לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
73797,379 עוקבים אודות עסקים

פורום מבשלים כשר

במשפחת מבשלים כשר אוהבים לבשל, לאפות, לארח. יש המחפשים מתכונים חדשים ונועזים, ויש המשתוקקים לריח ולטעם של תבשיל מבית אמא.

לעיתים מנהלים סיעור מוחות לבניית תפריטים מורכבים, בני עשר מנות (לא כולל סלטים..), ולעיתים מבקשים עזרה בארוחת בזק טעימה.

גם במזון לנפש דנים פה - פרשת שבוע, סיפור על נכד, שיתוף בשמחות ובעצב.

אצלנו תמצאו חברים וחברות שומרי כשרות וגם כאלה שלא מקפידים, טירונים במטבח ובלעבוסטיות מנוסות, ישראלים ויושבי התפוצות.

התכונות המאפיינות את הפורום הן כבוד לזולת, אהבה, סבלנות, סובלנות וסבר פנים יפות לכל אחד. כדי לשמר את האווירה ולסייע לחברים חדשים להשתלב בקלות ובהצלחה, הנה מספר כללים להתנהלות הפורום - נודה לשיתוף פעולה.

תוכלו ליצור איתי קשר דרך מערכת המסרים או במייל: foodkosher@gmail.com.

עכשיו, משכולם יודעים את כללי המשחק, הפשילו שרוולים, הדקו סינרים, ישרו מצנפות ולמטבח!

בואו בשמחה!

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מבשלים כשר

במשפחת מבשלים כשר אוהבים לבשל, לאפות, לארח. יש המחפשים מתכונים חדשים ונועזים, ויש המשתוקקים לריח ולטעם של תבשיל מבית אמא.

לעיתים מנהלים סיעור מוחות לבניית תפריטים מורכבים, בני עשר מנות (לא כולל סלטים..), ולעיתים מבקשים עזרה בארוחת בזק טעימה.

גם במזון לנפש דנים פה - פרשת שבוע, סיפור על נכד, שיתוף בשמחות ובעצב.

אצלנו תמצאו חברים וחברות שומרי כשרות וגם כאלה שלא מקפידים, טירונים במטבח ובלעבוסטיות מנוסות, ישראלים ויושבי התפוצות.

התכונות המאפיינות את הפורום הן כבוד לזולת, אהבה, סבלנות, סובלנות וסבר פנים יפות לכל אחד. כדי לשמר את האווירה ולסייע לחברים חדשים להשתלב בקלות ובהצלחה, הנה מספר כללים להתנהלות הפורום - נודה לשיתוף פעולה.

תוכלו ליצור איתי קשר דרך מערכת המסרים או במייל: foodkosher@gmail.com.

עכשיו, משכולם יודעים את כללי המשחק, הפשילו שרוולים, הדקו סינרים, ישרו מצנפות ולמטבח!

בואו בשמחה!

x
הודעה מהנהלת הפורום
 ברוכים הבאים לפורום מבשלים כשר. אצלנו תוכלו לשאול ולשתף במתכונים כשרים אהובים ומוצלחים.
נשמח אם תצטרפו למשפחתינו וכדי להקל על ההתאקלמות וההשתתפות, הרי מספר כללים לפיהם מתנהל הפורום. בואו בשמחה!
 
המשך >>

לצפיה ב-'העוף של סבא -מתכון מקורי, שדרוגים ושינויים, וסיפור'
העוף של סבא -מתכון מקורי, שדרוגים ושינויים, וסיפור
<< ההודעה הנוכחית
13/02/2020 | 03:38
7
116
אז ככה, כל השרשור הקודם העלה זכרונות, ותהיות, ושלחתי וואטסאפ לחברתי רבקה (שאבא שלה הוא ה"סבא" מהמתכון) וסיפרתי לה שהמתכון הועלה מזמן לפורום ומאז אחת החברות (הרי חברתנו אורני) ערכה שינויים ולא לגמרי זכרתי אפילו מה המקור. היא צחקה ובעלה צחק כי מסתבר שכבר שנים רבות הם מכינים את העוף של סבא אבל עם כל כך הרבה שינויים ושיפורים, שהם בעצם לא לגמרי זכרו את המקור. ודווקא מעניין אותם לנסות עם שומשום! עוד אמרה שאצלם כל אחד מהמשפחה אוהב בצורה שונה, ויש כאלה שאוהבים את העוף של סבא אבל אז מורידים את הפירורים ומה הטעם בזה!
 
