לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
73797,379 עוקבים אודות עסקים

פורום מבשלים כשר

במשפחת מבשלים כשר אוהבים לבשל, לאפות, לארח. יש המחפשים מתכונים חדשים ונועזים, ויש המשתוקקים לריח ולטעם של תבשיל מבית אמא.

לעיתים מנהלים סיעור מוחות לבניית תפריטים מורכבים, בני עשר מנות (לא כולל סלטים..), ולעיתים מבקשים עזרה בארוחת בזק טעימה.

גם במזון לנפש דנים פה - פרשת שבוע, סיפור על נכד, שיתוף בשמחות ובעצב.

אצלנו תמצאו חברים וחברות שומרי כשרות וגם כאלה שלא מקפידים, טירונים במטבח ובלעבוסטיות מנוסות, ישראלים ויושבי התפוצות.

התכונות המאפיינות את הפורום הן כבוד לזולת, אהבה, סבלנות, סובלנות וסבר פנים יפות לכל אחד. כדי לשמר את האווירה ולסייע לחברים חדשים להשתלב בקלות ובהצלחה, הנה מספר כללים להתנהלות הפורום - נודה לשיתוף פעולה.

תוכלו ליצור איתי קשר דרך מערכת המסרים או במייל: foodkosher@gmail.com.

עכשיו, משכולם יודעים את כללי המשחק, הפשילו שרוולים, הדקו סינרים, ישרו מצנפות ולמטבח!

בואו בשמחה!

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מבשלים כשר

במשפחת מבשלים כשר אוהבים לבשל, לאפות, לארח. יש המחפשים מתכונים חדשים ונועזים, ויש המשתוקקים לריח ולטעם של תבשיל מבית אמא.

לעיתים מנהלים סיעור מוחות לבניית תפריטים מורכבים, בני עשר מנות (לא כולל סלטים..), ולעיתים מבקשים עזרה בארוחת בזק טעימה.

גם במזון לנפש דנים פה - פרשת שבוע, סיפור על נכד, שיתוף בשמחות ובעצב.

אצלנו תמצאו חברים וחברות שומרי כשרות וגם כאלה שלא מקפידים, טירונים במטבח ובלעבוסטיות מנוסות, ישראלים ויושבי התפוצות.

התכונות המאפיינות את הפורום הן כבוד לזולת, אהבה, סבלנות, סובלנות וסבר פנים יפות לכל אחד. כדי לשמר את האווירה ולסייע לחברים חדשים להשתלב בקלות ובהצלחה, הנה מספר כללים להתנהלות הפורום - נודה לשיתוף פעולה.

תוכלו ליצור איתי קשר דרך מערכת המסרים או במייל: foodkosher@gmail.com.

עכשיו, משכולם יודעים את כללי המשחק, הפשילו שרוולים, הדקו סינרים, ישרו מצנפות ולמטבח!

בואו בשמחה!

x
הודעה מהנהלת הפורום
 ברוכים הבאים לפורום מבשלים כשר. אצלנו תוכלו לשאול ולשתף במתכונים כשרים אהובים ומוצלחים.
נשמח אם תצטרפו למשפחתינו וכדי להקל על ההתאקלמות וההשתתפות, הרי מספר כללים לפיהם מתנהל הפורום. בואו בשמחה!
 
