אז מה היה בסירים בשבת האחרונה??
כשאנחנו רק שניים, אני לא כותבת פה. בדרך כלל ההחלטות נעשות ברגע האחרון, לפעמים יוצאים, הקיצר - לא יודעת. אבל אני יודעת ביום ראשון מה אכלנו...
בראנץ': שקשוקה ופנקייק ללא פחמימה (מקמח שקדים) עם רוטב דמוי מייפל, רק בלי פחמימות.
צהרים מאוחר: תבשיל קוביות בשר (גולש ללא פחמימות), והרשינו לעצמנו 2 עלי גפן ממולאים כל אחד בגלל הקור.
ערב: קינואה אדומה מחולקת לשני סלטים עם ירקות: אחד בתוספת בולגרית, שני בתוספת טונה בלימון.
השוס: הפנקייק, כמובן (עוד רעיון למה מורחים על פנקייק? מתוק או מלוח). כיף למי שלא אכלה פנקייק זמן רב, ויצא ממש טעים.
וגם סלטי הקינואה. ממש כיף, וגם פיצוי על הבשר - אנחנו כל כך ממעטים לאכול בשר, שכבר לא התלהבנו, על אף שיצא טעים...
שבוע חמים.
כשאנחנו רק שניים, אני לא כותבת פה. בדרך כלל ההחלטות נעשות ברגע האחרון, לפעמים יוצאים, הקיצר - לא יודעת. אבל אני יודעת ביום ראשון מה אכלנו...
בראנץ': שקשוקה ופנקייק ללא פחמימה (מקמח שקדים) עם רוטב דמוי מייפל, רק בלי פחמימות.
צהרים מאוחר: תבשיל קוביות בשר (גולש ללא פחמימות), והרשינו לעצמנו 2 עלי גפן ממולאים כל אחד בגלל הקור.
ערב: קינואה אדומה מחולקת לשני סלטים עם ירקות: אחד בתוספת בולגרית, שני בתוספת טונה בלימון.
השוס: הפנקייק, כמובן (עוד רעיון למה מורחים על פנקייק? מתוק או מלוח). כיף למי שלא אכלה פנקייק זמן רב, ויצא ממש טעים.
וגם סלטי הקינואה. ממש כיף, וגם פיצוי על הבשר - אנחנו כל כך ממעטים לאכול בשר, שכבר לא התלהבנו, על אף שיצא טעים...
שבוע חמים.