לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1812918,129 עוקבים אודות עסקים

פורום טבעונות

הפורום הינו אידיאולוגי במהותואין לפרסם המלצות ומתכונים הנוגדים את רוח הפורום ומכילים רכיבים מן החי. נא המנעו מבקשה או מתן עצות ומידע על צריכה בפועל של מוצרים מן החי.
הפורום עוסק בעיקר בטבעונות וצמחונות מטעמים אידאולוגיים של שמירה על בעלי חיים וזכויותיהם, אך כמובן שנדון גם על ההיבטים הבריאותיים, הסביבתיים, החברתיים והבינלאומיים של התופעה. נקבל בשמחה כל מידע חיוני לצמחונים וטבעונים, עצות תזונתיות, קישורים לכתבות בנושא,  דיונים אידאולוגיים הנוגעים לזכויות בעלי חיים ושמירה עליהם, עצות מהמטבח הצמחוני-טבעוני וכמובן מתכונים (אנא סמנו אותם ב לנוחיות כולם).
לעומת זאת לא נקבל השמצות, קללות, הצפות והודעות בעלות ניסוח בוטה.
אין מקום לצורת התבטאות שמעכירה את האוירה בפורום. האוירה היחידה שנאפשר בפורום הינה מקבלת, תומכת ומנומסת ולא באופן שמקטין, מקניט ופוגע בגולשים. מי שלא מסוגל לכך מוזמן להשתמש בכל שאר ערוצי הביטוי בתפוז, לרבות מסרים אישיים וקומונות, ולדלג על כתיבה בפורום זה.
הודעות העוסקות בגופו של גולש ולא בגופו של עניין ימחקו.
ביקורת על התנהלות הפורום ניתן להעביר למנהלים במסר אישי. אין להעלות ביקורת על התנהלות הפורום על דפי הפורום עצמו.
יש להקפיד על ניסוח הודעות באופן מכובד המאפשר דיון.
אין לכתוב הודעות המפגינות זלזול מופגן בצמחונות או טבעונות. 
 שימו לב-הפורום אינו מספק ייעוץ מקצועי בנושאי תזונה ורפואה, המעוניינים בייעוץ אישי או בהרכבת תפריט מתבקשים לפנות לבעל מקצוע מתאים ולא להסתמך על דברים שנכתבים בפורום פתוח באינטרנט.
 חופש הביטוי מאפשר כתיבה חופשית בפורום בהתאם לאמונתיו, רצונותיו ומחשבותיו של כל אדם באשר הוא, אך יש לזכור שלפורום יש נושא, מהות ואידיאולוגיה כמו לכל פורום אחר, ולפיכך למנהלי הפורום שמורה הזכות בהתאם לשיקול דעתם למחוק כל הודעה שתכתב אשר תשלול את אידיאולוגית הפורום ותעודד פגיעה בבעלי-חיים. הפורום מיועד לצמחונים וטבעונים, לפי ההגדרות המקובלות בחברה. לא יתקבלו הודעות המשמיצות או פוגעות בקהילות הנ"ל.
יש להמנע מפרסום מתכונים המכילים רכיבים מן החי, תוך התחשבות בקהילה הטבעונית בפורום ובאידאולוגיה המשותפת שלנו. המעוניינים להעלות מתכונים המכילים ביצים וחלב מוזמנים לפנות לפורום "תזונה צמחונית וטבעונית".
 שתהיה לכולנו כתיבה מהנה ופוריה

הנהלת הפורום:

