מה יותר משמין הרי, גבינת פרמז'ן לצורך העניין מכילה פחות סוכר החלב [לקטוז] מאשר קוטג', סוכר החלב הוא פחמימה מכך שאמור להיות שקוטג' יותר משמין מפרמז'ן, מאמינים?
מה זה משנה אם יש פחות לקטוז? זה לא הפרמטר היחיד או העיקרי
ואתה יכול לראות את כמות הקולוריות יורדת בהתאם לירידה באחוזי השומן בקוטג'. גבינות שמנות (בעלות מספר דו-ספרתי של אחוזי שומן) אכן לא נחשבות לבריאות, אז לא ממש ברור לי על מה ולמה אתה מתווכח...
פתחת שרשור בפורום שאלה קטנה אבל אני מתרשמת שהתשובות שאתה מקבל כלל לא מעניינות אותך, כי כבר החלטת מראש על התשובה... אז לשם מה כל הדיון הזה? זה לא פורום לדיונים; חזור לאנשים שאתה מתווכח איתם והמשיכו את הדיון שלכם שם.