לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
73407,340 עוקבים אודות עסקים

פורום מבשלים כשר

במשפחת מבשלים כשר אוהבים לבשל, לאפות, לארח. יש המחפשים מתכונים חדשים ונועזים, ויש המשתוקקים לריח ולטעם של תבשיל מבית אמא.

לעיתים מנהלים סיעור מוחות לבניית תפריטים מורכבים, בני עשר מנות (לא כולל סלטים..), ולעיתים מבקשים עזרה בארוחת בזק טעימה.

גם במזון לנפש דנים פה - פרשת שבוע, סיפור על נכד, שיתוף בשמחות ובעצב.

אצלנו תמצאו חברים וחברות שומרי כשרות וגם כאלה שלא מקפידים, טירונים במטבח ובלעבוסטיות מנוסות, ישראלים ויושבי התפוצות.

התכונות המאפיינות את הפורום הן כבוד לזולת, אהבה, סבלנות, סובלנות וסבר פנים יפות לכל אחד. כדי לשמר את האווירה ולסייע לחברים חדשים להשתלב בקלות ובהצלחה, הנה מספר כללים להתנהלות הפורום - נודה לשיתוף פעולה.

תוכלו ליצור איתי קשר דרך מערכת המסרים או במייל: [email protected]

עכשיו, משכולם יודעים את כללי המשחק, הפשילו שרוולים, הדקו סינרים, ישרו מצנפות ולמטבח!

בואו בשמחה!

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מבשלים כשר

במשפחת מבשלים כשר אוהבים לבשל, לאפות, לארח. יש המחפשים מתכונים חדשים ונועזים, ויש המשתוקקים לריח ולטעם של תבשיל מבית אמא.

לעיתים מנהלים סיעור מוחות לבניית תפריטים מורכבים, בני עשר מנות (לא כולל סלטים..), ולעיתים מבקשים עזרה בארוחת בזק טעימה.

גם במזון לנפש דנים פה - פרשת שבוע, סיפור על נכד, שיתוף בשמחות ובעצב.

אצלנו תמצאו חברים וחברות שומרי כשרות וגם כאלה שלא מקפידים, טירונים במטבח ובלעבוסטיות מנוסות, ישראלים ויושבי התפוצות.

התכונות המאפיינות את הפורום הן כבוד לזולת, אהבה, סבלנות, סובלנות וסבר פנים יפות לכל אחד. כדי לשמר את האווירה ולסייע לחברים חדשים להשתלב בקלות ובהצלחה, הנה מספר כללים להתנהלות הפורום - נודה לשיתוף פעולה.

תוכלו ליצור איתי קשר דרך מערכת המסרים או במייל: [email protected]

עכשיו, משכולם יודעים את כללי המשחק, הפשילו שרוולים, הדקו סינרים, ישרו מצנפות ולמטבח!

בואו בשמחה!

x
הודעה מהנהלת הפורום
 ברוכים הבאים לפורום מבשלים כשר. אצלנו תוכלו לשאול ולשתף במתכונים כשרים אהובים ומוצלחים.
נשמח אם תצטרפו למשפחתינו וכדי להקל על ההתאקלמות וההשתתפות, הרי מספר כללים לפיהם מתנהל הפורום. בואו בשמחה!
 
המשך >>

לצפיה ב-'מישהי מכירה את סלט הבטטות אננס בכתבה?'
מישהי מכירה את סלט הבטטות אננס בכתבה?
<< ההודעה הנוכחית
12/01/2020 | 22:13
7
92
https://www.makorrishon.co.il/culture/194063/
נתנו חומרים בלי הוראות הכנה. אולי מישהי יודעת יותר פרטים?
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'לא, אבל חפשי את אפרת ליכטנשטט בפייס ותשאלי אותה'
לא, אבל חפשי את אפרת ליכטנשטט בפייס ותשאלי אותה
12/01/2020 | 22:33
2
29
לצפיה ב-'אין לי פייס:('
אין לי פייס:(
13/01/2020 | 01:26
1
10
לצפיה ב-'מבררת לך'
מבררת לך
13/01/2020 | 22:17
12
לצפיה ב-'לא אהבתי את הרכיבים ואת עודף המתיקות אבל הנה סלט בטטה נהדר'
לא אהבתי את הרכיבים ואת עודף המתיקות אבל הנה סלט בטטה נהדר
13/01/2020 | 05:42
70
ומנצח שתמיד נחטף ונראה לי יותר בריא.
 
