כן כן
עוגת תפוזים
אוקי, חשבתי שזה מתכון של גלעד, אבל בדקתי ויש לו באתר מתכון אחר. אז זה בטח מתכון שמישהו פרסם פה מתישהו ולצערי לא רשמתי את המקור. אז הקרדיט למישהו - ומישהו - אם את/ה מזהה את המתכון - אנא הוסף חתימה
אז ככה -
המתכון המקורי:
2 בננות מרוסקות / ½1 מעדן אלפרו וניל
¼1 כוס סוכר
1 כוס שמן
גרד מתפוז אחד
½2 כוס קמח+ 1 שקית אבקת אפיה
1 כף תמצית וניל
בסוף - כוס מיץ תפוז
לערבב הכל, תבנית 26, 180º
זהו.
בעוגה שבמפגש:
השתמשתי במעדן אלפרו
הורדתי את ה-¼ כוס סוכר, אפשר אולי להפחית עוד
תבנית 22
זמן האפיה די ארוך יחסית (אולי בגלל התבנית הקטנה יותר). יכול לקחת שעה+.
אני רוצה לעשות ניסוי להפחית את כמות השמן ל- ½-⅔ כוס, ולהוסיף במקום 1 כוס חל"ס, כמו שיש לי במתכון של עוגה אחרת. אבל ניסויים עושים בפרטי, ולא בעוגה למפגש