שלום שאלה על קינואה

שלום שאלה על קינואה

השרתי קינואה שעה פלוס במים כדי לעדן את טעמה. שפכתי את המים אבל התעצלתי להכינה היום... שמתי במקרר זה בסדר לשמור אותה במהלך הלילה כמה שעות ולהכינה בבוקר או העובדה שהיא הושרתה וקצת רטובה כתוצאה מכך עלולה לגרום לה לההרס<?
 

oritta17

New member
רצוייה אפילו השריית קינואה ,(עד 15 שעות ,במקרר.)

את מי ההשרייה עם הקינואה כדאי לשמור במקרר,
כך הקינואה לאחר הבישול,תהיה רכה ועסיסית,ופחות יבשה.
 
אם היא רק רטובה וכבר לא מושרית

סביר להניח שהיא לא תתקלקל. מה שכן, היא עלולה לנבוט (שזה לא דבר רע, אפשר ולפעמים אף רצוי לאכול קינואה מונבטת).
 
למעלה