לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1809318,093 עוקבים אודות עסקים

פורום טבעונות

הפורום הינו אידיאולוגי במהותואין לפרסם המלצות ומתכונים הנוגדים את רוח הפורום ומכילים רכיבים מן החי. נא המנעו מבקשה או מתן עצות ומידע על צריכה בפועל של מוצרים מן החי.
הפורום עוסק בעיקר בטבעונות וצמחונות מטעמים אידאולוגיים של שמירה על בעלי חיים וזכויותיהם, אך כמובן שנדון גם על ההיבטים הבריאותיים, הסביבתיים, החברתיים והבינלאומיים של התופעה. נקבל בשמחה כל מידע חיוני לצמחונים וטבעונים, עצות תזונתיות, קישורים לכתבות בנושא,  דיונים אידאולוגיים הנוגעים לזכויות בעלי חיים ושמירה עליהם, עצות מהמטבח הצמחוני-טבעוני וכמובן מתכונים (אנא סמנו אותם ב לנוחיות כולם).
לעומת זאת לא נקבל השמצות, קללות, הצפות והודעות בעלות ניסוח בוטה.
אין מקום לצורת התבטאות שמעכירה את האוירה בפורום. האוירה היחידה שנאפשר בפורום הינה מקבלת, תומכת ומנומסת ולא באופן שמקטין, מקניט ופוגע בגולשים. מי שלא מסוגל לכך מוזמן להשתמש בכל שאר ערוצי הביטוי בתפוז, לרבות מסרים אישיים וקומונות, ולדלג על כתיבה בפורום זה.
הודעות העוסקות בגופו של גולש ולא בגופו של עניין ימחקו.
ביקורת על התנהלות הפורום ניתן להעביר למנהלים במסר אישי. אין להעלות ביקורת על התנהלות הפורום על דפי הפורום עצמו.
יש להקפיד על ניסוח הודעות באופן מכובד המאפשר דיון.
אין לכתוב הודעות המפגינות זלזול מופגן בצמחונות או טבעונות. 
 שימו לב-הפורום אינו מספק ייעוץ מקצועי בנושאי תזונה ורפואה, המעוניינים בייעוץ אישי או בהרכבת תפריט מתבקשים לפנות לבעל מקצוע מתאים ולא להסתמך על דברים שנכתבים בפורום פתוח באינטרנט.
 חופש הביטוי מאפשר כתיבה חופשית בפורום בהתאם לאמונתיו, רצונותיו ומחשבותיו של כל אדם באשר הוא, אך יש לזכור שלפורום יש נושא, מהות ואידיאולוגיה כמו לכל פורום אחר, ולפיכך למנהלי הפורום שמורה הזכות בהתאם לשיקול דעתם למחוק כל הודעה שתכתב אשר תשלול את אידיאולוגית הפורום ותעודד פגיעה בבעלי-חיים. הפורום מיועד לצמחונים וטבעונים, לפי ההגדרות המקובלות בחברה. לא יתקבלו הודעות המשמיצות או פוגעות בקהילות הנ"ל.
יש להמנע מפרסום מתכונים המכילים רכיבים מן החי, תוך התחשבות בקהילה הטבעונית בפורום ובאידאולוגיה המשותפת שלנו. המעוניינים להעלות מתכונים המכילים ביצים וחלב מוזמנים לפנות לפורום "תזונה צמחונית וטבעונית".
 שתהיה לכולנו כתיבה מהנה ופוריה

הנהלת הפורום:

