לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
72677,267 עוקבים אודות עסקים

פורום מבשלים כשר

במשפחת מבשלים כשר אוהבים לבשל, לאפות, לארח. יש המחפשים מתכונים חדשים ונועזים, ויש המשתוקקים לריח ולטעם של תבשיל מבית אמא.

לעיתים מנהלים סיעור מוחות לבניית תפריטים מורכבים, בני עשר מנות (לא כולל סלטים..), ולעיתים מבקשים עזרה בארוחת בזק טעימה.

גם במזון לנפש דנים פה - פרשת שבוע, סיפור על נכד, שיתוף בשמחות ובעצב.

אצלנו תמצאו חברים וחברות שומרי כשרות וגם כאלה שלא מקפידים, טירונים במטבח ובלעבוסטיות מנוסות, ישראלים ויושבי התפוצות.

התכונות המאפיינות את הפורום הן כבוד לזולת, אהבה, סבלנות, סובלנות וסבר פנים יפות לכל אחד. כדי לשמר את האווירה ולסייע לחברים חדשים להשתלב בקלות ובהצלחה, הנה מספר כללים להתנהלות הפורום - נודה לשיתוף פעולה.

תוכלו ליצור איתי קשר דרך מערכת המסרים או במייל: foodkosher@gmail.com.

עכשיו, משכולם יודעים את כללי המשחק, הפשילו שרוולים, הדקו סינרים, ישרו מצנפות ולמטבח!

בואו בשמחה!

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מבשלים כשר

במשפחת מבשלים כשר אוהבים לבשל, לאפות, לארח. יש המחפשים מתכונים חדשים ונועזים, ויש המשתוקקים לריח ולטעם של תבשיל מבית אמא.

לעיתים מנהלים סיעור מוחות לבניית תפריטים מורכבים, בני עשר מנות (לא כולל סלטים..), ולעיתים מבקשים עזרה בארוחת בזק טעימה.

גם במזון לנפש דנים פה - פרשת שבוע, סיפור על נכד, שיתוף בשמחות ובעצב.

אצלנו תמצאו חברים וחברות שומרי כשרות וגם כאלה שלא מקפידים, טירונים במטבח ובלעבוסטיות מנוסות, ישראלים ויושבי התפוצות.

התכונות המאפיינות את הפורום הן כבוד לזולת, אהבה, סבלנות, סובלנות וסבר פנים יפות לכל אחד. כדי לשמר את האווירה ולסייע לחברים חדשים להשתלב בקלות ובהצלחה, הנה מספר כללים להתנהלות הפורום - נודה לשיתוף פעולה.

תוכלו ליצור איתי קשר דרך מערכת המסרים או במייל: foodkosher@gmail.com.

עכשיו, משכולם יודעים את כללי המשחק, הפשילו שרוולים, הדקו סינרים, ישרו מצנפות ולמטבח!

בואו בשמחה!

x
הודעה מהנהלת הפורום
 ברוכים הבאים לפורום מבשלים כשר. אצלנו תוכלו לשאול ולשתף במתכונים כשרים אהובים ומוצלחים.
נשמח אם תצטרפו למשפחתינו וכדי להקל על ההתאקלמות וההשתתפות, הרי מספר כללים לפיהם מתנהל הפורום. בואו בשמחה!
 
המשך >>

לצפיה ב-'בוקר טוב. מתכון מוצלח לגולש כתבשיל ולא כמרק?'
בוקר טוב. מתכון מוצלח לגולש כתבשיל ולא כמרק?
<< ההודעה הנוכחית
03/12/2019 | 10:05
11
97
לא הצד החזק שלי, בשר בקר. אבל יש לי גם צלעות וגם כתף חתוכים לקוביות-גולש
במקפיא ומספיק צרכנים לזה בשבת בצהרים, אז חשבתי לנצל את ההזדמנות. 
 
ואם יש עוד רעיונות לקוביות צלעות בקר או כתף בקר במאכל קדירה - אשמח. תודה. 
 
