בהמשך לשאלה על סלט קינואה - רעיון דומה אך שונה מאד

בהמשך לשאלה על סלט קינואה - רעיון דומה אך שונה מאד

שמעתי מהשף הירושלמי דוד פוליבודה, המכונה פולי (ובימי אין קורונה מקיים בעיר ובעיקר בשוק מחנה יהודה, סיורי אוכל מקסימים), רעיון טוב להכנה מראש של סלט קוסקוס. המוטיב העיקרי הוא שימוש בקוסקוס מוכן (אני אוהבת את התוצרת של חברת קוסקוס מזון הנתנייתית) ללא הכנה מראש. משתמשים בקוסקוס יבש מהשקית, מוסיפים את שאר המרכיבים ולא חוששים להוסיף גם רוטב. מערבבים וזהו. הקוסקוס סופג את הרוטב ואת מעט הנוזלים ששאר הרכיבים מפרישים, ותופח לאט לאט. מתקבל מאכל מוצלח אם טעמים טובים וללא נוזלים מיותרים.
 
למעלה