לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1800818,008 עוקבים אודות עסקים

פורום טבעונות

הפורום הינו אידיאולוגי במהותואין לפרסם המלצות ומתכונים הנוגדים את רוח הפורום ומכילים רכיבים מן החי. נא המנעו מבקשה או מתן עצות ומידע על צריכה בפועל של מוצרים מן החי.
הפורום עוסק בעיקר בטבעונות וצמחונות מטעמים אידאולוגיים של שמירה על בעלי חיים וזכויותיהם, אך כמובן שנדון גם על ההיבטים הבריאותיים, הסביבתיים, החברתיים והבינלאומיים של התופעה. נקבל בשמחה כל מידע חיוני לצמחונים וטבעונים, עצות תזונתיות, קישורים לכתבות בנושא,  דיונים אידאולוגיים הנוגעים לזכויות בעלי חיים ושמירה עליהם, עצות מהמטבח הצמחוני-טבעוני וכמובן מתכונים (אנא סמנו אותם ב לנוחיות כולם).
לעומת זאת לא נקבל השמצות, קללות, הצפות והודעות בעלות ניסוח בוטה.
אין מקום לצורת התבטאות שמעכירה את האוירה בפורום. האוירה היחידה שנאפשר בפורום הינה מקבלת, תומכת ומנומסת ולא באופן שמקטין, מקניט ופוגע בגולשים. מי שלא מסוגל לכך מוזמן להשתמש בכל שאר ערוצי הביטוי בתפוז, לרבות מסרים אישיים וקומונות, ולדלג על כתיבה בפורום זה.
הודעות העוסקות בגופו של גולש ולא בגופו של עניין ימחקו.
ביקורת על התנהלות הפורום ניתן להעביר למנהלים במסר אישי. אין להעלות ביקורת על התנהלות הפורום על דפי הפורום עצמו.
יש להקפיד על ניסוח הודעות באופן מכובד המאפשר דיון.
אין לכתוב הודעות המפגינות זלזול מופגן בצמחונות או טבעונות. 
 שימו לב-הפורום אינו מספק ייעוץ מקצועי בנושאי תזונה ורפואה, המעוניינים בייעוץ אישי או בהרכבת תפריט מתבקשים לפנות לבעל מקצוע מתאים ולא להסתמך על דברים שנכתבים בפורום פתוח באינטרנט.
 חופש הביטוי מאפשר כתיבה חופשית בפורום בהתאם לאמונתיו, רצונותיו ומחשבותיו של כל אדם באשר הוא, אך יש לזכור שלפורום יש נושא, מהות ואידיאולוגיה כמו לכל פורום אחר, ולפיכך למנהלי הפורום שמורה הזכות בהתאם לשיקול דעתם למחוק כל הודעה שתכתב אשר תשלול את אידיאולוגית הפורום ותעודד פגיעה בבעלי-חיים. הפורום מיועד לצמחונים וטבעונים, לפי ההגדרות המקובלות בחברה. לא יתקבלו הודעות המשמיצות או פוגעות בקהילות הנ"ל.
יש להמנע מפרסום מתכונים המכילים רכיבים מן החי, תוך התחשבות בקהילה הטבעונית בפורום ובאידאולוגיה המשותפת שלנו. המעוניינים להעלות מתכונים המכילים ביצים וחלב מוזמנים לפנות לפורום "תזונה צמחונית וטבעונית".
 שתהיה לכולנו כתיבה מהנה ופוריה

הנהלת הפורום:

אודות הפורום טבעונות

הפורום הינו אידיאולוגי במהותואין לפרסם המלצות ומתכונים הנוגדים את רוח הפורום ומכילים רכיבים מן החי. נא המנעו מבקשה או מתן עצות ומידע על צריכה בפועל של מוצרים מן החי.
הפורום עוסק בעיקר בטבעונות וצמחונות מטעמים אידאולוגיים של שמירה על בעלי חיים וזכויותיהם, אך כמובן שנדון גם על ההיבטים הבריאותיים, הסביבתיים, החברתיים והבינלאומיים של התופעה. נקבל בשמחה כל מידע חיוני לצמחונים וטבעונים, עצות תזונתיות, קישורים לכתבות בנושא,  דיונים אידאולוגיים הנוגעים לזכויות בעלי חיים ושמירה עליהם, עצות מהמטבח הצמחוני-טבעוני וכמובן מתכונים (אנא סמנו אותם ב לנוחיות כולם).
לעומת זאת לא נקבל השמצות, קללות, הצפות והודעות בעלות ניסוח בוטה.
אין מקום לצורת התבטאות שמעכירה את האוירה בפורום. האוירה היחידה שנאפשר בפורום הינה מקבלת, תומכת ומנומסת ולא באופן שמקטין, מקניט ופוגע בגולשים. מי שלא מסוגל לכך מוזמן להשתמש בכל שאר ערוצי הביטוי בתפוז, לרבות מסרים אישיים וקומונות, ולדלג על כתיבה בפורום זה.
הודעות העוסקות בגופו של גולש ולא בגופו של עניין ימחקו.
ביקורת על התנהלות הפורום ניתן להעביר למנהלים במסר אישי. אין להעלות ביקורת על התנהלות הפורום על דפי הפורום עצמו.
יש להקפיד על ניסוח הודעות באופן מכובד המאפשר דיון.
אין לכתוב הודעות המפגינות זלזול מופגן בצמחונות או טבעונות. 
 שימו לב-הפורום אינו מספק ייעוץ מקצועי בנושאי תזונה ורפואה, המעוניינים בייעוץ אישי או בהרכבת תפריט מתבקשים לפנות לבעל מקצוע מתאים ולא להסתמך על דברים שנכתבים בפורום פתוח באינטרנט.
 חופש הביטוי מאפשר כתיבה חופשית בפורום בהתאם לאמונתיו, רצונותיו ומחשבותיו של כל אדם באשר הוא, אך יש לזכור שלפורום יש נושא, מהות ואידיאולוגיה כמו לכל פורום אחר, ולפיכך למנהלי הפורום שמורה הזכות בהתאם לשיקול דעתם למחוק כל הודעה שתכתב אשר תשלול את אידיאולוגית הפורום ותעודד פגיעה בבעלי-חיים. הפורום מיועד לצמחונים וטבעונים, לפי ההגדרות המקובלות בחברה. לא יתקבלו הודעות המשמיצות או פוגעות בקהילות הנ"ל.
יש להמנע מפרסום מתכונים המכילים רכיבים מן החי, תוך התחשבות בקהילה הטבעונית בפורום ובאידאולוגיה המשותפת שלנו. המעוניינים להעלות מתכונים המכילים ביצים וחלב מוזמנים לפנות לפורום "תזונה צמחונית וטבעונית".
 שתהיה לכולנו כתיבה מהנה ופוריה
x
הודעה מהנהלת הפורום
פורום זה הינו אידיאולוגי במהותו. אין לפרסם המלצות ומתכונים הנוגדים את רוח הפורום ומכילים רכיבים מן החי. נא המנעו מבקשה או מתן עצות ומידע על צריכה בפועל של מוצרים מן החי. להמשך תקנון הפורום -->
המידע והעצות בפורום אינם מהווים תחליף לייעוץ רפואי ומקצועי. תפוז אינו ערב לנכונות המידע, ולא יהיה אחראי לנזק שייגרם כתוצאה מהסתמכות עליו.
 
 
 הפורום עוסק בעיקר בטבעונות וצמחונות מטעמים אידאולוגיים של שמירה על בעלי חיים וזכויותיהם, אך כמובן שנדון גם על ההיבטים הבריאותיים, הסביבתיים, החברתיים והבינלאומיים של התופעה. נקבל בשמחה כל מידע חיוני לצמחונים וטבעונים, עצות תזונתיות, קישורים לכתבות בנושא,  דיונים אידאולוגיים הנוגעים לזכויות בעלי חיים ושמירה עליהם, עצות מהמטבח הצמחוני-טבעוני וכמובן מתכונים (אנא סמנו אותם ב לנוחיות כולם).
 