אודות הפורום טבעונות

הפורום הינו אידיאולוגי במהותואין לפרסם המלצות ומתכונים הנוגדים את רוח הפורום ומכילים רכיבים מן החי. נא המנעו מבקשה או מתן עצות ומידע על צריכה בפועל של מוצרים מן החי.
הפורום עוסק בעיקר בטבעונות וצמחונות מטעמים אידאולוגיים של שמירה על בעלי חיים וזכויותיהם, אך כמובן שנדון גם על ההיבטים הבריאותיים, הסביבתיים, החברתיים והבינלאומיים של התופעה. נקבל בשמחה כל מידע חיוני לצמחונים וטבעונים, עצות תזונתיות, קישורים לכתבות בנושא,  דיונים אידאולוגיים הנוגעים לזכויות בעלי חיים ושמירה עליהם, עצות מהמטבח הצמחוני-טבעוני וכמובן מתכונים (אנא סמנו אותם ב לנוחיות כולם).
לעומת זאת לא נקבל השמצות, קללות, הצפות והודעות בעלות ניסוח בוטה.
אין מקום לצורת התבטאות שמעכירה את האוירה בפורום. האוירה היחידה שנאפשר בפורום הינה מקבלת, תומכת ומנומסת ולא באופן שמקטין, מקניט ופוגע בגולשים. מי שלא מסוגל לכך מוזמן להשתמש בכל שאר ערוצי הביטוי בתפוז, לרבות מסרים אישיים וקומונות, ולדלג על כתיבה בפורום זה.
הודעות העוסקות בגופו של גולש ולא בגופו של עניין ימחקו.
ביקורת על התנהלות הפורום ניתן להעביר למנהלים במסר אישי. אין להעלות ביקורת על התנהלות הפורום על דפי הפורום עצמו.
יש להקפיד על ניסוח הודעות באופן מכובד המאפשר דיון.
אין לכתוב הודעות המפגינות זלזול מופגן בצמחונות או טבעונות. 
 שימו לב-הפורום אינו מספק ייעוץ מקצועי בנושאי תזונה ורפואה, המעוניינים בייעוץ אישי או בהרכבת תפריט מתבקשים לפנות לבעל מקצוע מתאים ולא להסתמך על דברים שנכתבים בפורום פתוח באינטרנט.
 חופש הביטוי מאפשר כתיבה חופשית בפורום בהתאם לאמונתיו, רצונותיו ומחשבותיו של כל אדם באשר הוא, אך יש לזכור שלפורום יש נושא, מהות ואידיאולוגיה כמו לכל פורום אחר, ולפיכך למנהלי הפורום שמורה הזכות בהתאם לשיקול דעתם למחוק כל הודעה שתכתב אשר תשלול את אידיאולוגית הפורום ותעודד פגיעה בבעלי-חיים. הפורום מיועד לצמחונים וטבעונים, לפי ההגדרות המקובלות בחברה. לא יתקבלו הודעות המשמיצות או פוגעות בקהילות הנ"ל.
יש להמנע מפרסום מתכונים המכילים רכיבים מן החי, תוך התחשבות בקהילה הטבעונית בפורום ובאידאולוגיה המשותפת שלנו. המעוניינים להעלות מתכונים המכילים ביצים וחלב מוזמנים לפנות לפורום "תזונה צמחונית וטבעונית".
 שתהיה לכולנו כתיבה מהנה ופוריה
x
הודעה מהנהלת הפורום
פורום זה הינו אידיאולוגי במהותו. אין לפרסם המלצות ומתכונים הנוגדים את רוח הפורום ומכילים רכיבים מן החי. נא המנעו מבקשה או מתן עצות ומידע על צריכה בפועל של מוצרים מן החי. להמשך תקנון הפורום -->
המידע והעצות בפורום אינם מהווים תחליף לייעוץ רפואי ומקצועי. תפוז אינו ערב לנכונות המידע, ולא יהיה אחראי לנזק שייגרם כתוצאה מהסתמכות עליו.
 
 
 הפורום עוסק בעיקר בטבעונות וצמחונות מטעמים אידאולוגיים של שמירה על בעלי חיים וזכויותיהם, אך כמובן שנדון גם על ההיבטים הבריאותיים, הסביבתיים, החברתיים והבינלאומיים של התופעה. נקבל בשמחה כל מידע חיוני לצמחונים וטבעונים, עצות תזונתיות, קישורים לכתבות בנושא,  דיונים אידאולוגיים הנוגעים לזכויות בעלי חיים ושמירה עליהם, עצות מהמטבח הצמחוני-טבעוני וכמובן מתכונים (אנא סמנו אותם ב לנוחיות כולם).
 
