אפייה טבעונית #5 - עוגה בחושה רב-תכליתית

אה, עכשיו שמתי לב שיש לי עוד שבוע אז גם אני:)

אני, כמובן, אנסה את הטויסט הבריא יותר.... ועל בסיס פירות.

הכמות היא לתבנית אינגליש אחת?
אם כן - אז אני מכפילה ועושה אחת בלי תוספת חתיכות פרי - ואחת עם.
 

ג ל ע ד א

New member
כן הכמות לתבנית אינגליש אחת די גדולה + טיפ

אם רוצים בתבנית עגולה 24 אז צריך להכפיל את הכמויות פי 1.5
אם עושים את העוגה בתבנית עגולה 26, צריך להכפיל פי 2

אם רוצים שהעוגה תעלה גבוה יותר, אפשר למרוח את השוליים במרגרינה או שמן קוקוס ולפזר סוכר.
הדפנות המשוננות האלה עוזרות לבלילה לטפס מעלה.
 

ג ל ע ד א

New member
אין לי דעה

למרות שתמיד יש לי אחת.

ריפוד בנייר אפייה זה משהו שאני עושה כאשר אני רוצה להפוך את התבנית לתוך מגש ואז מתקבלת עוגה יותר אלגנטית כי החלק הפחות יפה של העוגה נמצא למטה.
 
מאוד רוצה להכין אבל..

אני היחידה שאוכלת בבית, ופשוט חבל על הקלוריות כי אני מנסה לשמור..
המתכונים שאתה נותן כאלו טובים שתמיד אני מחסלת הכל. לא כדאי.
 

ג ל ע ד א

New member
ספוילר


בפעם הבאה נעשה פשטידה ואז תצטרפי אלינו (?)
 

adic1

New member
גלעד


אני לא כותבת פה הרבה, אבל מנצלת את ההזדמנות להודות לך, על המתכונים שאתה מפרסם והעזרה והטיפים שאתה נותן.

את עוגת השיש שלך כבר הכנתי כמה פעמים ויצאה מעולה. פעמיים בחודש האחרון לשני ימי הולדת במשפחה, (עם ציפוי פודינג וניל מוקצף), והיא קצרה מחמאות גם מהצד האפל.

גם עוגת הבננה ועוגיות שיבולת השועל שהיו בפינה יצאו מוצלחות, נשמרו במגירת המתכונים ויוכנו שוב בעתיד.

 
למעלה