שלום:) היכן יש בחיפה מקומות לימוד לריקודי סלסה? ושאלה נוספת

שלום:) היכן יש בחיפה מקומות לימוד לריקודי סלסה? ושאלה נוספת

אני רוצה לאכול יותר בריא ויותר פירות אבל אני לא אוהבת כשהפירות ממש קשים אני אוהבת אותם באמצע לא סופר קשים ולא מושי. אם רואים לדוגמא אפרסקים או פירות אחרים קשים (לא מדברת על בננות), האם הם נהפכים בהמשך במקרר לרכים יותר או שפשוט מוטב מראש לא לקנותם?
 

trilliane

Well-known member
מנהל
א. אני יודעת שיש בטכניון (מן הסתם הקהל הוא בעיקר סטודנטים)

אם לא מתאים, כתבי בגוגל "סלסה חיפה" ותראי מה יוצא

&nbsp
ב. פירות מבשילים ומתרככים בטמפרטורת החדר, במקרר כמעט שלא. אם קונים מעט עדיף לאחסן מחוץ למקרר, ואם קונים הרבה אפשר בכל יום להוציא החוצה אחד–שניים ולתת להם יום-יומיים מחוץ למקרר לפני שאת אוכלת אותם.
 
למעלה