לעומת זאת לא נקבל השמצות, קללות, הצפות והודעות בעלות ניסוח בוטה.
אין מקום לצורת התבטאות שמעכירה את האוירה בפורום. האוירה היחידה שנאפשר בפורום הינה מקבלת, תומכת ומנומסת ולא באופן שמקטין, מקניט ופוגע בגולשים. מי שלא מסוגל לכך מוזמן להשתמש בכל שאר ערוצי הביטוי בתפוז, לרבות מסרים אישיים וקומונות, ולדלג על כתיבה בפורום זה.
הודעות העוסקות בגופו של גולש ולא בגופו של עניין ימחקו.
ביקורת על התנהלות הפורום ניתן להעביר למנהלים במסר אישי. אין להעלות ביקורת על התנהלות הפורום על דפי הפורום עצמו.
יש להקפיד על ניסוח הודעות באופן מכובד המאפשר דיון.
אין לכתוב הודעות המפגינות זלזול מופגן בצמחונות או טבעונות. 
 
 שימו לב-הפורום אינו מספק ייעוץ מקצועי בנושאי תזונה ורפואה, המעוניינים בייעוץ אישי או בהרכבת תפריט מתבקשים לפנות לבעל מקצוע מתאים ולא להסתמך על דברים שנכתבים בפורום פתוח באינטרנט.
 חופש הביטוי מאפשר כתיבה חופשית בפורום בהתאם לאמונתיו, רצונותיו ומחשבותיו של כל אדם באשר הוא, אך יש לזכור שלפורום יש נושא, מהות ואידיאולוגיה כמו לכל פורום אחר, ולפיכך למנהלי הפורום שמורה הזכות בהתאם לשיקול דעתם למחוק כל הודעה שתכתב אשר תשלול את אידיאולוגית הפורום ותעודד פגיעה בבעלי-חיים. הפורום מיועד לצמחונים וטבעונים, לפי ההגדרות המקובלות בחברה. לא יתקבלו הודעות המשמיצות או פוגעות בקהילות הנ"ל.
 
יש להמנע מפרסום מתכונים המכילים רכיבים מן החי, תוך התחשבות בקהילה הטבעונית בפורום ובאידאולוגיה המשותפת שלנו. המעוניינים להעלות מתכונים המכילים ביצים וחלב מוזמנים לפנות לפורום "תזונה צמחונית וטבעונית".
 שתהיה לכולנו כתיבה מהנה ופוריה 
המשך >>

לצפיה ב-'ישששש הצלחתי להכין גבינת קממבר טבעונית!'
ישששש הצלחתי להכין גבינת קממבר טבעונית!
01/05/2009 | 13:43
42
2358
אני לא מאמין, אחרי שבאתרים של חובבי הכנת גבינות ביתית כתבו שעם חלב סויה אפשר להכין רק ריקוטה.. החלטתי לא להתייאש ולנסות בכל זאת וזה הצליח!! הנה התוצאה לפניכם---
טבעונות >>
לצפיה ב-'לא עברה התמונה'
לא עברה התמונה
01/05/2009 | 13:48
41
144
נראה לי שאני צריך לצמצם את הגודל של הקובץ- יגיע בקרוב!
טבעונות >>
לצפיה ב-'מחכים בקוצר רוח!'
מחכים בקוצר רוח!
01/05/2009 | 18:42
41
לצפיה ב-'*במתח*'
*במתח*
01/05/2009 | 19:03
39
24
לצפיה ב-'והנה היא לפניכם '
והנה היא לפניכם
01/05/2009 | 23:49
38
457
קממבר מחלב סויה
טבעונות >>
לצפיה ב-''
01/05/2009 | 23:59
38
לצפיה ב-'מתכון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!'
מתכון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
02/05/2009 | 00:03
2
226
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
טבעונות >>
לצפיה ב-'או במקום זה...'
או במקום זה...
02/05/2009 | 00:15
1
201
מתי נפגשים לערב גבינות ויין?
טבעונות >>
לצפיה ב-'אני אביא יין *נדחפת*'
אני אביא יין *נדחפת*
02/05/2009 | 00:18
48
לצפיה ב-' לגמרי. ואיך הטעם?? אנא פרט'
לגמרי. ואיך הטעם?? אנא פרט
02/05/2009 | 01:39
66
לצפיה ב-'יוווווווווווווו'
יוווווווווווווו
02/05/2009 | 02:22
101
ואיך הטעם??????

