קפה שחור בתרמוס
היי,
אני נפגש עם חברים וכל אחד מביא איתו משהו. אני אמור להביא קפה שחור בתרמוס. בד"כ אני שותה על המקום אז פחות מוכר לי הקונספט של שימוש בתרמוס.. אבשל את הקפה בפינג'ן ואח"כ אמזוג לתרמוס. שתי שאלות קטנות:
היי,
אני נפגש עם חברים וכל אחד מביא איתו משהו. אני אמור להביא קפה שחור בתרמוס. בד"כ אני שותה על המקום אז פחות מוכר לי הקונספט של שימוש בתרמוס.. אבשל את הקפה בפינג'ן ואח"כ אמזוג לתרמוס. שתי שאלות קטנות:
- האם שופכים את הקפה לתרמוס מיד לאחר שהוא מוכן (טמפרטורה קרובה ל-100 מעלות) או שצריך להמתין שהמשקה יתקרר קצת? יש לי תרמוס סטנדרטי, כזה שקונים בסופר
- האם שופכים לתרמוס גם את "הבוץ" של הקפה? (מה שנמצא בתחתית אם מניחים לקפה לעמוד דקה) או שאמורים לסנן?