבנ"צ של "ליב" עולה 28 ש"ח ל-400 ג', גם ממש סביר (שוב, בהשוואה לגבנ"צ חלבית, מעבר לזה כמובן כל אחד יחליט מה יקר לו ומה לא...)
אגב, מצאתי את האתר הזה, שנותן לך מחירים של כל מוצר בסופרים שונים ברחבי הארץ, ומאפשר לך לראות איפה כדאי לקנות אותם באיזור שלך
http://www.pricez.co.il/Product/104874/תחליף-גבינה-צהובה-טבעוני-נמסה-במיוחד-וגה-200-גרם
 

מנץ1

New member
התכוונתי לכל המוצרים הטבעוניים,

הסייטן למשל ממה עשוי מחיטה? קמח? 24 שח' לחבילה.....חלב סויה אלפרו 15 שח' וכ'ו, זה כמו המוצרים נטולי הגלוטן , כל מה שמיוחד ושונה מהרגיל עולה.
 
למעלה