אודות הפורום טבעונות

הפורום הינו אידיאולוגי במהותואין לפרסם המלצות ומתכונים הנוגדים את רוח הפורום ומכילים רכיבים מן החי. נא המנעו מבקשה או מתן עצות ומידע על צריכה בפועל של מוצרים מן החי.
הפורום עוסק בעיקר בטבעונות וצמחונות מטעמים אידאולוגיים של שמירה על בעלי חיים וזכויותיהם, אך כמובן שנדון גם על ההיבטים הבריאותיים, הסביבתיים, החברתיים והבינלאומיים של התופעה. נקבל בשמחה כל מידע חיוני לצמחונים וטבעונים, עצות תזונתיות, קישורים לכתבות בנושא,  דיונים אידאולוגיים הנוגעים לזכויות בעלי חיים ושמירה עליהם, עצות מהמטבח הצמחוני-טבעוני וכמובן מתכונים (אנא סמנו אותם ב לנוחיות כולם).
לעומת זאת לא נקבל השמצות, קללות, הצפות והודעות בעלות ניסוח בוטה.
אין מקום לצורת התבטאות שמעכירה את האוירה בפורום. האוירה היחידה שנאפשר בפורום הינה מקבלת, תומכת ומנומסת ולא באופן שמקטין, מקניט ופוגע בגולשים. מי שלא מסוגל לכך מוזמן להשתמש בכל שאר ערוצי הביטוי בתפוז, לרבות מסרים אישיים וקומונות, ולדלג על כתיבה בפורום זה.
הודעות העוסקות בגופו של גולש ולא בגופו של עניין ימחקו.
ביקורת על התנהלות הפורום ניתן להעביר למנהלים במסר אישי. אין להעלות ביקורת על התנהלות הפורום על דפי הפורום עצמו.
יש להקפיד על ניסוח הודעות באופן מכובד המאפשר דיון.
אין לכתוב הודעות המפגינות זלזול מופגן בצמחונות או טבעונות. 
 שימו לב-הפורום אינו מספק ייעוץ מקצועי בנושאי תזונה ורפואה, המעוניינים בייעוץ אישי או בהרכבת תפריט מתבקשים לפנות לבעל מקצוע מתאים ולא להסתמך על דברים שנכתבים בפורום פתוח באינטרנט.
 חופש הביטוי מאפשר כתיבה חופשית בפורום בהתאם לאמונתיו, רצונותיו ומחשבותיו של כל אדם באשר הוא, אך יש לזכור שלפורום יש נושא, מהות ואידיאולוגיה כמו לכל פורום אחר, ולפיכך למנהלי הפורום שמורה הזכות בהתאם לשיקול דעתם למחוק כל הודעה שתכתב אשר תשלול את אידיאולוגית הפורום ותעודד פגיעה בבעלי-חיים. הפורום מיועד לצמחונים וטבעונים, לפי ההגדרות המקובלות בחברה. לא יתקבלו הודעות המשמיצות או פוגעות בקהילות הנ"ל.
יש להמנע מפרסום מתכונים המכילים רכיבים מן החי, תוך התחשבות בקהילה הטבעונית בפורום ובאידאולוגיה המשותפת שלנו. המעוניינים להעלות מתכונים המכילים ביצים וחלב מוזמנים לפנות לפורום "תזונה צמחונית וטבעונית".
 שתהיה לכולנו כתיבה מהנה ופוריה
x
הודעה מהנהלת הפורום
פורום זה הינו אידיאולוגי במהותו. אין לפרסם המלצות ומתכונים הנוגדים את רוח הפורום ומכילים רכיבים מן החי. נא המנעו מבקשה או מתן עצות ומידע על צריכה בפועל של מוצרים מן החי. להמשך תקנון הפורום -->
המידע והעצות בפורום אינם מהווים תחליף לייעוץ רפואי ומקצועי. תפוז אינו ערב לנכונות המידע, ולא יהיה אחראי לנזק שייגרם כתוצאה מהסתמכות עליו.
 
 
 הפורום עוסק בעיקר בטבעונות וצמחונות מטעמים אידאולוגיים של שמירה על בעלי חיים וזכויותיהם, אך כמובן שנדון גם על ההיבטים הבריאותיים, הסביבתיים, החברתיים והבינלאומיים של התופעה. נקבל בשמחה כל מידע חיוני לצמחונים וטבעונים, עצות תזונתיות, קישורים לכתבות בנושא,  דיונים אידאולוגיים הנוגעים לזכויות בעלי חיים ושמירה עליהם, עצות מהמטבח הצמחוני-טבעוני וכמובן מתכונים (אנא סמנו אותם ב לנוחיות כולם).
 
