לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
73017,301 עוקבים אודות עסקים

פורום מבשלים כשר

במשפחת מבשלים כשר אוהבים לבשל, לאפות, לארח. יש המחפשים מתכונים חדשים ונועזים, ויש המשתוקקים לריח ולטעם של תבשיל מבית אמא.

לעיתים מנהלים סיעור מוחות לבניית תפריטים מורכבים, בני עשר מנות (לא כולל סלטים..), ולעיתים מבקשים עזרה בארוחת בזק טעימה.

גם במזון לנפש דנים פה - פרשת שבוע, סיפור על נכד, שיתוף בשמחות ובעצב.

אצלנו תמצאו חברים וחברות שומרי כשרות וגם כאלה שלא מקפידים, טירונים במטבח ובלעבוסטיות מנוסות, ישראלים ויושבי התפוצות.

התכונות המאפיינות את הפורום הן כבוד לזולת, אהבה, סבלנות, סובלנות וסבר פנים יפות לכל אחד. כדי לשמר את האווירה ולסייע לחברים חדשים להשתלב בקלות ובהצלחה, הנה מספר כללים להתנהלות הפורום - נודה לשיתוף פעולה.

תוכלו ליצור איתי קשר דרך מערכת המסרים או במייל: foodkosher@gmail.com.

עכשיו, משכולם יודעים את כללי המשחק, הפשילו שרוולים, הדקו סינרים, ישרו מצנפות ולמטבח!

בואו בשמחה!

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מבשלים כשר

במשפחת מבשלים כשר אוהבים לבשל, לאפות, לארח. יש המחפשים מתכונים חדשים ונועזים, ויש המשתוקקים לריח ולטעם של תבשיל מבית אמא.

לעיתים מנהלים סיעור מוחות לבניית תפריטים מורכבים, בני עשר מנות (לא כולל סלטים..), ולעיתים מבקשים עזרה בארוחת בזק טעימה.

גם במזון לנפש דנים פה - פרשת שבוע, סיפור על נכד, שיתוף בשמחות ובעצב.

אצלנו תמצאו חברים וחברות שומרי כשרות וגם כאלה שלא מקפידים, טירונים במטבח ובלעבוסטיות מנוסות, ישראלים ויושבי התפוצות.

התכונות המאפיינות את הפורום הן כבוד לזולת, אהבה, סבלנות, סובלנות וסבר פנים יפות לכל אחד. כדי לשמר את האווירה ולסייע לחברים חדשים להשתלב בקלות ובהצלחה, הנה מספר כללים להתנהלות הפורום - נודה לשיתוף פעולה.

תוכלו ליצור איתי קשר דרך מערכת המסרים או במייל: foodkosher@gmail.com.

עכשיו, משכולם יודעים את כללי המשחק, הפשילו שרוולים, הדקו סינרים, ישרו מצנפות ולמטבח!

בואו בשמחה!

x
הודעה מהנהלת הפורום
 ברוכים הבאים לפורום מבשלים כשר. אצלנו תוכלו לשאול ולשתף במתכונים כשרים אהובים ומוצלחים.
נשמח אם תצטרפו למשפחתינו וכדי להקל על ההתאקלמות וההשתתפות, הרי מספר כללים לפיהם מתנהל הפורום. בואו בשמחה!
 
המשך >>

לצפיה ב-'סיכומי השבת'
סיכומי השבת
<< ההודעה הנוכחית
08/12/2019 | 09:04
6
174
אזכמובן שהדפסתי מתכון לחמין עם שעועית וגריסים , וקניתי גם אוסובוקו ואסאדו, אבל בסוף שכחתי את הדפים במשרד, ומהפלא אני לא מסתדרת עם תפוז
0נכנס ויוצא , וקופץ מלא פרסומות)
מצאתי מתכון של עז תלם - שסבתא שלו מכינה טבית - וואו קל ממש רק עוף עם אורז שילבתי שני סוגי אורז אדום ולבן , לזרוק עופות בפנים , בצל מטוגן תבלינים , ורסק עגבניות קטן . יצא מדהים ולא כבד.
 