וואי וואי אתה בא ללגבה, נכון???
טבעונות >>
לצפיה ב-'אלוהי הקממבר, זה על אמת?'
אלוהי הקממבר, זה על אמת?
02/05/2009 | 07:55
138
מטורף העניין הזה! אני צופה ניסויי קממבר המוניים בקרוב. מתכון דחוף!
טבעונות >>
לצפיה ב-'ואווווווווווווווווו מתכון בדחיפות!!!!!!!!!'
ואווווווווווווווווו מתכון בדחיפות!!!!!!!!!
02/05/2009 | 11:54
28
48
לצפיה ב-'הטעם אחלה, העובש הלבן הקטיפתי במרקם מצוין'
הטעם אחלה, העובש הלבן הקטיפתי במרקם מצוין
<< ההודעה הנוכחית
02/05/2009 | 12:57
27
726
הבפנוכו יצא גם כן בטעם מצוין, המרקם של דומה למרקם של הבפנוכו של הקממבר אבל טיפה יותר צמיג. הקממבר הראשון כבר חוסל. עכשיו אני צריך לעשות עוד כמה נסיונות לראות איך משפרים דברים. אבל בעיקרון צריך לקנות 3 חומרים בשביל להכין את הקממבר מאתר של הכנת גבינות בבית. החומרים לא מאד יקרים ומספיקים להרבה מאד כיכרות קממבר ו/או גבינות אחרות. למי שכבר יצא לו להכין מיוגורט סויה גבינה דמוית בולגרית, אז בסיס ההכנה די דומה, רק ניקוז הנוזלים צריך להיות קצת יותר רציני כדי למצק את הכיכר, וכמובן יש 7-10 ימים של הבשלה של הגבינה, שזה מדהים- אשכרה רואים את העובש הלבן צומח מיום ליום. והאמת למרוח אותה על טוסט בבוקר שווה את הציפיה
טבעונות >>
לצפיה ב-'נראה מאד טעים'
נראה מאד טעים
02/05/2009 | 13:06
14
135
אך עדיין לא הבנתי איך מכינים.

אני בטוחה שכולנו נשמח אם תכתוב מתכון מסודר. ואם לא, אשמח לקנות ממך.
טבעונות >>
לצפיה ב-'למה לקנות- תכיני בעצמך'
למה לקנות- תכיני בעצמך
02/05/2009 | 13:22
13
242
הנה המתכון, הקישור לקוח מתוך האתר של הכנת גבינות בבית. באתר שלהם אפשר גם להזמין את החומרים. אם יש שאלות על החומרים אני אשמח לענות.
טבעונות >>
לצפיה ב-'במה השתמשת במקום גיל?'
במה השתמשת במקום גיל?
02/05/2009 | 13:34
5
109
אם יש לך כוח בפעם הבאה להכין מדריך מצולם זה יהיה מעולה
טבעונות >>
לצפיה ב-'במקום גיל השתמשתי ביוגורט סויה הוותיק והטוב'
במקום גיל השתמשתי ביוגורט סויה הוותיק והטוב
02/05/2009 | 14:00
4
77
לצפיה ב-'איפה קונים או איך עושים יוגורט מחלב סויה?'
איפה קונים או איך עושים יוגורט מחלב סויה?
02/05/2009 | 20:20
3
110
אני יודע לעשות חלב סויה.
אני יודע לעשות "גבינה" מהחלב שעשיתי בעזרת חומץ.
איך עושים יוגורט במרקם של יוגורט?

אשמח להיפגש כדי לעשות סדנה להכנת "גבינות".
אני יכול ללמד גם לאפות מאפים טבעוניים.
טבעונות >>
לצפיה ב-'תבדוק בארכיון של הפורום, כתבתי פעם הנחיה מלאה'
תבדוק בארכיון של הפורום, כתבתי פעם הנחיה מלאה
03/05/2009 | 00:00
2
62
לצפיה ב-'מולטי ביליון דופילוס'
מולטי ביליון דופילוס
03/05/2009 | 08:03
1
114
עולה 100-150 שח
האם מחמצת טרמופילית היא טבעונית?

