חחחה. לגמרי העוגה האחרונה שהייתי בוחרת.
 
גם אני הייתי אומרת בראוניז.
 
אבל,רוצה לתת עצה מניסיוני לגבי עוגות לערב או לבוקר:
מכנה משותף מאוד מאוד רחב אבל גם ייחודי יותר מעוגות שוקולד,
הן - עוגות גבינה.
אני לא אופה עוגות כמעט בכלל, אתם יודעים.
וגם לא קונה בסטנדרט עוגות גבינה לארוחה העיקרית
לאורחים, כי היא תמיד בשרית בערב שבת.
אבל לקפה, לאירוח בערב, לאורחים שבאים לבראנצ' ובעיקר
כשמבקשים ממני להביא עוגה לאירוע שאני יודעת שהוא חלבי
תמיד עוגת גבינה, בדרך כלל פירורים. מתים על זה. ומסתבר
שלא הרבה מכינים בבית.