לעומת זאת לא נקבל השמצות, קללות, הצפות והודעות בעלות ניסוח בוטה.
אין מקום לצורת התבטאות שמעכירה את האוירה בפורום. האוירה היחידה שנאפשר בפורום הינה מקבלת, תומכת ומנומסת ולא באופן שמקטין, מקניט ופוגע בגולשים. מי שלא מסוגל לכך מוזמן להשתמש בכל שאר ערוצי הביטוי בתפוז, לרבות מסרים אישיים וקומונות, ולדלג על כתיבה בפורום זה.
הודעות העוסקות בגופו של גולש ולא בגופו של עניין ימחקו.
ביקורת על התנהלות הפורום ניתן להעביר למנהלים במסר אישי. אין להעלות ביקורת על התנהלות הפורום על דפי הפורום עצמו.
יש להקפיד על ניסוח הודעות באופן מכובד המאפשר דיון.
אין לכתוב הודעות המפגינות זלזול מופגן בצמחונות או טבעונות. 
 
 שימו לב-הפורום אינו מספק ייעוץ מקצועי בנושאי תזונה ורפואה, המעוניינים בייעוץ אישי או בהרכבת תפריט מתבקשים לפנות לבעל מקצוע מתאים ולא להסתמך על דברים שנכתבים בפורום פתוח באינטרנט.
 חופש הביטוי מאפשר כתיבה חופשית בפורום בהתאם לאמונתיו, רצונותיו ומחשבותיו של כל אדם באשר הוא, אך יש לזכור שלפורום יש נושא, מהות ואידיאולוגיה כמו לכל פורום אחר, ולפיכך למנהלי הפורום שמורה הזכות בהתאם לשיקול דעתם למחוק כל הודעה שתכתב אשר תשלול את אידיאולוגית הפורום ותעודד פגיעה בבעלי-חיים. הפורום מיועד לצמחונים וטבעונים, לפי ההגדרות המקובלות בחברה. לא יתקבלו הודעות המשמיצות או פוגעות בקהילות הנ"ל.
 
יש להמנע מפרסום מתכונים המכילים רכיבים מן החי, תוך התחשבות בקהילה הטבעונית בפורום ובאידאולוגיה המשותפת שלנו. המעוניינים להעלות מתכונים המכילים ביצים וחלב מוזמנים לפנות לפורום "תזונה צמחונית וטבעונית".
 שתהיה לכולנו כתיבה מהנה ופוריה 
המשך >>

לצפיה ב-' חומוס ללא חומוס - הניסוי שהצליח '
חומוס ללא חומוס - הניסוי שהצליח
<< ההודעה הנוכחית
19/08/2012 | 20:21
38
1084
לכל הספקנים ובמיוחד לליידי באג:
עשיתי נסיון להכין את החומוס ללא חומוס והוא הצליח מעל למשוער.
טעם שמזכיר מאוד חומוס אמיתי אסלי ומרקם "נגיב" (מלשון, ניגוב) ידידותי למשתמש.
מדלורית אחת קטנה וכוס עדשים אדומות יצא לי קילו וחצי ממרח "חומוס".
הרבה יותר מאחלה
טבעונות >>
לצפיה ב-''
19/08/2012 | 20:22
32
לצפיה ב-'גם אני עשיתי פעם חומוס ללא חומוס!'
גם אני עשיתי פעם חומוס ללא חומוס!
19/08/2012 | 20:23
1
260
זה התחיל מזוג קישואים מיותמים במקרר, המשיך בבדיחה על... שפית כלשהי לרואו פוד "תראו אותי עושה חומוס מקישואים!" ונגמר בממרח ממש טעים ודומה לחומוס באופן קוסמי
טבעונות >>
לצפיה ב-'הוא שאמרתי...'
הוא שאמרתי...
19/08/2012 | 20:36
184
צריך דמיון, צריך יצירתיות, צריך איזה טיפ או שניים משפית כלשהי, צריך תעוזה וצריך אמונה...
בסוף כשזה יוצא כמו שצריך, או קרוב למה שרצינו, זה נותן סיפוק רב ועידוד להמשיך הלאה.
טבעונות >>
לצפיה ב-'blasphemy'
blasphemy
19/08/2012 | 20:57
45
לצפיה ב-'ערב טוב, אנא את המתכון של חומוס ללא'
ערב טוב, אנא את המתכון של חומוס ללא
19/08/2012 | 22:21
6
184
חומוס הנ"ל.
אני מכירה ומכינה מקישואים חיים וטחינה.

