איך מכינים מוצרלה טבעונית? סדנה עם תמונות

eietmo

New member
איך מכינים מוצרלה טבעונית? סדנה עם תמונות


היי כולם!

רציתי להראות לכם איך מכינים מוצרלה טבעונית טריה ויפיפיה. התהליך דיי פשוט, אבל הוא לוקח כמה ימים. מצרפת תמונה של הגבינה עם סלט.

מצרכים לבערך 30 כדורי מוצרלה:
* יוגורט סויה (חבילה של 680 גרם)
* כוס אגוזי קשיו
* כוס מים
* כף שמרי בירה
* כפית מלח
* כף וחצי קורנפלור
* כפית אגר אגר

בנוסף, תצטרכו הרבה קרח. נגיע לזה בהמשך.
 

eietmo

New member
חלק ראשון: היוגורט

מכינים קערה, עם מסננת מעליה. מכסים את המסננת בבד גבינה. מרוקנים את היוגורט לתוך הבד ומכסים אותו מלמעלה עם שאר הבד.
 

purplegiraff

New member
את מדהימה!!!

גם נראה מדהים,
גם מצולם ומתועד להפליא- כל הכבוד!
ולבסוף- איפה איפה איפה קונים יוגורט טבעוני??
(כי עוד לא הצלחתי להכין לבד ואין לי זמן וכוח מה שאומר שכנראה גם מוצרלה לא אכין, אבל לפחות שיהיה יוגורט)
 

eietmo

New member
איזה באסה

בחרתי מתכון שחשבתי שלא תיהיה בעיה להשיג את כל המצרכים...
אין בשום מקום בישראל יוגורט טבעוני?

אני חושבת שיש לי מתכון ליוגורט בלי פרובויטויקה, את רוצה שאבדוק בשבילך?

ותודה על המחמאות
אתם כאלה חמודים!
 

eietmo

New member
עכשיו בדקתי אבל

צריך יוגורט כדי להכין את היוגורט! אירוני משהו לא?
 

purplegiraff

New member
זה דוקא לא מפתיע אותי....

החיידקים צריכים להגיע מאיפשהו... ואני מכירה את זה מיוגורט טבחוני...

לא נורא
אצטרך להתגבר על המחסום מתישהו ולהכין.
 

eietmo

New member
משרים את הקשיו

בקערה משרים את הקשיו במים ומכסים. אם יש לכם בלנדר ממש טוב אפשר לעשות את השלב הזה ביום למחרת, אבל אני ממליצה לא לחכות.
 

eietmo

New member
ועכשיו מחכים

נותנים להכל לשבת לפחות 24 שעות עד שהיוגורט מתעבה.

דרך אגב, מי מנחש מה יש בצנצנות בתמוה מאחורה
?
 

eietmo

New member
דרך אגב, את הנוזל של היוגורט

אני נותנת לבזיליקום הסקסי שלי
 

eietmo

New member
חחחחח ניחושים טובים


זה בעצם רוג'לבק (או משהו כזה) שזה בסיס להכנת גבינות אחרות כמו גבינת "עזים" (עזי קשיו
)
 

eietmo

New member
מטפלים בקשיו

אחרי 24 שעות של המנתנה, מנקזים את הנוזלים של הקשיו ושוטפים אותו.

בבלנדר שמים חצי כוס מים, את הקשיו, את שמרי הבירה והמלח וטוחנים.
 

eietmo

New member
מוסיפים את היוגורט ומערבבים

ככה זה נראה אחרי הערבול--->
 
למעלה