בישולים לסופ"ש
כיסוני עדשים אדומות:
-כוס ורבע-וחצי קמח עדשים אדומות
-2 תחליף ביצה (2 כפות גואר גם, כוס קמח עמילני (אני השתמשתי בתפוחי אדמה), כף א. אפיה. מערבבים לכל תחליף כף אבקה עם כף שמן (לשני תחליפים שמתי כף אחת כדי לחסוך שמן...) מערבבים היטב, מוסיפים ארבע כפות מים ומערבבים לעיסה צמיגית)
-רבע או פחות כפית מלח
למילוי:
-שלוש פטריות בינוניות מגוררות
-4 קוביות שום כתוש קפוא
-קורט מלח
ההכנה:
מטגנים את הפטריות מוסיפים שום ומלח ומטגנים עוד טיפה.
מערבבים את חומרי הבצק, מקמחים בנדיבות את משטח העבודה בקמח עדשים, מרדדים עד לעובי הרצוי, קורצים עיגולים בעזרת כוס וממלאים, מבשלים במיים רותחים עד שהם צפים (הייתי ממליצה לבשל אפילו עוד כמה דקות כי לא התבשל לי לגמרי..)
כיסוני עדשים אדומות:
-כוס ורבע-וחצי קמח עדשים אדומות
-2 תחליף ביצה (2 כפות גואר גם, כוס קמח עמילני (אני השתמשתי בתפוחי אדמה), כף א. אפיה. מערבבים לכל תחליף כף אבקה עם כף שמן (לשני תחליפים שמתי כף אחת כדי לחסוך שמן...) מערבבים היטב, מוסיפים ארבע כפות מים ומערבבים לעיסה צמיגית)
-רבע או פחות כפית מלח
למילוי:
-שלוש פטריות בינוניות מגוררות
-4 קוביות שום כתוש קפוא
-קורט מלח
ההכנה:
מטגנים את הפטריות מוסיפים שום ומלח ומטגנים עוד טיפה.
מערבבים את חומרי הבצק, מקמחים בנדיבות את משטח העבודה בקמח עדשים, מרדדים עד לעובי הרצוי, קורצים עיגולים בעזרת כוס וממלאים, מבשלים במיים רותחים עד שהם צפים (הייתי ממליצה לבשל אפילו עוד כמה דקות כי לא התבשל לי לגמרי..)