לעומת זאת לא נקבל השמצות, קללות, הצפות והודעות בעלות ניסוח בוטה.
אין מקום לצורת התבטאות שמעכירה את האוירה בפורום. האוירה היחידה שנאפשר בפורום הינה מקבלת, תומכת ומנומסת ולא באופן שמקטין, מקניט ופוגע בגולשים. מי שלא מסוגל לכך מוזמן להשתמש בכל שאר ערוצי הביטוי בתפוז, לרבות מסרים אישיים וקומונות, ולדלג על כתיבה בפורום זה.
הודעות העוסקות בגופו של גולש ולא בגופו של עניין ימחקו.
ביקורת על התנהלות הפורום ניתן להעביר למנהלים במסר אישי. אין להעלות ביקורת על התנהלות הפורום על דפי הפורום עצמו.
יש להקפיד על ניסוח הודעות באופן מכובד המאפשר דיון.
אין לכתוב הודעות המפגינות זלזול מופגן בצמחונות או טבעונות. 
 
 שימו לב-הפורום אינו מספק ייעוץ מקצועי בנושאי תזונה ורפואה, המעוניינים בייעוץ אישי או בהרכבת תפריט מתבקשים לפנות לבעל מקצוע מתאים ולא להסתמך על דברים שנכתבים בפורום פתוח באינטרנט.
 חופש הביטוי מאפשר כתיבה חופשית בפורום בהתאם לאמונתיו, רצונותיו ומחשבותיו של כל אדם באשר הוא, אך יש לזכור שלפורום יש נושא, מהות ואידיאולוגיה כמו לכל פורום אחר, ולפיכך למנהלי הפורום שמורה הזכות בהתאם לשיקול דעתם למחוק כל הודעה שתכתב אשר תשלול את אידיאולוגית הפורום ותעודד פגיעה בבעלי-חיים. הפורום מיועד לצמחונים וטבעונים, לפי ההגדרות המקובלות בחברה. לא יתקבלו הודעות המשמיצות או פוגעות בקהילות הנ"ל.
 
יש להמנע מפרסום מתכונים המכילים רכיבים מן החי, תוך התחשבות בקהילה הטבעונית בפורום ובאידאולוגיה המשותפת שלנו. המעוניינים להעלות מתכונים המכילים ביצים וחלב מוזמנים לפנות לפורום "תזונה צמחונית וטבעונית".
 שתהיה לכולנו כתיבה מהנה ופוריה 
המשך >>

לצפיה ב-'אפייה טבעונית #5 - עוגה בחושה רב-תכליתית'
אפייה טבעונית #5 - עוגה בחושה רב-תכליתית
<< ההודעה הנוכחית
04/07/2012 | 07:54
50
22808
הגענו ליום רביעי ואני מפרסם את המתכון של אפייה טבעונית (מספר 5).
והפעם עוגה בחושה רב תכליתית.
המתכון הזה מופיע אצלי באתר תחת השם "עוגת שוקולד תפוז", אבל הפכתי אותו לעוגה שאפשר לעשות איתה הכל.
אני מצרף מספר אפשרויות שאת כולן ניסיתי והן מוצלחות מאד.
שרשור הסיכום יפורסם ביום שבת, בעוד שבוע וחצי.
אז מי מצטרף?


