זרעי הצ'ייה

האמיתית

New member
זרעי הצ'ייה

האם נדרש לכתוש/להשרות במיים את זרעי הצ'ייה או שניתן לאכול אותם כפי שהם? תודה
 

אבי519

New member
אפשר גם ללעוס היטב

אני מעדיף זרעי פשתן - במיוחד את הבהיר.
בכל מקרה גם צ'יה וגם פשתן אני מיבש בתנור בחום של 100-120 מעלות עד שהם נעשים פריכים .
אני לועס אותם היטב (מניח שחלק נבלע כמו שהוא אבל הרוב נטחן ) הם טעימים וגם משביעים בצורה הזאת.
 

אבי519

New member
נכון, אבל אחרת זה בלתי אכיל ונדבק לשיניים...

אני מחמם בחום נמוך ורק עד שמתיבש ...אז חלק מתחמצן
.
&nbsp
 

אבי519

New member
מעולה -תודה
ואני רק קולה\מיבש אותם ב110- 120 מעלות

הם לא נשרפים ונעשים קריספים ויותר טעימים.
גם גרעיני חמניה ובוטנים אני קולה\מיבש בטמפרטורה של לא יותר מ 120 מעלות למשך כשעה .
 
למעלה