 
מקלפים בטטות וחותכים לקוביות בינוניות. מתבלים במעט שמן זית ומלח גס ואופים בחום בינוני עד לריכוך. יש לקחת בחשבון את העובדה שהבטטות מתכווצות קצת באפיה.
לאחר שהתקררו, מוסיפים שומשום קלוי (אני קולה במהירות על הגז, במחבת טפלון, כמובן ללא שמן), בוטנים קלויים, קלופים מהקליפה הפנימית האדמדמה (הקילוף לאחר הקלייה) וחצויים, בצל ירוק קצוץ, אם יש – אפשר להוסיף גם בזיליקום קצוץ.
מתבלים בשמן זית, חומץ בלסמי ואם צריך – עוד קצת מלח (שמתי מלח גס).
אם אין חומץ בלסמי או לא אוהבים חומץ בלסמי, אפשר סתם לסחוט פנימה לימון.
ואם לוקח זמן רב בין ההכנה לבין ההגשה, עדיף להוסיף את הבוטנים ואת השומשום בסמוך להגשה ולא בזמן ההכנה.
 
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'לא מכירה אבל יש לה את הבלוג מה את עושה כל היום'
לא מכירה אבל יש לה את הבלוג מה את עושה כל היום
13/01/2020 | 06:48
61
תפנה אליה שם
מבינה אותך לגבי הפייסבוק גם לי אין
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'כשמחפשים ברשת סלט בטטה ואננס מוצאים:'
כשמחפשים ברשת סלט בטטה ואננס מוצאים:
13/01/2020 | 22:48
58

. לחמם את השמן, להוסיף את הבטטה תוך כדי ערבוב ולטגן עד לריכוך (יש לשמור שהבטטה לא תתרכך לחלוטין).
2. להוסיף את האננס, לערבב, להוסיף את התבלינים והרטבים ולמזוג בהדרגה את מיץ האננס.
3. להשאיר על להבה נמוכה עד שהרוטב מצטמצם.
4. להעביר לכלי הגשה ולקשט בשומשום ופטרוזיליה.
5. בתיאבון  
לעוד מתכונים היכנסו אל ספר המתכונים של אמונה בוארון
 
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'התשובה מאפרת'
התשובה מאפרת
14/01/2020 | 00:25
69
תודה על ההערה!
אכתוב למערכת!


סלט שמח מהקריביים, שיכול לשמש גם כתוספת נפלאה לצד עוף או בשר וגם לאירוח בארוחת בראנץ׳ עשירה. השילוב של הבטטה והאננס הוא כל כך מפתיע ומעניין שהסלט הזה יהפוך להיות נושא השיחה בארוחה.

סלט בטטה ואננס מהקריבים
חומרים
2 בטטות בינוניות
2 כפות שמן זית
2 כפות סירופ מייפל
מעט מלח
½ אננס
½ צרור כוסברה קצוצה
½ כוס אגוזי פקאן קצוצים גס
לתיבול:
2 כפות רוטב צ׳ילי מתוק
1 כף מיץ לימון
מעט מלח

הכנה
מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
קולפים את הבטטות וחותכים לקוביות קטנות (1.5/1.5 ס״מ).
שמים את הבטטה על התבנית, מוזגים עליה שמן זית ומייפל ומערבבים. משטחים על התבנית,מפזרים מעט מלח ואופים כ-30 דקות או עד שהבטטה רכה.
חותכים את האננס לקוביות קטנות.
בקערה גדולה מערבבים בטטות, אננס, כוסברה ופקאנים ומתבלים ברוטב צ׳ילי מתוק, מיץ לימון ומלח.

אפרת
מבשלים כשר >>

הודעות אחרונות

04:04 | 28.02.20 michalgad1
16:57 | 27.02.20 אמרלדה
08:17 | 27.02.20 הבת המתהוללת
23:33 | 26.02.20 הבת המתהוללת
12:16 | 26.02.20 אמרלדה
22:13 | 24.02.20 הבת המתהוללת
16:26 | 24.02.20 אורני אורני
09:59 | 24.02.20 אורחים בפורום
22:03 | 19.02.20 הבת המתהוללת
06:33 | 17.02.20 אורחים בפורום

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