עוגה בחושה רב-תכליתית
הכמויות מתאימות לתבנית אינגליש-קייק
המרכיבים:
יבשים:
220 גרם קמח (¾1 כוסות)
½ כוס + 2 כפות סוכר חום (140 גרם)
שקית אבקת אפייה (10 גרם)
קורט מלח

רטובים:
1 כוס חלב סויה (240 גרם)
½ כוס שמן (100 גרם)
1 מעדן אלפרו ווניל
אופן ההכנה:
מחממים את התנור ל-180 מעלות.
מערבבים בקערת מיקסר  או ביד את החומרים היבשים.
מערבבים בקערה נפרדת את החומרים הרטובים.
מאחדים בעזרת מיקסר או ביד את שתי התערובות. לא צריך לערבב הרבה - כמה שפחות יותר טוב.
אופים כ-35 דקות עד שסכין שמוכנס לעוגה יוצא כמעט יבש לגמרי (כלומר אפשר פירורים לחים אבל אם הוא יוצא עם פס רטוב אז צריך עוד אפייה).
גיוונים:
כדי לקבל עוגת שוקולד:

להוריד רבע כוס קמח ולהוסיף לתערובת החומרים היבשים:
½ כוס שוקולד צ'יפס (100 גרם)
25 גרם אבקת קקאו (5 כפות)
כדי לקבל עוגת תפוז או עוגת שוקולד תפוז:
יש להוסיף –
½ כפית תמצית תפוז
גרד מחצי תפוז
כדי לקבל עוגת פירות:
להכין בלילה לבנה (ללא שוקולד), ולהוסיף פירות קיץ (משמשים, שזיף, אפרסק) חתוכים מלמעלה. בשעת האפייה הפירות ישקעו, כך שלא צריך להשקיע אותם בבלילה.
כדי לקבל עוגת שיש:
עוגת שיש מתקבלת אם מכינים בלילת ווניל, מוציאים שליש  (300 גרם) ומערבבים אותו עם הקקאו. שופכים את התערובת החומה, ומעליה את התערובת הלבנה. מערבבים מעט את שתי התערובות כדי לקבל פסי שיש.
טבעונות >>
לצפיה ב-'אני אני אני '
אני אני אני
04/07/2012 | 09:02
1
303
איזה כיף, אני מאוד אוהבת לאפות ובעלי לא אוהב מתוק כעקרון ואוכל רק עוגות בחושות ועוד לא ממש בקיאה בטבעון מתכונים.
אני בפנים
טבעונות >>
לצפיה ב-'מעניין באיזה גרסה של העוגה תבחרי'
מעניין באיזה גרסה של העוגה תבחרי
04/07/2012 | 21:00
177
אבל תגלי לי רק בעוד שבוע וחצי
טבעונות >>
לצפיה ב-'אני ממש רוצה להשתתף, במה מחליפים מעדן אלפרו?'
אני ממש רוצה להשתתף, במה מחליפים מעדן אלפרו?
04/07/2012 | 10:14
14
418
חל"ס כבר מצאנו פה (תודה לאל! [ולאינטרנט...]) אבל אין פה מעדן אלפרו (בקושי מצאנו חל"ס אלפרו וגם זה מסוגים מצומצמים (בלי הרגיל...)
אז אני שמח להשתתף, אפילו יש חל"ס, אבל אין מעדן. בננה? תפוח? עוד משהו? באילו כמויות?
טבעונות >>
לצפיה ב-'לדעתי זה יעבוד עם תפוח'
לדעתי זה יעבוד עם תפוח
04/07/2012 | 18:16
1
376
60 גרם רסק תפוחי עץ (תפוח בינוני)
טבעונות >>
לצפיה ב-'לא ראיתי את התשובה שלך'
לא ראיתי את התשובה שלך
04/07/2012 | 21:03
309
אבל את צודקת.
טבעונות >>
לצפיה ב-'תשובה'
תשובה
04/07/2012 | 20:55
11
357
מעדן אלפרו משמש ליצצב את העוגה.
לאחר המון נסיונות עם רסק תפוחים, בננה, ואלפרו, אני יכול לומר שהמעדן נותן את התוצאות הטובות ביותר (ותודה לגבי).
אם ממש ממש אין, אז אפשר להחליף ב-100 גרם רסק תפוחים, אבל שוב - העוגה תצא יותר מתפוררת מאחת עם המעדן.
טבעונות >>
לצפיה ב-'מה יש במעדן שעוזר לייצוב העוגה?'
מה יש במעדן שעוזר לייצוב העוגה?
05/07/2012 | 08:15
4
143
לצפיה ב-'אני לא בטוח'
אני לא בטוח
05/07/2012 | 10:44
3
269
אבל אני חושב שיש שם מייצבים בנוסף לחלבון סויה שיש במעדן שגם הוא עוזר.
צריך לקרוא על האריזה.
טבעונות >>
לצפיה ב-'כשאתה אומר מייצבים למה אתה מתכוון ?'
כשאתה אומר מייצבים למה אתה מתכוון ?
06/07/2012 | 10:26
2
148
תן דוגמא למייצב כלשהו ואולי נעשה נסיון פעם להשתמש בו.
טבעונות >>
לצפיה ב-'החלבון של הסויה מייצב'
החלבון של הסויה מייצב
06/07/2012 | 12:22
166
אני חושב שיש שם עוד מייצבים אבל אין לי את האריזה אז אני לא יודע בוודאות.
טבעונות >>
לצפיה ב-'המייצבים בתוך מעדן סויה בטעם ווניל:'
המייצבים בתוך מעדן סויה בטעם ווניל:
06/07/2012 | 12:39
224
פולי סויה (6.4%), עמילן מעובד טפיוקה
מסמיכים: (מלטודקסטרין, פקטין, קרנגן).
טרי קלציום פוספט.

