(א) לצד המיכל ששמתי בו את העדשה שלי, הכנתי "קבוצת ביקורת": את כל התהליך שעשיתי עם המיכל הגדול לעדשה הגדולה שלי עשיתי עם המיכל הקטן שמגיע עם הקופסה של EVER CLEAN, בלי עדשה בתוך הרשת. גם במקרה הזה לא היו בועות (כפי שחשבתי שהן צריכות להיראות), אך הנוזל הפך למעט צהבהב יותר ממה שהפך הנוזל במיכל הגדול. לאור זאת אני תמה בנוגע ליכולת של הקפסולה של EVER CLEAN לפעול על כמות גדולה יותר של הנוזל -- שיש מטבע הדברים במיכל גדול יותר.
(ב) הייתי רוצה מאוד לנסות תמיסה אחרת הפועלת באופן דומה ל- EVER CLEAN (מבחינת החומר הפעיל), והיא התמיסה CLEAR CARE של CIBA VISION (אלקון). לא הצלחתי לאתר אותה בארץ. מכל מקום להבנתי גם היא באה עם מיכל קטן.
(ג) והעיקר: המטרה העיקרית שלי בניסיון להשתמש בתמיסות האלה הוא להצליח לנקות כתמים לבנים "קשים" מאוד שיש מדי פעם על העדשה הסקלרלית שלי, ושחומרי ניקוי רגילים (דהיינו שמוכרים למשתמשים בעדשות) אינם מצליחים לנקות. כשאני רוצה לנקות כתמים כאלה אני עושה זאת אצל אופטיקאי שגר רחוק מביתי. הוא משתמש בחומר שאופטומטריסטים משתמשים בו (אולי זה שציינת באחד המכתבים הקודמים). הייתי רוצה לדעת אם בעולם נמכרת למשתמשים בעדשות תמיסה שיודעת להסיר כתמים קשים.
שוב -- הרבה תודות.
עדשות מגע ומשקפיים >>