המשך >>

לצפיה ב-'אורני, או מי שיודעת '
אורני, או מי שיודעת
<< ההודעה הנוכחית
10/02/2020 | 10:23
14
120
אני רוצה להכין את השוקיים האפויים בציפוי שומשום. 
אני צריכה להבין איך האפיה מתבצעת. בדר"כ אוהבת עוף בתנור להרבה זמן, אפילו שעתיים, עד שממש מתפרק מהעצם. 
1. לא מוסיפים בכלל שמן? ביצה? 
2. איך אופים? טמפ'? מכוסה בחלק מהזמן? כמה זמן אפיה? 
3. איזה מרקם יוצא לעוף? 
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'ועוד כמה שאלות...'
ועוד כמה שאלות...
10/02/2020 | 10:26
8
71
האם אוכלים מיד לאחר האפיה?
איך אחרי מקרר?
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'מה שיש לי לומר בנושא'
מה שיש לי לומר בנושא
10/02/2020 | 10:38
6
95
אני לא מתה על העור של העוף, מסירה לפני האכילה ולכן אין כל משמעות עבורי בציפוי כלשהו.
להבנתי שוקיים נאפות מהר יותר, אבל כדי לקבל את האפקט עליו את מדברת הייתי מתחילה באפיה עם כיסוי ומורידה להשחמה לקראת סוף הזמן.
רק שומשום? לא נראה לי, הייתי מתבלת קודם , לשומשום אין טעם!
וטובלת בביצה כדי לקבל הדבקה טובה של השומשום לנתח.
 
עוף בתנור לא במיטבו אחרי מקרר,  לטעמי
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'אז זהו, שאורני העלתה מתכון למטה, וכתבה שאין צורך באפיהמוקדמת'
אז זהו, שאורני העלתה מתכון למטה, וכתבה שאין צורך באפיהמוקדמת
10/02/2020 | 10:42
4
32
לצפיה ב-'לא הבנתי את עניין האפיה המוקדמת ..'
לא הבנתי את עניין האפיה המוקדמת ..
10/02/2020 | 11:42
3
58
מכניסים עוף לתנור ואופים עד שמוכן, בשוקיים נראה לי שעה זה די והותר
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'לא מדויק. זו אמורה להיות ורסיה לשניצל '
לא מדויק. זו אמורה להיות ורסיה לשניצל
10/02/2020 | 13:28
2
63
כדי שהציפוי יהיה קריספי - צריך חום גבוה.
מצד שני - חום גבוה במשך שעה ישרוף את הפירורי לחם/ שומשום.
לא מבינה את הטכניקה ואיך זה אמור לצאת, לכן צריכה עוד קצת הבהרות (תראי את המתכון שאורני כתבה למטה).
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'לא , זה לא, שניצל מכינים מחזה עוף שזמן האפיה/צליה שלו '
לא , זה לא, שניצל מכינים מחזה עוף שזמן האפיה/צליה שלו
10/02/2020 | 13:49
58
קצר יותר , את רוצה לאפות נתח עוף עם עצם שדורש זמן אפיה ארוך יותר.
אורני מתבלת במים ואיתם היא גם מדביקה את השומשום לעוף, לי זה נראה פחות .
אני הייתי מתבלת במשחת תבלינים עשויה עם שמן עם יצה טרופה ואז מדביקה את
השומשום.לא יקרה כלום לשומשום אם יבלה שעה בתנור בחום 200 מעלות
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'מקווה שעכשיו הכול ברור וזו בהחלט גרסה לשניצל, רק כזה'
מקווה שעכשיו הכול ברור וזו בהחלט גרסה לשניצל, רק כזה
10/02/2020 | 22:00
58
שאינו עשוי מפרוסות חזה עוף או מפרוסות חזה עגל או כל פרוסות אחרות
שנוהגים להכין מהן שניצל.
אגב, השניצל האהוב עלי ביותר, עשוי מפרוסות שייטל בהכנה מסורתית, מטוגנת.
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'העור היחיד שאני מאד מאד אוהבת הוא עור של עוף צלוי. לטעמי'
העור היחיד שאני מאד מאד אוהבת הוא עור של עוף צלוי. לטעמי
10/02/2020 | 21:58
48
עוף ללא עור מתייבש באפייה. כיסוי נראה לי מיותר כאן ואף עלול לפגום בפריכות
הנחשקת. אין צורך בהשחמה כי הכול נאפה מבפנים מספיק ואין צורך ביותר מכך.
אני אוהבת טעמים טבעיים של אוכל, כולל טעמו הנהדר של שומשום, ולא רוצה
לקלקלו בתבלינים שיאפילו על הטעם הזה. בעבר, כאשר הכנתי עם פירורי לחם, תיבלתי אותם בפפריקה מתוקה ובשום גבישי אבל השומשום טעים לי מספיק ולא חשה צורך
להוסיף תבלינים כלשהם, מה גם שהם נוטים לקבל צבע כהה באפייה ולבלבל אותי מלדעת
בדיוק מתי זה מוכן.
ההדבקה מושלמת ואין צורך בביצה שלטעמי רק פוגעת במרקם. אולי צריך כי את מורידה
את העור אבל אם הולכים לפי המתכון שהבאתי, זה מיותר לגמרי.
 