נראה שכל המעדן הזה זה מייצב אחד גדול, יחד עם קצת חומרי טעם.
טבעונות >>
לצפיה ב-'לא נורא... אני ממש ממש רוצה להשתתף!'
לא נורא... אני ממש ממש רוצה להשתתף!
05/07/2012 | 10:22
5
172
ואין פה מעדן, בטוח ובדוק....
תגיד, יכול לעבוד גם עם בננה? בעייתי עם תפוחים.... הם עדיין ירוקים על העץ, ועוד לא מוכרים כל כך....
טבעונות >>
לצפיה ב-'בננה תעבוד אבל תוסיף טעם "בנני"'
בננה תעבוד אבל תוסיף טעם "בנני"
05/07/2012 | 10:43
4
185
אולי כדאי לנסות להוסיף לבלילה שתי כפות שטוחות של קפה נמס וזה יכול לעבוד עם הבננה.
טבעונות >>
לצפיה ב-'אוקיי, תודה!'
אוקיי, תודה!
05/07/2012 | 11:47
3
103
בננה אחת? ואין בעיה עם הקפה נמס, אני אוסיף אולי אני אכין כבר היום
טבעונות >>
לצפיה ב-'כן אחת.'
כן אחת.
05/07/2012 | 11:53
2
99
אל תשכחי לצלם.
וגם מעניין אם העוגה תצא מתפוררת או יציבה.
טבעונות >>
לצפיה ב-'אם אצליח להגיע לאפייה, אפשר אלפרו קרמל?'
אם אצליח להגיע לאפייה, אפשר אלפרו קרמל?
05/07/2012 | 20:46
1
94
או שוקולד? לא השגתי וניל. לאיזה מאופציות העוגה הם מתאימים?
טבעונות >>
לצפיה ב-'בוודאי שאפשר'
בוודאי שאפשר
05/07/2012 | 23:28
115
אלפרו קרמל מתאים לעוגה בחושה שוקולד או ווניל.
קרמל מתאים להכל.
אלפרו שוקולד, יצבע את הבלילה בחום ולכן אני משתמש בו להכנת עוגות שוקולד.
טבעונות >>
לצפיה ב-'הפעם לא אצטרף :('
הפעם לא אצטרף :(
04/07/2012 | 17:31
1
185
גם כי אני סוגרת שבת וגם כי תכננתי שבלולי קינמון