 
אז המקור כפי שהבאתי בשרשור הקודם:
חלקי עוף, עדיף עם עור, שטופים בלי לייבש
פירורי לחם + שיני שום כתושים + תבלינים שאתם אוהבים או פירורי לחם מתובלים. 
טובלים את העוף בפירורים, מניחים על נייר אפיה ואופים עד שמוכן וזהוב.
טיפ: להוסיף עוד קצת פירורי לחם לתבנית - טעים כי זה סופג את טעמי העוף.
טיפ: טעים גם בחימום חוזר
 
שינויים של אורני:
עוף כנ"ל, טובלים בשומשום ואופים
 
שינויים של חברתי רבקה:
פירורי לחם עם שום כתוש, אורגנו יבש, בזיליקום יבש, פתיתי צ'ילי, פפריקה חריפה, פפריקה מתוקה.
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-''
13/02/2020 | 07:11
5
לצפיה ב-'שתי שאלות הבהרה ברשותך'
שתי שאלות הבהרה ברשותך
13/02/2020 | 08:47
4
71
אז בלי ביצים? רק העוף?
כי אני עושה תמיד ביצים ואז פירורי לחם, ואצלנו זה נקרא העוף של הדס בגלל האחיינית שלי שהכינה את המתכון עבורנו בפעם הראשונה
 
וכאשר את אומרת עם העור, זה בעצם אומר שחזה עוף לא יתאים, נכון? הוא יצא יבש? וצריכים חלקי עוף שמגירים נוזלים כמו כרעיים. נכון?
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'כאמור, ללא ביצים וללא שום תוספת אחרת. אני זוכרת שכבר'
כאמור, ללא ביצים וללא שום תוספת אחרת. אני זוכרת שכבר
13/02/2020 | 09:00
1
66
במתכון המקורי, למרות שכאן לא ציינה זאת, שירה כתבה שצריך לשטוף ולנער את העוף אך לא ממש לייבש.
הוספת ביצה יוצרת ציפוי יותר עבה. בגלל זה חלקים רזים כגון חזה, יוצאים יותר יבשים. אפשר להכין מחזה אבל לטבול קודם בביצה וגם אז לא לאפות יותר מדי זמן.
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'תודה!'
תודה!
13/02/2020 | 09:46
10
לצפיה ב-'חזה עוף אני פשוט אופה שניצלים בתנור'
חזה עוף אני פשוט אופה שניצלים בתנור
13/02/2020 | 09:55
59
אצלי הם מגיעים מהקצב ממש דקים, מכינה בדיוק כמו שניצל מטוגן רק על מגש עם מעט תרסיס שמן 200 מעלות 10 דקות מכל צד כדי לא לייבש. 
אם מכינים עם נתח עבה יותר כמובן שאורך האפיה מתארך בהתאם.
אני הפסקתי לאכול מטוגן ואוכלת רק שניצלים אפויים, כשמתבלים כמו שצריך את הביצה אז זה יוצא ממש טעים הרבה יותר בריא והרבה פחות משמין.
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'כמו שאורני הבהירה - בלי ביצים'
כמו שאורני הבהירה - בלי ביצים
13/02/2020 | 12:04
44
חזה עוף פחות מתאים אבל גם יוצא סביר, פשוט לאפות פחות זמן
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-''
13/02/2020 | 18:00
1

הודעות אחרונות

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