michalgad1
New member
חנהפ/מתהוללת או מי שיודעת איך מכינים מחמצת
בתקופת הקורונה אני מרבה לאפות לחמים רובם ללא לישה. חשבתי לעלות מדרגה ולעבור ללחמי מחמצת, רק שאני לא בטוחה שבני הבית יאהבו את הטעם אם מדובר בלחמים עם טעם חמצמץ... האם כדאי להכנס להרפתקה? אשמח למתכון והסברים
בתקופת הקורונה אני מרבה לאפות לחמים רובם ללא לישה. חשבתי לעלות מדרגה ולעבור ללחמי מחמצת, רק שאני לא בטוחה שבני הבית יאהבו את הטעם אם מדובר בלחמים עם טעם חמצמץ... האם כדאי להכנס להרפתקה? אשמח למתכון והסברים