אין כל רע בחומוס - נהפוך הוא יש דברים טובים
אבל לפעמים רוצים לנסות משהו אחר, שונה מעט, וקל מאוד להכנה. לפעמים בעצם ההכנה של הדבר הזה יש איזה אתגר מסוים מול משהו חדשני, לראות ולבדוק.
במיוחד כשקצרים בזמן ואין חומוס זמין להכנה (כזה שעבר את שלבי ההשריה ללילה ובישול של כמה שעות טובות) וגם אין חומוס זמין מוכן בשימורים (מה שאני גם פחות מעדיף להשתמש). ומצד שני יש עדשים אדומות זמינות שרק צריך לשטוף אותן ויש דלורית (וגם וטחינה) וזהו. לבשל 30 דקות ולטחון והכל נגמר ומוכן.
כל זה כמובן לא אומר שזנחנו את החומוס האמיתי.
אבל לפעמים רוצים לנסות משהו אחר, שונה מעט, וקל מאוד להכנה. לפעמים בעצם ההכנה של הדבר הזה יש איזה אתגר מסוים מול משהו חדשני, לראות ולבדוק.
במיוחד כשקצרים בזמן ואין חומוס זמין להכנה (כזה שעבר את שלבי ההשריה ללילה ובישול של כמה שעות טובות) וגם אין חומוס זמין מוכן בשימורים (מה שאני גם פחות מעדיף להשתמש). ומצד שני יש עדשים אדומות זמינות שרק צריך לשטוף אותן ויש דלורית (וגם וטחינה) וזהו. לבשל 30 דקות ולטחון והכל נגמר ומוכן.
כל זה כמובן לא אומר שזנחנו את החומוס האמיתי.