עוגה מקמח שקדים

יעלוש104

New member
עוגה מקמח שקדים

עוגה מקמח שקדים האם זה בריא או שהחימום של השקדים מזיק?
 

האלזה

New member
לרוב, עיבוד מזון מפחית מהערך התזונתי

יתכן שערכים תזונתיים אבדו בתהליך קילוף השקדים והטחינה שלהם לקמח, וסביר שגם האפייה מפחיתה מערכם.
זה נכון לויטמינים מסויימים שרגישים לחמצון, אבל לא בהכרח למינרלים כמו ברזל.
וג'טליין, לאישורך
 

vegetalien

New member
מה פתאום!


לך עדיין יש כוח, ואילו אני נפשי נזדקנה בטרם-עת ופרשה לגמלאות. וההוכחה הרי היא כי בבריאותיסטים המדעיים זהו אתה שעושה חיל.
 
למעלה