כה לחי!
עלה והצלח!
אני יודע שהברכות האלה היום, הם כמו זרים, יפים וצבעוניים. וספר טוב שיוצא ביום חורף טוב, טעמו כטעם לשד השמן הטוב, שיורד על פי מידותיו.
שבתאי היקר! איש אשכולות. בגלל שאני רגשן, מאד קשה לי לקרוא את ההודעות המרגשות (למשל את ההודעה של תוהה היה מאד קשה לי לקרוא) אני לא אספר לך מה התופעות שקורות תוך כדי, כי זה לא ממש מאצ'ואיסטי.
אבל אני חייב לומר לך, שאני מבין את ההרגשה שלך, כל כך יכול לדמיין את הסיטואציה, וכמעט מרגיש אתך, שם, בפינה בין שני קירות מדפים עמוסי ספרים, ואתה כל כך שמח שהוצאת משהו שלך, את פרי בטנך - אל העולם!
רוצה לשתף את כולם, אבל משהו עוצר אותך מלצעוק "חברה, זה אני ! סתכלו עלי!"
ודווקא הייתי רוצה שתעשה את מה שאני לא הייתי מסוגל, ל ה ת ג א ו ת, לומר לאנשים, תראו זה אני, והם ישאלו אותך מליון שאלות עד שכבר לא יהיה לך כוח.
אני זה אני, ואתה זה אתה, ואני בטוח שאתה תצליח לעשות את זה יותר טוב, אבל אני חושב שאתה צריך לעשות ארוע השקה של הספר. משהו מכובד, לא רק ליוצאים אלא בסניף שלך, עם מודעות באותיות גדולות וכל זה.
מתאים לך להיות סופר מכובד.
אני חושב שהסיפור שלך הרואי, במיוחד על רקע שני המחנות (א' וס') בתוך המחנה האחר (ח'). יתר על כך, אתה הוא נס הדגל שלנו, כי אתה מעלה ומרומם את קרננו, כי כמה שיגידו לנו שאנחנו אמיצים, אם יגידו, זה ישמע כקלישאה ואנחנו נטמיע את זה ואחר כך נבליע את זה כי לא נרצה להרגיש מסכנים סטייל גמולי סמים שלא חטאו.
ועל כן, ניקח בכל פעם שנרצה את הספר וננופף בו קדימה: "נהג חדש אבל לפניך".
יוצאים בשאלה >>