לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
73017,301 עוקבים אודות עסקים

פורום מבשלים כשר

במשפחת מבשלים כשר אוהבים לבשל, לאפות, לארח. יש המחפשים מתכונים חדשים ונועזים, ויש המשתוקקים לריח ולטעם של תבשיל מבית אמא.

לעיתים מנהלים סיעור מוחות לבניית תפריטים מורכבים, בני עשר מנות (לא כולל סלטים..), ולעיתים מבקשים עזרה בארוחת בזק טעימה.

גם במזון לנפש דנים פה - פרשת שבוע, סיפור על נכד, שיתוף בשמחות ובעצב.

אצלנו תמצאו חברים וחברות שומרי כשרות וגם כאלה שלא מקפידים, טירונים במטבח ובלעבוסטיות מנוסות, ישראלים ויושבי התפוצות.

התכונות המאפיינות את הפורום הן כבוד לזולת, אהבה, סבלנות, סובלנות וסבר פנים יפות לכל אחד. כדי לשמר את האווירה ולסייע לחברים חדשים להשתלב בקלות ובהצלחה, הנה מספר כללים להתנהלות הפורום - נודה לשיתוף פעולה.

תוכלו ליצור איתי קשר דרך מערכת המסרים או במייל: foodkosher@gmail.com.

עכשיו, משכולם יודעים את כללי המשחק, הפשילו שרוולים, הדקו סינרים, ישרו מצנפות ולמטבח!

בואו בשמחה!

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מבשלים כשר

במשפחת מבשלים כשר אוהבים לבשל, לאפות, לארח. יש המחפשים מתכונים חדשים ונועזים, ויש המשתוקקים לריח ולטעם של תבשיל מבית אמא.

לעיתים מנהלים סיעור מוחות לבניית תפריטים מורכבים, בני עשר מנות (לא כולל סלטים..), ולעיתים מבקשים עזרה בארוחת בזק טעימה.

גם במזון לנפש דנים פה - פרשת שבוע, סיפור על נכד, שיתוף בשמחות ובעצב.

אצלנו תמצאו חברים וחברות שומרי כשרות וגם כאלה שלא מקפידים, טירונים במטבח ובלעבוסטיות מנוסות, ישראלים ויושבי התפוצות.

התכונות המאפיינות את הפורום הן כבוד לזולת, אהבה, סבלנות, סובלנות וסבר פנים יפות לכל אחד. כדי לשמר את האווירה ולסייע לחברים חדשים להשתלב בקלות ובהצלחה, הנה מספר כללים להתנהלות הפורום - נודה לשיתוף פעולה.

תוכלו ליצור איתי קשר דרך מערכת המסרים או במייל: foodkosher@gmail.com.

עכשיו, משכולם יודעים את כללי המשחק, הפשילו שרוולים, הדקו סינרים, ישרו מצנפות ולמטבח!

בואו בשמחה!

x
הודעה מהנהלת הפורום
 ברוכים הבאים לפורום מבשלים כשר. אצלנו תוכלו לשאול ולשתף במתכונים כשרים אהובים ומוצלחים.
נשמח אם תצטרפו למשפחתינו וכדי להקל על ההתאקלמות וההשתתפות, הרי מספר כללים לפיהם מתנהל הפורום. בואו בשמחה!
 
המשך >>

לצפיה ב-'צריכה את עזרתכן באיתור מתכון לכתף בקר של מרילין'
צריכה את עזרתכן באיתור מתכון לכתף בקר של מרילין
<< ההודעה הנוכחית
13/12/2019 | 14:07
6
80
המתכונים לא נמצאים יותר באתר שלה והוזכרו פה בפורום לפני כמה חודשים. היו לה שני מתכונים לכתף עם תפוחי אדמה, אודה לשחזור המתכונים למי ששמרה, תודה.
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'חלק או רוב המתכונים של מרילין כן מופיעים באתר'
חלק או רוב המתכונים של מרילין כן מופיעים באתר
14/12/2019 | 17:59
5
88
הנה הקישורית למתכון של מרילין ל כתף בקר בתנור עם תפוח אדמה
ומתכון נוסף של מרילין של צלי כתף בתנור עם תפו"א עסיסיים
האם למתכונים הללו התכוונת? את מצליחה לפתוח?
אם את לא מצליחה לפתוח אז ליתר בטחון שמרתי אצלי את עמודי האינטרנט, בגלל חשש שייעלמו לנו משום מה?
אציין רק כי כרגע המתכון היחיד שבדקתי ולא נמצא כרגע באתר הוא של צלי כתף בסגנון רוסטביף בתנור. הדף לא קיים יותר. אין הסבר מעבר לכך. לא בדקתי מתכונים אחרים אם הם קיימים או לא
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'~~ צלי כתף בתנור עם תפוחי אדמה ~~'
~~ צלי כתף בתנור עם תפוחי אדמה ~~
15/12/2019 | 21:42
4
110
מצאתי אותו במקום אחר
 
