למומחיות לאפיה שאלה על עוגיות...רכות...
פעם ראשונה שהכנתי לעצמי עוגיות. אלה עוגיות דלות פחמימה מהאתר של רותי פינק. הן היו צריכות לצאת הרבה יותר פריכות. מה עשיתי לא נכון?
300 גר' קמח שקדים
20 גר' קמח קוקוס
100 גר' סוויטנגו (תחליף סוכר באבקה)
150 גר' שוקולד צ'יפס
50 גר' שמנת לבישול או שמנת מתוקה (שמתי ריץ')
כפית תמצית וניל
3 ביצים
שקית אבקת אפיה
160 מעלות כ 20 דקות.
העוגיות יצאו מאוד טעימות וטרפתי אותן. אבל - קצת רכות. ואני כל כך אוהבת פריך... הן גם יצאו לא אחידות בצבע. בחוץ קצת שחומות מידי ובפנים בהירות. שני החלקים יצאו רכים. אבל אולי זה התנור שלי. מהכמות יצאו שתי תבניות שיחקתי קצת עם החום ביניהן כדי להבטיח אחידות, אבל זה לא עזר.
רוצה להכין שוב. איך עושים אותן יותר קריספיות? יש למישהי רעיון?
פעם ראשונה שהכנתי לעצמי עוגיות. אלה עוגיות דלות פחמימה מהאתר של רותי פינק. הן היו צריכות לצאת הרבה יותר פריכות. מה עשיתי לא נכון?
300 גר' קמח שקדים
20 גר' קמח קוקוס
100 גר' סוויטנגו (תחליף סוכר באבקה)
150 גר' שוקולד צ'יפס
50 גר' שמנת לבישול או שמנת מתוקה (שמתי ריץ')
כפית תמצית וניל
3 ביצים
שקית אבקת אפיה
160 מעלות כ 20 דקות.
העוגיות יצאו מאוד טעימות וטרפתי אותן. אבל - קצת רכות. ואני כל כך אוהבת פריך... הן גם יצאו לא אחידות בצבע. בחוץ קצת שחומות מידי ובפנים בהירות. שני החלקים יצאו רכים. אבל אולי זה התנור שלי. מהכמות יצאו שתי תבניות שיחקתי קצת עם החום ביניהן כדי להבטיח אחידות, אבל זה לא עזר.
רוצה להכין שוב. איך עושים אותן יותר קריספיות? יש למישהי רעיון?