טבעונות >>
כתובות אינטרנט מצורפות:
לצפיה ב-'לא יודע לגבי המחמצת. אם אתה רוצה לחסוך את'
לא יודע לגבי המחמצת. אם אתה רוצה לחסוך את
03/05/2009 | 11:28
129
קניית החיידקים, אתה יכול לתאם איתי פעם ולקפוץ אלי לקחת כמה כפות סטראטר.
והנה המתכון שהשתמשתי בו בעצמי להכין יוגורט סויה:
http://forums.nana10.co.il/Article/?ArticleID=127189
טבעונות >>
לצפיה ב-'אלוהים ישמור'
אלוהים ישמור
02/05/2009 | 13:36
4
106
מה זה המרכיבים הללו?


(מחמצת מזופילית , ניתן גם להוסיף פלורה דניקה*)

0.8 גר' (3-4 גרגירים) קלציום כלוריד (סידן?!) , מומס במעט מים

עובש קממבר - פניציליום קממברטי/ פניציליום קנדידיום (פטריה?!)

3-4 טיפות          אנזים


???


טבעונות >>
לצפיה ב-'מהמחמצת מזופילית תשכחי תשתמשי ביוגורט סויה'
מהמחמצת מזופילית תשכחי תשתמשי ביוגורט סויה
02/05/2009 | 14:03
113
יוגורט פשוט שמכינים בבית. את העובש ואת האנזים אפשר להזמין באתר עצמו וגם את הקלציום כלוריד. מה שכן, נראה לי שצריך בבית משקל אלקטרוני של מיקרו גרמים כדי למדוד את הכמויות הזעירות.
טבעונות >>
לצפיה ב-'פניציליום קנדידום נשמע כמו משהו שאפשר לדגום '
פניציליום קנדידום נשמע כמו משהו שאפשר לדגום
02/05/2009 | 19:30
2
166
אותו באוויר מקליניקה של רופא בנות.
הנה הלך החלום, אני ממש לא ברמה של המתכון הזה, הוא מתחיל מ"יוגורט סויה בסיסי", אני מרגישה כל כך טירונית!
טבעונות >>
לצפיה ב-'LOL'
LOL
02/05/2009 | 20:04
1
65
ואני חשבתי שזו הייתה האסוציאציה שלי בלבד
טבעונות >>
לצפיה ב-'בנותתת נא להתנהג בהתאם '
בנותתת נא להתנהג בהתאם
03/05/2009 | 00:06
72
אני לא מבין בשיט בדברים האלה
אבל האלזה אל דאגה, יש גם גבינה נוספת עם עובש טבעי, שלא צריך לקנות בשבילה כלום (רק צריך יוגורט מזה לא תברחי). מדובר בגבינה מיושנת סורית-לבנונית בשם שנקליש, ואני כרגע בשלבים של אופטימיזציה של המתכון. ברגע שאני מגיע לתוצאה משביעת רצון אני יפרסם פה את המתכון שלה.
טבעונות >>
לצפיה ב-'שאלה על החומרים'
שאלה על החומרים
02/05/2009 | 23:14
1
103
אתה יודע אם האנזים והעובש הם ממקור טבעוני?
טבעונות >>
לצפיה ב-'כן'
כן
03/05/2009 | 00:09
77
ביררתי לגבי האנזים עם בעלת האתר, והוא מופק מפטריה וטבעוני לגמרי. לגבי העובש לא טרחתי לברר כי נראה לי מובן מאליו שעובש הוא פשוט עובש...
טבעונות >>
לצפיה ב-'יש לך 3 אופציות:'
יש לך 3 אופציות:
02/05/2009 | 14:44
8
141
1. שקבוצה של טבעונים תחטוף ותענה אותך.
2. לספר לנו כל פעם שאתה מכין דבר כזה ולשלוח לנו (=לי) מעשר עני (=אני). |gangster|
3. להכין מתכון מסודר ומפורט לפרטי פרטים.
טבעונות >>
לצפיה ב-' אני מבטיח שבפעם הקרובה שאני מכין'
אני מבטיח שבפעם הקרובה שאני מכין
02/05/2009 | 15:27
7
103
אני אצלם כל שלב ואכתוב מדריך מפורט.
ובינתים מטעמי בטחון אני אשמור את הכתובת שלי חסויה
טבעונות >>
לצפיה ב-'וואוו!אתה מדהים! השלב הבא זה גבינה צהובה'
וואוו!אתה מדהים! השלב הבא זה גבינה צהובה
02/05/2009 | 18:10
53
טבעונית!
ויאלה תפתח בוטיק לגבינות טבעוניות!!
טבעונות >>
לצפיה ב-'אתה יכול לתת מדריך טיפה יותר כללי?'
אתה יכול לתת מדריך טיפה יותר כללי?
03/05/2009 | 19:24
5
68
מה צריך לקנות מהאתר שלהם?
איזה צעדים צריך לעשות בשביל להכין את הגבינה? (אמרת שצריך יוגורט סויה במקום איזה רכיב.. איך מכינים?)
אנחנו מתים להכין את זה!! רק צעדים כלליים! אתה יכול אפילו להעתיק את הרוב מהמתכון השני ולשנות איפה שעשית שונה..
תודה (:
טבעונות >>
לצפיה ב-'טוב אני נכנע, זה על אחריותכם'
טוב אני נכנע, זה על אחריותכם
04/05/2009 | 00:01
4
255
קחי בחשבון שניסיתי פעם אחת, אין לי מספיק הערות...

