הקצביה שלי שולחת מתכונים מידי פעם
זה נראה לי קרוב לתבשיל גולש
אסאדו עם בטטה*
*מצרכים:*
1.5 ק"ג אסאדו חתוך לקוביות
4 יח' בצל סגול חתוך לרצועות
4 יח' בטטה לקוביות גדולות
4 שיני שום
2 שקיות ערמונים
קמח
תבלינים: מלח, פלפל שחור, סילאן, סויה, פפריקה מתוקה, א. מרק עוף, קינמון.
*אופן הכנה:*
לטגן את הבצל בסיר רחב ושטוח עד הזהבה, להוסיף את השום והערמונים.
בקערה לשים קמח וכל קוביה לקמח מכל הכיוונים ולשים בסיר.
לטגן את הבשר עד השחמה, לתבל ולהוסיף מים כמעט עד גובה הבשר.
לבשל על אש קטנה מכוסה במשך 3.5 שעות להוסיף את הבטטות ולבשל עוד 40 דקות מכוסה.
לאחר הבישול מומלץ לפזר טימין מעל הבשר