מוכנה להתנסות במתכונים חדשים עבורי.

תודה וליל מנוחה     משביק
טבעונות >>
לצפיה ב-'אם רואו זה מה שצריך כדי להעלות אותך באוב'
אם רואו זה מה שצריך כדי להעלות אותך באוב
19/08/2012 | 22:27
3
163
אז תגידי, נעשה פינה קבועה
טבעונות >>
לצפיה ב-'תודה האלזה על תגובתך המהירה.'
תודה האלזה על תגובתך המהירה.
19/08/2012 | 22:41
2
121
אכן, לעתים אני נהנית מראו פוד שגיליתי במהלך החודשיים האחרונים.  אך כמובן שלא רק.   אני משלבת טבעונות רגילה עם רואו פוד.

אין לי התנגדות כמוחבן לקחת חלק  בפינה הקבועה.
אבל לא "לעמוד בפינה" חחחחחח......
טבעונות >>
לצפיה ב-'כל עוד את משגיחה על הסוכרתיים המזדמנים'
כל עוד את משגיחה על הסוכרתיים המזדמנים
19/08/2012 | 22:48
1
92
בפורום, הכל טוב
טבעונות >>
לצפיה ב-''
19/08/2012 | 22:56
16
לצפיה ב-'תודה. כבר הדפסתי אותו ויוכן אולי אפילו מחר.'
תודה. כבר הדפסתי אותו ויוכן אולי אפילו מחר.
19/08/2012 | 23:58
21
לצפיה ב-'חומוס ללא חומוס? ענק!!'
חומוס ללא חומוס? ענק!!
19/08/2012 | 23:17
6
169
יש לך אולי עוד כאלה? נגיד...

ביצה קשה ללא ביצה?
או אולי...
סניקרס ללא סניקרס?

אבל עכשיו באמת, זה נראה מעולה!
טבעונות >>
לצפיה ב-'חמאת בוטנים ללא בוטנים? '
חמאת בוטנים ללא בוטנים?
19/08/2012 | 23:26
2
42
לצפיה ב-'יש חמאת בוטנים ללא חמאה '
יש חמאת בוטנים ללא חמאה
19/08/2012 | 23:35
50
לצפיה ב-' בחיים לא!'
בחיים לא!
19/08/2012 | 23:36
23
לצפיה ב-'תודה, אבל...הערונת לסדר '
תודה, אבל...הערונת לסדר
19/08/2012 | 23:30
115
לא כל מה שנראה מעולה באמת מעולה. יש לעיתים דיסוננס אמיתי ונוראי בין מה שנראה לבין מה שיש באמת.
במקרה הזה, לטעמי, יצא מוצלח מאוד. אבל אני מעודד כל אחד לבדוק עצמאית אם גם לטעמו זה מתאים.
הפלוס העיקרי של המתכון הזה שהוא גם מאוד פשוט להכנה ולא גוזל משאבים רבים.
טבעונות >>
לצפיה ב-'זה כמו התפריט של הבודהה'
זה כמו התפריט של הבודהה
20/08/2012 | 12:39
1
91
עוגת גבינה ללא גבינה
טבעונות >>
לצפיה ב-'אני חייב ללכת לשם!'
אני חייב ללכת לשם!
20/08/2012 | 15:22
24
לצפיה ב-''
19/08/2012 | 23:37
4
142
אני צריכה קופסה אחת כזאת לטעום כדי לוודא שזה אכן חומוס ללא חומוס.