צריך לקנות קלציום כלוריד, פניציליום קממברטי/קנדידום, ואנזים-מקסירן.

יוגורט אפשר להכין לפי הקישור שצירפתי בשרשור הזה.

ליטר             חלב (לא חלב מהמכולת, אלא מהרפת...)

2 כפיות             גיל   (מחמצת מזופילית , ניתן גם להוסיף פלורה דניקה*)

2 כפיות             חומץ

0.8 גר' (3-4 גרגירים) קלציום כלוריד, מומס במעט מים

טיפה עובש קממבר - פניציליום קממברטי/ פניציליום קנדידיום. לא זוכר בדיוק את הכמות, אבל פחות מגרם.

3-4 טיפות          אנזים

1-2 כפות           מים

3 כפות             מלח.




השתמשתי בחלב סויה אדום של אלפרו (3 ליטר)

חיממתי ל-40 מעלות.
מוסיפים תוך כדי בחישה יוגורט, חומץ וקלציום כלוריד.
ממיסים את העובש במים ומוסיפים לתערובת (עם המים).
ממיסים אנזים במים ומוסיפים הכל לתערובת. מערבבים קלות ולא בוחשים יותר. (אסור להזיז את הסיר לאחר הוספת האנזים)
משהים מכוסהבמשך 30-60 דקות (אינקובציה) עד לקבלת גבן הניתן לחיתוך.
חותכים לפסים אורכיים ברוחב 1 ס"מ,חותכים שוב לרוחב באותו אופן, בצורת שתי וערב, לאחר מכן חותכים באלכסון לפרוסות ומערבבים בעדינות רבה.
ממתינים 10 דקות ומערבבים בשנית קלות
ממתינים 7 דקות ומערבבים שוב
ממתינים 5 דקות עד שהגבןשוקע , מנקזים 1/3 ממי הגבינה (רצוי לשמור ולהכין גבינת ריקוטה)
מוסיפים מלח ומערבבים לאט, מסננים על מסננת רשת. משהים כ-36 שעות בטמפרטורת החדר.
תולים לכמה שעות על חיתול מעל הכיור, ובסוף סוחטים עוד קצת. מוציאים ויוצרים 2-3 כיכרות קטנות (רצוי בעזרת פורמה ממתכת אם יש). עכשיו הנחתי כל כיכר על פומפיה שטוחה (כדי שיחדור אוויר מלמטה) ואת הפומפיה הנחתי על קערה.
שומרים על הגבינה בטמפרטורה של 16-18 מעלות (אצלי היה יותר כמובן) הופכים אותה כל יומיים. יש צורך לשים כוס עם מים למתן לחות לגבינות.  
לאחר כשבוע צפוי להופיע עובש לבן (כמו קטיפה). הגבינה בשלה לאכילה לאחר 10-14 יום. אני אכלתי כבר אחרי שבוע, ברגע שהעובש כיסה את כולה- לשיקולכם.
מאחסנים במקרר עטוף בנייר אלומיניום.
טבעונות >>
לצפיה ב-'אה נזכרתי'
אה נזכרתי
04/05/2009 | 00:18
92
מלח תורידי ל-2.5 כפות, זה יצא מלוח מדי לקממבר.
החלב כמובן 3 ליטר.
הפניציליום השתמשתי ב-0.05 גרם (חייבים משקל דיגיטלי)
