שרשור של אחרי מפגש פרדס חנה <3

vegetalien

New member
תודה


מה לגבי הקצפת מלמעלה? רק לאחר מעשה קלטתי שאולי בכ"ז יש בפנים שומן טראנס.
 

vegetalien

New member
ואינסטנט פודינג,

הכוונה לטעם וניל, נכון?

(סליחה על כל השאלות, הבנתי במטבח בכלל, ובאפייה פרט, מצטמצמת להכנת מזון פשוט ובריא בעיקר
)
 

adic1

New member
אין בעיה


הקצפת נדמה לי של תלמה, והפודינג וניל עם נגיעות ריבת חלב.
מבחינת כמויות לקצפת יציבה - קרטון קצפת (250 מ"ל)+ חבילה אנסטנט פודינג + חצי כוס חל"ס האדום (אני שמתי בטעות יותר מחצי כוס אז יצאה פחות יציבה).
 

vegetalien

New member
אוקיי, תודה.


אז כן היה שומן טראנס. נו טוב, על חוסר-חטטנות משלמים.
 

noa555555

New member
את הקרם אתה יכול להכין בצורות שונות

למשל גם מקרם קוקוס...
גם שם יש טראנס, נכון ?


הכל ניתן לאלתור, אפשר גם להכין פודינג קליל מחלס ואינסטנט וניל , זה יצא פחות מוצק אבל עדיין סוג של ציפוי
או ציפוי אחר מתאים
או זיגוג כלשהו נחמד
יאם, עד עכשיו הטעם של העוגה הזאת בפה שלי . עם האצבעות אכלתי את זה ...
 

vegetalien

New member
דווקא לא.

בקוקוס יש שומן רווי, לא טראנס. אמנם לא כוס התה שלי, אבל לפחות לא מוטציה מעשה-ידי-אדם. שומן רווי עדיף בכל צורה על שומן טראנס.
 

noa555555

New member
עוגה כבירה. באיזה תבנית עשית ? היתה לה צורה

מעניינת שאהבתי.
 

adic1

New member
היה לי משבר תבנית

הכנתי כמות כפולה ל-2 עוגות, והיה לי משבר תבניות
בדר"כ מכינה בתבנית עגולה 22, הפעם בתנית מרובעית קצת קטנה יותר.

ותודה
 

adic1

New member
לא, לא הייתי ברורה - הכנתי 2 עוגות

(אתם קיבלתם אחת מהן)
 

noa555555

New member
אההה. מהמתכון ששמת יוצאות שתיים ?

זה חשוב לדעת . תודה !
 
למעלה