לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן

פורום השף הלבן

ברוכים הבאים לפורום השף הלבןזה המקום לשאול, להציע ולברר - בכל נוגע לתנובה והשף הלבן כמובן.ננסה לענות על שאלותיכם.

אודות הפורום השף הלבן

ברוכים הבאים לפורום השף הלבןזה המקום לשאול, להציע ולברר - בכל נוגע לתנובה והשף הלבן כמובן.ננסה לענות על שאלותיכם.
x
הודעה מהנהלת הפורום
המשך >>

לצפיה ב-'מתכון למלבי חלבי וסירופ מקורי'
מתכון למלבי חלבי וסירופ מקורי
<< ההודעה הנוכחית
22/10/2002 | 15:17
4868
א. מלבי

להלן מלבי חלבי(אפשר להחליף מים במקום החלב והרי לכם גם פרווה):

6 כפות קורנפלור (מלאות)
שקית חלב (ליטר) (אפשר גם דל שומן)
2 כוסות מים
8 כפיות סוכר או 8 כדורי סוכרזית או 4 שקיות ממתיק
1 טיפה של מי שושנים (אפשר לרכוש בבית המרקחת) אני מדגיש רק 1 טיפה

אופן ההכנה:

1. יש להכניס את הקורנפלור ו-2 כוסות המים לבלנדר ולבחוש היטב
כדי שלא יהיו גושים.
2. לצקת את כל החומרים לסיר על אש גדולה ובלחוש כל זמן הבישול עד לנקודת
הרתיחה. הבחישה מאוד חשובה כדי שלא יווצרו גושים של הקורנפלור.ולצקת
(להכין כלי פלסטיק או כלים מתאימים.)
3. לתת לנוח בערך 10 דקות ולהכניס למקפיא שבמקרר (פריזר רגיל) ל-1 שעה.
להוציא מההקפאה למקרר.

והרי לכם אחלה מלבי

ב. סירופ למלבי

מאוד פשוט

1 וחצי כוס מים
1 ק"ג סוכר
2 וחצי כפות לימון (משומר או טרי)
3 טיפות מי שושנים (לא לחרוג)
בקבוקון צבע מאכל אדום

1. לצקת את המים והסוכר לסיר על אש גדולה ולבחוש היטב כל זמן הבישול.
2. לכשמקבלים בהירות מוחלטת, מוסיפים את הלימון ומי השושנים ולבשל עד
לרתיחה ולהשאיר דקה וחצי נוספות במצב רתיחה.
3. לשפוך לתוך בקבוק.

זהו זה , מה זה פשוט !!

לתוספות כגון קוקוס, בוטנים וכו´, תעשו לבד.

מלבי אוכלים ונהנים (הטוב ביותר ללא תוספות)

תהנו
א. מלבי

להלן מלבי חלבי(אפשר להחליף מים במקום החלב והרי לכם גם פרווה):

6 כפות קורנפלור (מלאות)
שקית חלב (ליטר) (אפשר גם דל שומן)
2 כוסות מים
8 כפיות סוכר או 8 כדורי סוכרזית או 4 שקיות ממתיק
1 טיפה של מי שושנים (אפשר לרכוש בבית המרקחת) אני מדגיש רק 1 טיפה

אופן ההכנה:

1. יש להכניס את הקורנפלור ו-2 כוסות המים לבלנדר ולבחוש היטב
כדי שלא יהיו גושים.
2. לצקת את כל החומרים לסיר על אש גדולה ובלחוש כל זמן הבישול עד לנקודת
הרתיחה. הבחישה מאוד חשובה כדי שלא יווצרו גושים של הקורנפלור.ולצקת
(להכין כלי פלסטיק או כלים מתאימים.)
3. לתת לנוח בערך 10 דקות ולהכניס למקפיא שבמקרר (פריזר רגיל) ל-1 שעה.
להוציא מההקפאה למקרר.

והרי לכם אחלה מלבי

ב. סירופ למלבי

מאוד פשוט

1 וחצי כוס מים
1 ק"ג סוכר
2 וחצי כפות לימון (משומר או טרי)
3 טיפות מי שושנים (לא לחרוג)
בקבוקון צבע מאכל אדום

1. לצקת את המים והסוכר לסיר על אש גדולה ולבחוש היטב כל זמן הבישול.
2. לכשמקבלים בהירות מוחלטת, מוסיפים את הלימון ומי השושנים ולבשל עד
לרתיחה ולהשאיר דקה וחצי נוספות במצב רתיחה.
3. לשפוך לתוך בקבוק.

זהו זה , מה זה פשוט !!

לתוספות כגון קוקוס, בוטנים וכו´, תעשו לבד.

מלבי אוכלים ונהנים (הטוב ביותר ללא תוספות)

מקווה שעזרתי


איציק

השף הלבן >>

הודעות אחרונות

14:26 | 13.03.04 rmizrahi
14:37 | 08.09.03 buf21dr
01:11 | 07.09.03 emanuelmxx
11:30 | 05.09.03 דדי המקורי 1
01:51 | 05.09.03 oren2004
21:58 | 03.09.03 תמי0707
08:53 | 30.08.03 hron
19:08 | 29.08.03 urimo2
13:44 | 28.08.03 יפה 03

חם בפורומים של תפוז

אירוח בנושא פוריות
אירוח בנושא פוריות
ד``ר נהרי מומחית לפריון מגיעה לענות על שאלותיכם
אירוח בנושא פוריות
אירוח בנושא פוריות
ד``ר נהרי מומחית לפריון מגיעה לענות על שאלותיכם
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