בהצלחה לכולם !
טבעונות >>
לצפיה ב-'אני מזכיר שיש שתי שבתות לנושא'
אני מזכיר שיש שתי שבתות לנושא
04/07/2012 | 21:21
120
השבת הקרובה וכולל שבת הבאה.
אז - אין תירוצים.
טבעונות >>
לצפיה ב-'אם יהיה נס אולי אשתתף הפעם שוב'
אם יהיה נס אולי אשתתף הפעם שוב
04/07/2012 | 18:21
4
103
אבל אני לא כל כך רואה אותו קורה כרגע.
עוד נראה.
טבעונות >>
לצפיה ב-'עוגה זריזה הפעם'
עוגה זריזה הפעם
04/07/2012 | 21:22
3
165
יאללה תצטרף
טבעונות >>
לצפיה ב-'תגיד, אפשר להכין אותה עם קמח מלא ?'
תגיד, אפשר להכין אותה עם קמח מלא ?
06/07/2012 | 10:38
2
74
ועוד שאלות אם רוצים ל"הבריא" אותה עוד יותר:
- מה התחליפים לסוכר ושמן (נניח שאני רוצה שהם לא יהיו בכלל במתכון). אם אכין עיסת פירות (כמו "גרבר" לתינוקות, משזיפים, משמשים, אפרסקים, תפוחים וכד') האם זה יוכל לשמש אותי כתחליף לשני המרכיבים הללו ?
- מה התחליף לכל רכיבי הסויה שבמתכון (למקרה שאכין את העוגה לכאלה שרגישים לסויה) ?

האמת שחשבתי על הענין ואז באה השאלה המרכזית:
האם ניתן להכין את העוגה הזאת על בסיס של קמח מלא + אבקת אפיה + סודה לשתיה + מלח + עיסת פירות בלבד ?
טבעונות >>
לצפיה ב-'מי שלא מנסה לא יודע'
מי שלא מנסה לא יודע
06/07/2012 | 12:17
1
82
בוודאי שאפשר עם קמח מלא ואני עושה את זה תמיד כאשר אני עושה עוגות שוקולד כי אז לא רואים את הצבע של הבצק (הכל שחור).
בקשר לסוכר - כאמור יש לו גם תפקיד קושר. לכן הייתי מחליף אותו ברסק של תמרים.
לגבי הסויה - כפי שכבר כתבתי, רסק תפוחים יעשה עבודה מסוימת אבל העוגה תצא יותר מתפוררת מאשר עם האלפרו.
לגבי החלס - תמיד אפשר להחליף במים או בכל נוזל אחר.
התפקיד של החלס הוא לרכך את הבצק וזה לא מהותי בעוגה בחושה.
לגבי השאלה המרכזית:
זה יעבוד אבל זה לא יצא אותו דבר.
אשמח אם תנסה ותספר (ותוסיף לעיסת הפירות שלך תמרים)
טבעונות >>
לצפיה ב-'אם אכין, אנסה את זה.'
אם אכין, אנסה את זה.
06/07/2012 | 18:01
18
לצפיה ב-'אולי אולי אולי אני'
אולי אולי אולי אני
04/07/2012 | 18:56
2
95
בתקווה שיהיה את מי לפטם בעוגה...
טבעונות >>
לצפיה ב-'אני מניח שיהיו הרבה מתנדבים'
אני מניח שיהיו הרבה מתנדבים
04/07/2012 | 21:24
1
63
גם מהפורום ...
טבעונות >>
לצפיה ב-'בעיקר מהפורום.'
בעיקר מהפורום.
06/07/2012 | 00:55
28
אצלי בבית שמרנים... (למרות שאבא שלי נפתח לטופו :-o שזה הישג עצום...)
טבעונות >>
לצפיה ב-'זה יתאים פשוט להוסיף תבלינים לבסיס?'
זה יתאים פשוט להוסיף תבלינים לבסיס?
04/07/2012 | 20:30
3
104
קינמון, אגוז מוסקט, ציפורן, ג'ינג'ר?
טבעונות >>
לצפיה ב-'אז ככה'
אז ככה
04/07/2012 | 21:28
2
132
אם עושים עוגת פירות עם בסיס ווניל אז כן - לפי ההעדפה (אני למשל לא סובל ציפורן או ג'ינג'ר).
אם עושים עוגת שוקולד, אז קינמון יכול ללכת בכמות מתונה וגם מוסקט אבל ציפורן או ג'ינג'ר?
בקיצור - תתפרעי.
טבעונות >>
לצפיה ב-'הכוונה היתה להוסיף רק תבלינים, לא פירות ולא '
הכוונה היתה להוסיף רק תבלינים, לא פירות ולא
04/07/2012 | 21:32
1
66
שוקולד
טבעונות >>
לצפיה ב-'בקיצור - עוגה בחושה מתובלת'
בקיצור - עוגה בחושה מתובלת
04/07/2012 | 21:41
98
הולך בכיף
טבעונות >>
לצפיה ב-''
04/07/2012 | 21:55
2
120
התעצלתי עם הפוקצ'ות בגלל הטוסטר אובן הפצפון שלי, אבל בדיוק למתכון הזה חיכיתי לעוגה בחושה בסיסית.. אני כבר יודעת בדיוק איך אני הולכת להכין אותה.

