שלך וראיתי את הקומיקס המ-ד-ה-י-ם שלך!!! אני ממש אוהב :) קומיקס בשחור לבן לא תמיד עשוי בכזאת רמה טובה, אני לא מבקר מקצועי או משהו אבל ראיתי כבר המון קומיקסים(גם אם לא קראתי את רובם ממש) של המון חבר'ה ואני ממש מתלהב ממה שאתה יוצר :) אם תוציא פעם חוברת קומיקס בסגנון, יש לך לקוח :) גם מאוד אהבתי את השילוב שלך בין ריאליסטי לקריקטורי (בבלונים) ואת הטכניקה שלך עם הגוונים של השחור אפור לבן. איזה מגניב :) אתה לומד איפשהו? סתם מתוך התעניינות...אני מצייר מאז שאני זוכר את עצמי ולכן אוהב קומיקס אבל רק לאחרונה מאז גיל12 בערך התחלתי ממש לחזור לזה, ואני מאוד אוהב את כל התעשייה האלטרנטיבית וחולם קצת ליצור קומיקס בעצמי...אולי בבוא היום אעלה לכאן דברים שתוכלו לבקר ולתת עיצות.
בקשר לאביר האפל חוזר- קצת מרתיעה אותי המחשבה שהוא אמור להיות ממש מבוגר שם ...בנוסף הצחיק אותי שרובין ג'ינג'י, חחחח...אבל זה לא באמת אומר כלום על איכות הקומיקס ופרנק מילר הוא אכן שם דבר בכל מה שקשור לקומיקס אפל ומוצלח...
קראתי קצת על "באטמן:השנה הראשונה" וזה נראה לי מעניין...אני מקווה שאחרי הסרט הככה ככה לדעתי-באטמן מתחיל-יש תמיד מה להוסיף בקומיקס שאמור להיות יותר טוב :) ובבקשה אל תרביצו לי-גם לא אהבתי את האביר האפל-יש משהו בסגנון האובר-רציני של כריס נולאן שפשוט הוציא לי את החשק לבאטמן...אז נכון, הית' לדג'ר ענקי ואין מה לדבר-הקונספט של הסרט מוצלח, אבל הביצוע ארוך מדיי, רציני להחריד, הרגשות של באטמן לא נראים אמיתיים כל כך, יש משהו מעצבן בשחקן שמשחק אותו, אין כימיה בין הבנות המעצבנות שמאיישות את התפקידים הנשיים לבין ברוס וויין, ובנוסף-המוזיקה פושרת עד מעצבנת!!!! במיוחד הצפירה המוזרה הזו כל פעם שהג'וקר מספר את הסיפור הבדוי המתחלף של המקור לצלקת שלו...באמת, זה כאילו למישהו לא היה כוח להשקיע והוא תקע צפירה של יום כיפור במקום לייצר משהו קצת יותר מעניין...כל אלה הפכו בשבילי את הסרט למוגזם(ותשמעו את הלחישה הצרודה והאפילה בסטיריאו כל פעם שהעטלף פותח את הפה-יש לו מיקרופון פנימי בגרון?! זה חלק מהחליפה?! הוא התחיל לבצע ניתוחים פנימיים כדי להפחיד יותר?! לוקח את העבודה קצת יותר מדיי ברצינות, לא?) ויותר מדיי מוערך...אני אישית לא אוהב לקטול והקונצנזוס לגמרי נגדי הפעם, אבל באתי לראות באטמן-לא סרט מאפייה עם אחלה נבל אבל בלי שום כימיה או עניים משמעותי בין הדמויות...היחיד שמעניין שם הוא המפקח גורדון, גארי אולדמן-אין מה לדבר על איכויות המשחק שלו...כמו לדג'ר הוא נעלם בתפקיד והוא פשוט הדמות היחידה שאיכשהו מתצליחה לעניין ולגעת...אז אני מחכה לקטילות...(מפחד קצת עד כמה יחרימו אותי בגלל הביקורת שלי לסרט שסוגדים לו...) אני מברבר ומברבר...סליחה...פשוט מתהלב למצוא פורום קומיקס שבו אני סוף סוף יכול לדבר וזה אשכרה יעניים מישהו-החברים שלי לא מתים על קומיקס כל כך...
קומיקס >>