בישולים לסופש

הודיה 5 2

New member
טופו מרוקאי...



 

הודיה 5 2

New member
שילוב מתכונים...

&nbsp
http://www.chef-israel.co.il/מתכון-דג-מרוקאי-חריימה/ מפה הרוטב:
&nbsp
http://vegansontop.co.il/tofu-chramee/ מפה הקציצות:
&nbsp
לא היה פלפל חריף, אז הכנתי עם יחסית הרבה פלפל לבן. ובמקום פירורי לחם בקציצות שמחתי תחליפי ביצה. 2 כפות אבקה וכף של מוכן (הייתי צריךה לשים פירורי לחםפ.. ככה זה יוצא הרבה יותר טוב...)
&nbsp
תחליף ביצה-כוס קורנפלור 2 כפיות א. אפיה 2 כפיות גואר גם )שמים כף מהתעורבת עם כף שמן. מערבבים היטב, מוסיפים ארבע כפות מים ומערבבים לעיסה צמיגית, זו כמות של תחליף ביצב אחד(
 

הודיה 5 2

New member
מתכון לכדורי סויה

קציצות:
שן שום כתושה
8 קוביות עשבי תיבול איטלקי דורות
חצי כוס שבבי סויה לפני השריה, להשרות ולסחוט
כפית שטוחה פפריקה
כפית שטוחה כמון
שני תחליף ביצה (מבוסס על התחליף של גבי: כוס קורנפלור, שתי כפות א. אפיה שתי כפות גואר גם, כדי להכין תחליף שמים כף אבקוה כף שמן, מערבבים היטב ואז ארבע כפות מים, מערבבים עד לעיסה צמיגית כזאת......)
כפית שטוה כורכום
קורט פלפל לבן
3-4 כפות פירורי לחם
1/4-1/3 כפית מלח

מערבבים הכל ומכינים כדורים.

רוטב-שן שום פרוסה
רסק 100 גרם,
מים לפי הצמורך והטעם
4-5 קוביות עשבי תיבול איטלקי דורות
כפית כמון
כפית פפריקה

לטגן את שן השום, להוסיף את התבלינים, להוסיף מים את הכדורים ואז את עשבי התיבול. לבשל-15-20 דקות.
 

RSPA

New member
הכל נראה מעולה! מה עושה מי שאין לו גואר גאם?

 

הודיה 5 2

New member
מצאתי דרך...

פשוט לקחת את העיסה של הכדורי סויה בלי התחליף ביצה ולאפות רבע שעה על 180-200 מעלות ורק אז לבשל ברוטב
 

קרנף לבן 1

Well-known member
מנהל
אני לסוף השבוע בישלתי...

אפונה עם עדשים שחורות וירוקות בסיר אחד.
וגם אורז עם כוסמת ודוחן.
את הארוחה אוכל עם שמן ועם סלט גדול של פלפל אדום עגבנייה ומלפפון.
 
למעלה