גלעדא, את המתכונים של פינת האפייה שלך אני יכולה לפרסם בבלוג שלי עם ההערות של מה שעשיתי באופן ספציפי? כמובן עם לינק למקור (לכאן או לבלוג שלך)
טבעונות >>
לצפיה ב-'לא צריך לשאול אם אפשר לפרסם'
לא צריך לשאול אם אפשר לפרסם
05/07/2012 | 08:01
1
233
המתכונים הם לא שלי אלא של כל מי שעושה אותם.
כדי שיהיה לך קל, אני מצרף לך קובץ סיכום של כל הפינות שעשינו.
טבעונות >>
לצפיה ב-'תודה! '
תודה!
05/07/2012 | 11:40
18
לצפיה ב-'איך משנים את הזמן\מעלות בתנור טורבו?'
איך משנים את הזמן\מעלות בתנור טורבו?
04/07/2012 | 22:54
3
92
זה תנור מוזר ואני לא יודעת איך לכבות את הטורבו.
וגם:את החומרים הרטובים צריך להקציף? (יש מקצפת "בלון" ידנית)
טבעונות >>
לצפיה ב-'לא הבנתי את השאלה'
לא הבנתי את השאלה
05/07/2012 | 08:05
2
149
אני מצרף תמונה שבצד השמאלי תחתון שלה יש המרה מצלזיוס לתנור עם מספרים.
חום של 170 מעלות  = בין מספר 3 ל-4.
ולא צריך להקציף שום דבר.
עוגה של 10 דקות כבר אמרנו?
טבעונות >>
לצפיה ב-'אני אופה רק בטורבו וראיתי שזה משפיע'
אני אופה רק בטורבו וראיתי שזה משפיע
05/07/2012 | 16:58
1
61
יכול להיות שצריך טמ'פ נמוכה יותר ופחות זמן או שזה שונה בכל תנור שאופים בו?
(רואים שאני לא אופה הרבה? )

בסוכריות לציפוי עוגה יש ג'לטין?
טבעונות >>
לצפיה ב-'כל מה שיש לי להגיד'
כל מה שיש לי להגיד
05/07/2012 | 17:26
74
זה שצריך להכיר את התנור.
ככלל בטורבו וגם ברגיל אני אופה באותה טמפרטורה (170 מעלות), בשליש התחתון של התנור (ואז החלק העליון של העוגה נמצא קצת מעל אמצע התנור).
כאשר אופים בטורבו זמן האפייה מתקצר ב-5-10 דקות אבל מניסיוני, התנור עצמו משפיע הרבה יותר, כך שאם נאפה בצורה סדירה, נוכל להכיר את התנור שלנו ולהתאים את זמן האפייה.
טבעונות >>
לצפיה ב-'אני בטוח משתתפת!'
אני בטוח משתתפת!
05/07/2012 | 08:09
1
82
כבר מלא זמן רציתי עוגה בחושה
טבעונות >>
לצפיה ב-'אני כבר מחכה לתמונות'
אני כבר מחכה לתמונות
05/07/2012 | 10:39
17
לצפיה ב-'אה, עכשיו שמתי לב שיש לי עוד שבוע אז גם אני(:'
אה, עכשיו שמתי לב שיש לי עוד שבוע אז גם אני(:
05/07/2012 | 08:22
3
63
אני, כמובן, אנסה את הטויסט הבריא יותר.... ועל בסיס פירות.