בהצלחה
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'רק בשביל לראות אותך כאן היה טוב לשאול, תודה!!'
רק בשביל לראות אותך כאן היה טוב לשאול, תודה!!
15/12/2019 | 22:56
29
לצפיה ב-'עכשיו ראיתי שיש לך מתכון צלי נוסף. איזה מהם עדיף לנתח כתף?'
עכשיו ראיתי שיש לך מתכון צלי נוסף. איזה מהם עדיף לנתח כתף?
17/12/2019 | 04:08
43
נתח בשר בתנור על תפו"א עסיסיים ~~
את המנה הזה מכינים בשני שלבים עיקריים - תחילה בישול ולאחר מכן אופים אותו בתנור
כדי להבטיח שהבשר לא ישרף במהלך האפיה הארוכה וכדי לצרף תוספת עסיסית
מרפדים את התבנית בפרוסות עבות של תפוחי אדמה
ואז הן סופגות את כל מיצי הבשר ונהפכות למעדן של ממש
.עשיתי את המתכון פעמיים במהלך סוכות, פעם בערב חג סוכות עם תפוחי אדמה
ובפעם השניה בערב שבת של חג הסוכות עם פיטריות טריות שלמות במקום
שתי הגירסאות היו מעולות
אפשר להשתמש לצורך המתכון בנתחים רבים, אבל הכי אוהבת שריר מספר 8 או כתף מספר 6, וגם 5 אם יש.
.

שלב ראשון
מניחים את הנתח/ הנתחים בסיר גדול
מוסיפים לסיר 2 בצלים חתוכים לרבעים, חופן עלי דפנה וחופן פלפל אנגלי
ממלאים את הסיר במים עד לכיסוי הבשר ויותר ומבשלים שעה וחצי
מקררים את הנתח - עד כאן ניתן להכין יום קודם ולשמור במקרר


להלן הנתח אחרי קירור של לילה במקרר

.
.

שלב שני
בקערה גדולה שמים את הבשר שהתקרר
ומוסיפים לקערה צרור כוסברה קצוץ, צרור פטרוזיליה קצוץ
כף מרק בטעם עוף 2 כפות פפריקה אדומה 6 שיני שום חתוכים לרבעים
פלפל שחור גרוס וחצי כוס שמן סויה
עושים מסאג' לבשר טוב טוב מכל הכיוונים
.
.
שלב שלישי
:לוקחים תבנית אפיה עמוקה - אני אפיתי בחד- פעמית ואז העברתי לפיירקס להגשה נקייה יותר
מרפדים אותה בפרוסות עבות של תפוחי אדמה או פיטריות
מניחים עליהם את הבשר יחד עם כל הרוטב / עשבים
אוטמים את התבנית בנייר כסף, אופים שעה על 200 מעלות
ועוד שעתיים על 180

פותחים את הנייר כסף ומתעלפים
.

מקור: כבוד הרב קורדובה

מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'מרילין! טוב לראות אותך!'
מרילין! טוב לראות אותך!
19/12/2019 | 00:39
1
16
לצפיה ב-'זה באמת שני סגנונות שונים'
זה באמת שני סגנונות שונים
19/12/2019 | 12:29
46
 
אחד צלי יבש, פרוסים אותו קצת כמו רוסטביף, השני צלי ברוטב סמיך ומתובל בסגנון מרוקאי.
 
 
מבשלים כשר >>

הודעות אחרונות

00:41 | 16.01.20 michalgad1
22:07 | 15.01.20 הבת המתהוללת
17:23 | 15.01.20 הבת המתהוללת
04:53 | 15.01.20 אורחים בפורום
06:24 | 13.01.20 אורני אורני
20:05 | 12.01.20 אמרלדה
09:23 | 09.01.20 Pixxie Dust
23:13 | 08.01.20 הבת המתהוללת
14:20 | 08.01.20 אמרלדה

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