פרות יבשים
מתנצל מראש שהשאלה לא כל כך קשורה לפורום. מקווה שאחד ממומחי התזונה יוכל לעזור. ברשותי כמויות גדולות של פרות, בעיקר תפוחים, אגסים, שזיפים. חשבתי על שימור על ידי יבוש - מכונת יבוש ביתית פשוטה ניתנת להשגה. שאלותי: למה צריך להתייחס, כדי לשמור על האיכות עד כמה שאפשר? האם להעביר את התפוחים והאגסים טיפול לפני הייבוש (למשל עם מיץ לימון, תמיסת מלח וכד') כדי למנוע התחמצנות במגע עם האוויר? כיצד לשמור את הפרות היבשים? שקיות בד, צנצנת אטומה, או אולי שיטה אחרת? תודה
מתנצל מראש שהשאלה לא כל כך קשורה לפורום. מקווה שאחד ממומחי התזונה יוכל לעזור. ברשותי כמויות גדולות של פרות, בעיקר תפוחים, אגסים, שזיפים. חשבתי על שימור על ידי יבוש - מכונת יבוש ביתית פשוטה ניתנת להשגה. שאלותי: למה צריך להתייחס, כדי לשמור על האיכות עד כמה שאפשר? האם להעביר את התפוחים והאגסים טיפול לפני הייבוש (למשל עם מיץ לימון, תמיסת מלח וכד') כדי למנוע התחמצנות במגע עם האוויר? כיצד לשמור את הפרות היבשים? שקיות בד, צנצנת אטומה, או אולי שיטה אחרת? תודה