 
 
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'גם וגם. אני מכינה ואוכלת שוק או 2 לאחר ההכנה והשאר במהלך'
גם וגם. אני מכינה ואוכלת שוק או 2 לאחר ההכנה והשאר במהלך
10/02/2020 | 21:54
45
עד 3 ימים לאחר מכן. אפשר לחמם במיקרו או חימום קצר בתנור בחום גבוה.
לי לא אכפת לאכול קר ואיני מחממת.
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'כאמור, המתכון המקורי הוא בציפוי פירורי לחם ואני הוספתי '
כאמור, המתכון המקורי הוא בציפוי פירורי לחם ואני הוספתי
10/02/2020 | 21:52
52
בתחילה שומשום ובשנים האחרונות ויתרתי על הפירורים.
לא מוסיפה שום דבר כי הכול נדבק בזכות הרטיבות שיש על השוקיים.
אופה ב- 190-200 מעלות אבל אולי בתנור אחר זה יתנהג אחרת.
משך האפייה עד לקבלת צבע מתאים. לא טיגון עמוק אלא זהוב בהיר
ויפה. לא זוכרת איך הצבע כאשר מדובר בפירורי לחם. אולי טיפה יותר
עשוי. לא מתאים לאפות אפייה ממושכת, כי הפירורים ו/או השומשום
עלולים להישרף. אולי אפיית יתר תגרום גם להתבקעות השוק.
אני אופה ללא שום כיסוי, ועל הטמפרטורה וכו' כבר דיברתי.
לא הופכת במהלך האפייה.
מרקם רגיל של עוף. לא רך מדי ולא נוקשה מדי. כאילו עבר טיגון עמוק
אבל לא ברמת KFC או שניצל מטוגן.
הולכת לראות את שאלותיך הנוספות.
 
 
 
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'הכנתי כמה פעמים בסנון שאורני מציעה (נדמה לי על סמך "עוף שייק'
הכנתי כמה פעמים בסנון שאורני מציעה (נדמה לי על סמך "עוף שייק
11/02/2020 | 00:00
53
אנד בייק" של רות סירקיס). 
 
גם שם אין ביצים/שמן, אפיה לא ארוכה (50 דק), לא מכוסה, בחום גבוה.
 
זוכרת שאהבנו.
 
ותודה על התזכורת!
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'קטע, כי אני זאת שהבאתי את המתכון המקורי'
קטע, כי אני זאת שהבאתי את המתכון המקורי
11/02/2020 | 03:54
2
57
ועכשיו אני לא לגמרי זוכרת את המתכון המקורי כי מזמן מזמן לא הכנתי.
 
העוף נקרא "העוף של סבא" וזה עוף שאבא של חברתי היה מכין. אני בודקת איתה את המתכון המקור
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-' המתכון המקורי הוא בדיוק כפי שכתבתי, לשטוף ולטבול'
המתכון המקורי הוא בדיוק כפי שכתבתי, לשטוף ולטבול
11/02/2020 | 08:46
1
55
בפירורי הלחם שאפשר לתבלם לפי הטעם. 
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'תודה לכולן על סיעור המוחות מקווה להכין בקרוב ואדווח '
תודה לכולן על סיעור המוחות מקווה להכין בקרוב ואדווח
12/02/2020 | 12:41
9

הודעות אחרונות

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