יש לי מתכון של פשטידה רגילה רק שאני רוצה לבשל ולאפות את הגבינות הטבעוניות עם הבצל והפיטריות המטוגנות....האם מישהו בישל ואפה עם טופוטי, טופו, גבינה צהובה טבעונית? איך יצא?
200 ג' של וגה שבא בגוש, לא בפרוסות, עולה בשופרסל בערך 17 ש"ח, ומספיק לדי הרבה. זה לא יקר הרבה יותר מגבנ"צ חלבית - 14 ש"ח ל-200 ג' נועם (אם כי בפרוסות).
גבנ"צ של "ליב" עולה 28 ש"ח ל-400 ג', גם ממש סביר (שוב, בהשוואה לגבנ"צ חלבית, מעבר לזה כמובן כל אחד יחליט מה יקר לו ומה לא...)
אגב, מצאתי את האתר הזה, שנותן לך מחירים של כל מוצר בסופרים שונים ברחבי הארץ, ומאפשר לך לראות איפה כדאי לקנות אותם באיזור שלך http://www.pricez.co.il/Product/104874/תחליף-גבינה-צהובה-טבעוני-נמסה-במיוחד-וגה-200-גרם