ועוגת תפוזים קסומה - עם תפוז שלם מרוסק בפנים, לפי המתכון של עוגיו נט . יצאה עסיסית כאילו הכנתי עם שמנת חמוצה- אבל פרווה .
 
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'את מכינה בתנור או על הפלטה?'
את מכינה בתנור או על הפלטה?
08/12/2019 | 11:13
3
38
לצפיה ב-'יש לי סיר בישול איטי - לא על הפלטה '
יש לי סיר בישול איטי - לא על הפלטה
08/12/2019 | 12:49
2
75
התחלתי בסיר על הגז אבל העברתי לשם 
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'הי רינת את יכולה יותר לפרט איך עשית בסיר לבישול איטי?'
הי רינת את יכולה יותר לפרט איך עשית בסיר לבישול איטי?
08/12/2019 | 20:51
1
28
לצפיה ב-'בטח'
בטח
16/12/2019 | 12:07
14
4 מנות, בשרי, 15 דקות עבודה, בישול למשך הלילה
מצרכים:
2 כוסות אורז פרסי
1 בצל גדול, קלוף
כף שמן רגיל או זית
2 כרעי עוף (עדיף טבעי או אורגני), עם העור, ניתן לפצל לשוק וירך
1 עצם בקר (למשל חתיכת אסאדו או עצם מח), רשות
2 כפות בהרט
כף שטוחה פפריקה חריפה
כף רסק עגבניות
4 כוסות מים
כפית שטוחה מלח גס
אופן הכנה:
שוטפים היטב את האורז, מעבירים לקערה, מכסים בהרבה מים ומשרים כחצי שעה.
חותכים את הבצל לקוביות בגודל בינוני.
מעבירים את הבצל לסיר בגודל בינוני יחד עם השמן ומטגנים מעל להבה גבוהה 10 דקות אגב ערבוב, עד שהבצל מתחיל להזהיב בקצוות.
מוסיפים את העוף ואת התבלינים ומערבבים היטב. מטגנים יחד עם הבצל כחצי דקה.
מוסיפים את המים ואת רסק העגבניות ומתבלים במלח. מערבבים היטב.
מסננים את האורז ממי ההשריה ומוסיפים לסיר.
מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים מעל להבה נמוכה 10-15 דקות, עד שרואים שהאורז מגיע לפני השטח.
מעבירים לסיר בישול איטי (, 12 שעות לפחות).הטבית מוכן כאשר שולי הסיר שחומים היטב, האורז והעוף מבושלים לחלוטין והריח שמופץ בבית אינו ניתן להתנגדות.
* לי היה חסר מלח ממליצה להוסיף יותר.
האורז לא נהיה לי קריספי יותר כמו עיסה- מאוד מאוד טעים. שמתי כוס לבן וכוס אדום 
** שמתי רק עוף.
*** לפעם הבאה אולי אני אנסה להכניס גם תפ"א 
 
 
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'אני אוהבת את המתכונים שלו. ואכן, טבית זה חמין קל יותר מאחרים'
אני אוהבת את המתכונים שלו. ואכן, טבית זה חמין קל יותר מאחרים
08/12/2019 | 11:40
55
לצפיה ב-'עשית לי חשק לעוגת תפוזים! אחפש את המתכון שלה'
עשית לי חשק לעוגת תפוזים! אחפש את המתכון שלה
09/12/2019 | 22:59
22

הודעות אחרונות

00:41 | 16.01.20 michalgad1
22:07 | 15.01.20 הבת המתהוללת
17:23 | 15.01.20 הבת המתהוללת
04:53 | 15.01.20 אורחים בפורום
06:24 | 13.01.20 אורני אורני
20:05 | 12.01.20 אמרלדה
09:23 | 09.01.20 Pixxie Dust
23:13 | 08.01.20 הבת המתהוללת
14:20 | 08.01.20 אמרלדה

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