אהרוני וגידי כמודל
הרוב הגדול של התוכנית מראה את שני הטורפים האלה,במקומות שיש בהם בשר כזה או אחר.חסר באסיה ואמריקה הלטינית מקומות צמחיים?מה הערך מוסף של התוכנית חוץ מהדו שיח המשעשע של שתי הדמויות האלה וקצת הצגה של התרבות המקומית?במקום שישלחו שני טבעונים או כמעט טבעונים להראות לציבור אופציות נוספות במקום שחיטה,מעודדים הפוך.
אני כבר לא מדבר על תוכניות הבישול שגם הן מעודדות את זה
הרוב הגדול של התוכנית מראה את שני הטורפים האלה,במקומות שיש בהם בשר כזה או אחר.חסר באסיה ואמריקה הלטינית מקומות צמחיים?מה הערך מוסף של התוכנית חוץ מהדו שיח המשעשע של שתי הדמויות האלה וקצת הצגה של התרבות המקומית?במקום שישלחו שני טבעונים או כמעט טבעונים להראות לציבור אופציות נוספות במקום שחיטה,מעודדים הפוך.
אני כבר לא מדבר על תוכניות הבישול שגם הן מעודדות את זה