בישולים לסופ"ש

הודיה 5 2

New member
בישולים לסופ"ש

כיסוני עדשים אדומות:
-כוס ורבע-וחצי קמח עדשים אדומות
-2 תחליף ביצה (2 כפות גואר גם, כוס קמח עמילני (אני השתמשתי בתפוחי אדמה), כף א. אפיה. מערבבים לכל תחליף כף אבקה עם כף שמן (לשני תחליפים שמתי כף אחת כדי לחסוך שמן...) מערבבים היטב, מוסיפים ארבע כפות מים ומערבבים לעיסה צמיגית)
-רבע או פחות כפית מלח

למילוי:
-שלוש פטריות בינוניות מגוררות
-4 קוביות שום כתוש קפוא
-קורט מלח

ההכנה:
מטגנים את הפטריות מוסיפים שום ומלח ומטגנים עוד טיפה.
מערבבים את חומרי הבצק, מקמחים בנדיבות את משטח העבודה בקמח עדשים, מרדדים עד לעובי הרצוי, קורצים עיגולים בעזרת כוס וממלאים, מבשלים במיים רותחים עד שהם צפים (הייתי ממליצה לבשל אפילו עוד כמה דקות כי לא התבשל לי לגמרי..)



 

הודיה 5 2

New member
קציצות ברוטב חריף:

5 כפות קמח עדשים אדומות
1/2 חבילת טופו
חופן כוסברה/פטרוזליה קצוצה
מלח
חצי כפית כמון
חצי כפית פפריקה
3 קוביות שום כתוש

רוטב
חופן-שניים כוסברה/פטרוזיליה קצוצה
4 קוביות שום כתוש
גמבה צהובה חתוכה לרבעים ופרוסה
2 פלפלים ירוקים קצוצים
כפית מחוקה כמון
כפית גדושה פפריקה
מלח
11 עגבניות שרי תמר

ההכנה:

מגרדים את הטופו ומערבבים עם שאר החומרים. אופים 5-7 דקות על 200 מעלות

מאדים את חומרי הרוטב במעט מים, מבשלים עד שהקציצות מוכנות מוסיפים קצת מים לפי מידת הסמיכות הרצויה, ומוסיפים את הקציצות (הייתי מבשלת עוד עם הקציצות בפנים, אבל נגמר לי הגז...)



 
אפשר להבין מה זה לגרד את הטופו?

אני רואה את זה בכל מיני מרשמים ולא מבינה מה זה אומר?

אני מגרדת בפומפיה? כמו גזר? ואם כן מה אח"כ
אני לא צריכה להכניס אותם לרוטב מסויים?
 
למעלה