הכמות היא לתבנית אינגליש אחת?
אם כן - אז אני מכפילה ועושה אחת בלי תוספת חתיכות פרי - ואחת עם.
טבעונות >>
לצפיה ב-'כן הכמות לתבנית אינגליש אחת די גדולה + טיפ'
כן הכמות לתבנית אינגליש אחת די גדולה + טיפ
05/07/2012 | 10:41
2
100
אם רוצים בתבנית עגולה 24 אז צריך להכפיל את הכמויות פי 1.5
אם עושים את העוגה בתבנית עגולה 26, צריך להכפיל פי 2

אם רוצים שהעוגה תעלה גבוה יותר, אפשר למרוח את השוליים במרגרינה או שמן קוקוס ולפזר סוכר.
הדפנות המשוננות האלה עוזרות לבלילה לטפס מעלה.
טבעונות >>
לצפיה ב-'מה דעתך על ריפוד בנייר אפיה המבריק?'
מה דעתך על ריפוד בנייר אפיה המבריק?
05/07/2012 | 17:00
1
32
לצפיה ב-'אין לי דעה'
אין לי דעה
05/07/2012 | 17:24
60
למרות שתמיד יש לי אחת.

ריפוד בנייר אפייה זה משהו שאני עושה כאשר אני רוצה להפוך את התבנית לתוך מגש ואז מתקבלת עוגה יותר אלגנטית כי החלק הפחות יפה של העוגה נמצא למטה.
טבעונות >>
לצפיה ב-'מאוד רוצה להכין אבל..'
מאוד רוצה להכין אבל..
05/07/2012 | 18:11
3
260
אני היחידה שאוכלת בבית, ופשוט חבל על הקלוריות כי אני מנסה לשמור..
המתכונים שאתה נותן כאלו טובים שתמיד אני מחסלת הכל. לא כדאי.
טבעונות >>
לצפיה ב-' ספוילר '
ספוילר
05/07/2012 | 19:47
2
290
בפעם הבאה נעשה פשטידה ואז תצטרפי אלינו (?)
טבעונות >>
לצפיה ב-''
05/07/2012 | 21:21
17
לצפיה ב-''
05/07/2012 | 23:35
11
לצפיה ב-'גלעד '
גלעד
05/07/2012 | 18:29
1
146
אני לא כותבת פה הרבה, אבל מנצלת את ההזדמנות להודות לך, על המתכונים שאתה מפרסם והעזרה והטיפים שאתה נותן.

את עוגת השיש שלך כבר הכנתי כמה פעמים ויצאה מעולה. פעמיים בחודש האחרון לשני ימי הולדת במשפחה, (עם ציפוי פודינג וניל מוקצף), והיא קצרה מחמאות גם מהצד האפל.

גם עוגת הבננה ועוגיות שיבולת השועל שהיו בפינה יצאו מוצלחות, נשמרו במגירת המתכונים  ויוכנו שוב בעתיד.

טבעונות >>
לצפיה ב-''
05/07/2012 | 18:52
12

הודעות אחרונות

22:32 | 19.09.19 גילה חזן 3
22:11 | 30.08.19 אביר של שנאה
22:10 | 30.08.19 אביר של שנאה
14:57 | 25.08.19 ואיטור
14:14 | 21.08.19 אביב פלד
19:04 | 15.08.19 NorthCountryGirl
08:21 | 21.07.19 NorthCountryGirl
17:04 | 14.07.19 עודד המעודד 123
14:07 | 09.07.19 נטע....
22:43 | 04.07.19 שלום אך שווא2

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