אבל מה שלא ברור לי,
זה מה רע בחומוס??
טבעונות >>
לצפיה ב-'אין כל רע בחומוס - נהפוך הוא יש דברים טובים'
אין כל רע בחומוס - נהפוך הוא יש דברים טובים
20/08/2012 | 03:14
3
160
אבל לפעמים רוצים לנסות משהו אחר, שונה מעט, וקל מאוד להכנה. לפעמים בעצם ההכנה של הדבר הזה יש איזה אתגר מסוים מול משהו חדשני, לראות ולבדוק.
במיוחד כשקצרים בזמן ואין חומוס זמין להכנה (כזה שעבר את שלבי ההשריה ללילה ובישול של כמה שעות טובות) וגם אין חומוס זמין מוכן בשימורים (מה שאני גם פחות מעדיף להשתמש). ומצד שני יש עדשים אדומות זמינות שרק צריך לשטוף אותן ויש דלורית (וגם וטחינה) וזהו. לבשל 30 דקות ולטחון והכל נגמר ומוכן.
כל זה כמובן לא אומר שזנחנו את החומוס האמיתי.
טבעונות >>
לצפיה ב-'טוב, שכנעת אותי '
טוב, שכנעת אותי
20/08/2012 | 14:50
2
75
במקרה נשארה לי חצי דלורית קלופה במקרר שממש ביקשה שאעשה איתה משהו, אז נכנעתי והלכתי להכין... סיימתי להכין ממש עכשיו אז העיסה עוד רותחת וגם דלילה, אבל מאוד טעימה. כשיתקרר ויתייצב אני אוכל לשפוט באמת ולחזור עם רשמים.
טבעונות >>
לצפיה ב-'גם שימי לב שהעיסה יצאה להם חלקה.'
גם שימי לב שהעיסה יצאה להם חלקה.
20/08/2012 | 18:39
1
72
הרבה פעמים מי שמכין חומוס, יוצאת לו עיסה שרואים בה חתיכות של חומוס, ולא שזה לא טעים, אבל מבעס.
טבעונות >>
לצפיה ב-'כן, פה אין בעיה כזו כי אין פה באמת חומוס'
כן, פה אין בעיה כזו כי אין פה באמת חומוס
20/08/2012 | 19:00
56
אבל לעדשים יש מרקם משלהם כשהם טחונים, כמו במרק עדשים קצת. זה מרגיש כמו שילוב בין חומוס למרק עדשים, אבל בצורה טובה, לא מגעילה
טבעונות >>
לצפיה ב-'שאלה'
שאלה
20/08/2012 | 13:51
7
118
הטחינה שכתוב במתכון - עדיף לדעתך טחינה גולמית, או כזו שכבר מדוללת במים ועם לימון?
טבעונות >>
לצפיה ב-'טחינה גולמית'
טחינה גולמית
20/08/2012 | 17:48
6
120
אני רואה שזה כבר קצת מאוחר להשיב לך משום שהכנת כבר, אבל בכללי כשמדובר במתכונים על טחינה זה בדר"כ טחינה גולמית.
לפעמים אפילו ממליצים - וזה מה שאני עושה תמיד - לשים טחינה גוולמית מלאה.
ספרי איך יצא לך....
טבעונות >>
לצפיה ב-'כן, זה מה שעשיתי. יצא מאוד טעים!'
כן, זה מה שעשיתי. יצא מאוד טעים!
20/08/2012 | 18:53
5
217
המרקם לא חלק ב-100% אבל זה לא מפריע, זה עדיין מאוד טעים. אני מבסוטה. אני חושבת שגם אעלה את זה לבלוג עם קרדיט למתכון המקורי במאקו.
תודה!
טבעונות >>
לצפיה ב-'אחלה. שמח שאת מבסוטה.'
אחלה. שמח שאת מבסוטה.
20/08/2012 | 19:13
2
96
התמונה אגב, ממש יפה.
אהבתי את הסיבוב עם השפיץ
אין ספק יש לך את זה. עיצוב ברמה .
טבעונות >>
לצפיה ב-'די, תמשיך..'
די, תמשיך..
20/08/2012 | 19:18
1
21
לצפיה ב-''
20/08/2012 | 19:25
55
לצפיה ב-' '
20/08/2012 | 19:25
13
לצפיה ב-'נפלא'
נפלא
20/08/2012 | 19:25
15
לצפיה ב-'חומוס מקישואים'
חומוס מקישואים
20/08/2012 | 23:09
1
66
מתכון רו פודי מעולה
http://www.alummot.co.il/%D7%97%D7%95%D7%9E%D7%95%...

