שרשור של אחרי מפגש פרדס חנה <3

vegetalien

New member
הולך הולך,

אבל תום ידפוק ברז.

הדובדבנים הגיעו באיחור, כאשר מישהו הופיע באמצע האוכל.
וכמובן, היה כיף לראות אותך. בפעם הבאה תביאי את הפסנתר!
 

subatoi

New member
איזו הופעת אורח נדירה


אגב, מי ניצח, הווייז או הזכרון האנושי?





|מחזיק אצבעות|
 

merkuri

New member
זה היה קרב קשה וארוך.

אני הפעלתי את הוויז, ה+1 של Anathema Device התנגד וטען שהוא יודע יותר טוב, והאלזה עשתה סיבובים בכיכר כשהתווכחנו

ה+1 ניצח, מה שגרם לוויז לחשב מסלול מחדש והאריך את הנסיעה שלנו בדקה שלמה!

ושכחתי לספר לכם שבדרך ראינו שלט מגניב "מחבק עצים? גם אנחנו! חדש - שווארמה צמחונית, החסידה", ועצרנו להצטלם איתו
 

noa555555

New member
בדיוק מהחסידה הזאת

ראיתי איך מכינים את השווארמה
ולמדתי לפי העין .
 


היה ממש נחמד, כל הכבוד לבאים מרחוק

נועה, השווארמה אלופה! וגם כל שאר המאכלים שממלאים את מקררי כרגע (בסביבות ה-30 עוגות
)
אם למישהו חסרה עוגה, תעברו אצלי!
כל הכבוד להאלזה על החזרת החיפאים לבסיס האם, ולכל הבשלנים והבשלניות ועוזרים ועוזרות

היה באמת אחלה ונעים, שמחתי לפגוש את כולם
 
T

tapa4ik

Guest
שמחה שנהנתם

לא באתי כי השן בינה שלי קמה על רגל שמאל

עכשיו אני על אנטיביוטיקה ואלוהים יודע מה יעשו לי יום ראשון
 

האלזה

New member
איזה כיף היה!


נוכחות מרשימה של חברי הפורום, ללא ספק אחד המפגשים המוצלחים שזכורים לי. תודה מתילדה על האירוח!
שמחתי להכיר חדשים לי ולהעמיק הכרות עם הלא חדשים לי, האוכל היה
, מזג האוויר היה מצויין, הציפורים צייצו, הבית של ההורים של מתילדה מהמם, בקיצור:
 

Ofericko

New member
מעורר קינואה


כל הכבוד למתילדה על היוזמה וכל הכבוד לכולכם על ההיענות והביצוע שנשמע מוצלח מאד.
בפעם הבאה אשתדל מאד שגידי יבוא...
 

noa555555

New member
אפילו קינואה אדומה !!!

עכשיו אני שמה לב שגם קינואה לא היתה שם בבישולים
 

adic1

New member
היה ממש כיף!!


המון תודה למתילדה על האירוח
ל-subatoi על הטרמפ, המוזיקה והשיחה בדרך
- וגם למירב וקרקלה

לכולם תודה על האוכל המעולה
כן, גם עוגת השוקולד של merkuri

אנשים מקסימים ומזג אויר מעולה.
שמחתי להכיר את כולכם
 

adic1

New member
כן כן
עוגת תפוזים


אוקי, חשבתי שזה מתכון של גלעד, אבל בדקתי ויש לו באתר מתכון אחר. אז זה בטח מתכון שמישהו פרסם פה מתישהו ולצערי לא רשמתי את המקור. אז הקרדיט למישהו - ומישהו - אם את/ה מזהה את המתכון - אנא הוסף חתימה


אז ככה - המתכון המקורי:

2 בננות מרוסקות / ½1 מעדן אלפרו וניל
¼1 כוס סוכר
1 כוס שמן
גרד מתפוז אחד
½2 כוס קמח+ 1 שקית אבקת אפיה
1 כף תמצית וניל
בסוף - כוס מיץ תפוז

לערבב הכל, תבנית 26, 180º

זהו.

בעוגה שבמפגש:
השתמשתי במעדן אלפרו
הורדתי את ה-¼ כוס סוכר, אפשר אולי להפחית עוד
תבנית 22

זמן האפיה די ארוך יחסית (אולי בגלל התבנית הקטנה יותר). יכול לקחת שעה+.

אני רוצה לעשות ניסוי להפחית את כמות השמן ל- ½-⅔ כוס, ולהוסיף במקום 1 כוס חל"ס, כמו שיש לי במתכון של עוגה אחרת. אבל ניסויים עושים בפרטי, ולא בעוגה למפגש


 
למעלה