טבעונות >>
לצפיה ב-'3-4 טיפות אנזים'
3-4 טיפות אנזים
04/05/2009 | 01:14
2
113
אתה בטוח שהאנזים לא מהחי?
טבעונות >>
לצפיה ב-'בטוח'
בטוח
04/05/2009 | 09:03
1
73
ביררתי עם בעלת האתר והוא מופק מפטריה.
טבעונות >>
לצפיה ב-'טוב... תגובה חדשה, מהתחלה.'
טוב... תגובה חדשה, מהתחלה.
04/05/2009 | 10:09
95
עכשיו אפשר, אחרי ההלם, ההתלהבות הראשונית ושיבש הפה לגמרי מכל הריר שנזל:
אז לפני הכל - אני חייבת לשבח אותך על העוז, הנחישות וההצלחה המפעימה הזו. זה לא דבר של מה בכך. ברצינות! לדעתי עלית פה על משהו ייחודי שאין הרבה בעולם (אם בכלל) שניסו להכין קממבר (או כל גבינה לא קונבנציונלית אחרת).
אני באמת מעריכה את האומץ והיוזמה להתחיל בכלל. זה דורש ראש יצירתי ושוב - נחישות, סוג של דבקות במטרה!
זה מוכיח לעולם בעצם, שאפשר לנהות מכל הטעמים המוכרים - בלי סבל וזה ראוי להערכה גדולה.

אז סלטעון, מותק, למה שלא תכין ותמכור למי שיבקש? יש לך את החומרים, האפשרות, הטאצ' והיכולת המופלאה הזאת, לייצר דבר מדהים! יאללה, נו מה אתה אומר?
טבעונות >>
לצפיה ב-'אני מתעקשת'
אני מתעקשת
04/05/2009 | 16:26
2
98
וחושבת שגם יסמין מתעקשת אני רוצה לקנות ממך גבינות (כל מיני) בבקשה תכתוב לי אפילו במסר אם אתה רוצה כמה עולה כל דבר ואיפה אתה גר.

תודה
טבעונות >>
לצפיה ב-'שניה שניה'
שניה שניה
04/05/2009 | 22:18
1
111
זה היה קודם כל ניסוי ראשוני בקטנה, נכון לעכשיו היקף היצור שלי לא מדביק אפילו את הביקוש הפרטי שלי. קודם כל אני ינסה לראות איך אני מגדיל את הסדר גודל של הייצור, ואז נראה.
טבעונות >>
לצפיה ב-''
05/05/2009 | 00:42
17
לצפיה ב-' וואוו '
וואוו
02/05/2009 | 20:29
41
לצפיה ב-' מצטרף להתפעלות'
מצטרף להתפעלות
03/05/2009 | 20:02
40

הודעות אחרונות

13:42 | 01.12.19 Bגוד1
20:43 | 20.11.19 mothermotherworg
20:38 | 20.11.19 חוויהאזולאי
07:32 | 26.10.19 מומחה לקנוניות
22:32 | 19.09.19 גילה חזן 3
22:11 | 30.08.19 אביר של שנאה
22:10 | 30.08.19 אביר של שנאה
14:57 | 25.08.19 ואיטור
14:14 | 21.08.19 אביב פלד
19:04 | 15.08.19 NorthCountryGirl

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