אני מכינה מגוון ממרחים מקטניות מבושלות
מאוד אהוב על הקרניבורים במשפחה
סוד הקסם הוא בתיבול, כמו תמיד
טבעונות >>
לצפיה ב-'זה בטח מה שהאלזה הכינה וסיפרה בתחילת השרשור'
זה בטח מה שהאלזה הכינה וסיפרה בתחילת השרשור
21/08/2012 | 00:53
11
לצפיה ב-'אני עושה רק מעדשים אדומות'
אני עושה רק מעדשים אדומות
20/08/2012 | 23:21
4
80
לפי המתכון של "מבשלים כמו גדולים".
בפעם הראשונה שהכנתי לשבת כל המשפחה עקמה את האף כ"עוד פעם היא מכינה את האוכל שלה" - אבל נטרף לגמרי!
טבעונות >>
לצפיה ב-'מה זה ? מה המתכון ?'
מה זה ? מה המתכון ?
21/08/2012 | 00:58
3
14
לצפיה ב-'הנה:'
הנה:
21/08/2012 | 21:38
2
48
חומרים:
כוס עדשים אדומות (אני לא מדייק לרוב...)
2 כפות טחינה גולמית (אני משתמש במלאה)
מיץ מלימון אחד - ואם יש רק סחוט כבר אז לפי הטעם
2 שיני שום - מעוכות/קצוצות דק
מלח+פלפל שחור לפי הטעם
מעט מי ברז קרירים
מים שהורתחו קודם בקומקום, או בסיר
כלים:
סיר
כיריים
מעבד מזון/בלנדר
2-3 כפות
לקקן
מסננת דקה

הכנה:
מבשלות/ים את העדשים עד שהן רכות ומסננים. (10-15 דק'... לפעמים יותר)
מסננות/ים
שמות/ים במעבד מזון עם שאר החומרים
מעבדות/ים - עד למקרם חלק  (אי אפשר להגיע לחלק לגמרי במעבד מזון, אבל זה עדיין טעים פצצות). טועמות/ים ומתקנות/ים תיבול בהתאם לצורך.

הגשה:
אפשר מיד
עם פיתות או לחם או אפילו פריכיות (או גמבה... למי שלא אוהב/יכולה את שאר האופציות. גמבה מעולה למעשה לניגוב חומוס)
שופכות/ים שמן זית וזעתר מעל (אפשר צנוברים)
מטגנות בצד פטריות ובצל, ושמות מעל או בקערה נפרדת - מעולה!
טבעונות >>
לצפיה ב-'אגב,'
אגב,
21/08/2012 | 21:39
32
ב"מבשלים כמו גדולים" משתמשות/ים בחומוס מקופסה. התיבול הוא משם...
טבעונות >>
לצפיה ב-'תודה רבה !'
תודה רבה !
22/08/2012 | 06:52
7

הודעות אחרונות

08:21 | 21.07.19 NorthCountryGirl
17:04 | 14.07.19 עודד המעודד 123
14:07 | 09.07.19 נטע....
22:43 | 04.07.19 שלום אך שווא2
17:45 | 17.06.19 אלוניק2
04:34 | 15.06.19 קרנף לבן 1
23:52 | 11.06.19 צהוב.
16:26 | 17.05.19 יריב29תא
16:53 | 07.05.19 דיברגנץ חדש

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