כמו כן, אשמח להכוונה לגבי כמויות. יש לי 3 חבילות של כקילו כ"א. אנחנו 8 מבוגרים ו-2 ילדים. בנוסף לגולש, יהיו גם פרוסות חזה עוף בנוסח תום פרנץ. אלה שתי המנות העיקריות. אפשר גם שיישאר לנו קצת מהבקר - כמה צריך? 2 או 3 קילו? 
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'? '
?
03/12/2019 | 13:51
5
15
לצפיה ב-'גולאש הונגרי של יוסף לפיד'
גולאש הונגרי של יוסף לפיד
04/12/2019 | 21:08
4
62
מתכון של יוסי לפיד עם שינויים שלי
המתכון במקור הוא למרק, אבל אני מוסיפה פחות נוזלים ואז זה תבשיל
מעוניינת?
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'תודה רבה אפיהיל. יש לי את הספר תכננתי לבחור בסוף..'
תודה רבה אפיהיל. יש לי את הספר תכננתי לבחור בסוף..
05/12/2019 | 04:24
1
20
לצפיה ב-'אני כמובן קצת שיניתי, אבל הבסיס הוא הבסיס של טומי-יוסי לפיד'
אני כמובן קצת שיניתי, אבל הבסיס הוא הבסיס של טומי-יוסי לפיד
05/12/2019 | 20:04
32
ורק להוסיף הרבה פחות נוזלים כדי שיהיה כתבשיל ולא כמרק
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'טומי, לא יוסי. סליחה...'
טומי, לא יוסי. סליחה...
05/12/2019 | 04:25
1
24
לצפיה ב-'אבל את צודקת.'
אבל את צודקת.
05/12/2019 | 16:40
36
ויקי:
יוסף (טומי) לפיד (לַמפֶּל)
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'לדעתי 2 ק"ג יספיקו'
לדעתי 2 ק"ג יספיקו
04/12/2019 | 07:05
72
גולש זה תמיד עם רוטב השאלה כמה הוא סמיך, המתכון שאני הבאתי לדוגמא די נוזלי אבל כשמכינים מתכון עם רסק עגבניות יוצא סמיך יותר.
יש את המתכון לגולש של זיו יוצא רוטב סמיך, מצרפת קישור. מקוה שעונה לך על הבקשה.
אני מכינה אותו בלי בצקניות אוהבים אותו אצלי מאוד.
 
 
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'הקצביה שלי שולחת מתכונים מידי פעם'
הקצביה שלי שולחת מתכונים מידי פעם
04/12/2019 | 12:59
86
זה נראה לי קרוב לתבשיל גולש

אסאדו עם בטטה*
*מצרכים:*
1.5 ק"ג אסאדו חתוך לקוביות
4 יח' בצל סגול חתוך לרצועות
4 יח' בטטה לקוביות גדולות
4 שיני שום
2 שקיות ערמונים
קמח
תבלינים: מלח, פלפל שחור, סילאן, סויה, פפריקה מתוקה, א. מרק עוף, קינמון.
*אופן הכנה:*
לטגן את הבצל בסיר רחב ושטוח עד הזהבה, להוסיף את השום והערמונים. 
בקערה לשים קמח וכל קוביה לקמח מכל הכיוונים ולשים בסיר.
לטגן את הבשר עד השחמה, לתבל ולהוסיף מים כמעט עד גובה הבשר.
לבשל על אש קטנה מכוסה במשך 3.5 שעות להוסיף את הבטטות ולבשל עוד 40 דקות מכוסה.
לאחר הבישול מומלץ לפזר טימין מעל הבשר
 
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'בדיוק אני מכינה את המתכון הזה'
בדיוק אני מכינה את המתכון הזה
04/12/2019 | 21:22
1
61
הכנתי את זה מס' פעמים מאד אהבו את זה
 
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'נקרא אחלה. במיוחד שלפי התגובות הבנתי שאפשר לוותר על '
נקרא אחלה. במיוחד שלפי התגובות הבנתי שאפשר לוותר על
05/12/2019 | 04:26
67
 
הפטריות (הבן מתארח, והוא לא אוכל פטריות) ולשים במקומן תפוחי אדמה וערמונים...
 
מחר אתעמק במתכונים ואבחר. תודה רבה.
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'צלי כתף הכי הכי'
צלי כתף הכי הכי
10/12/2019 | 12:54
13
מתכון של הילה קריב מביסים. מכינה כלשונו אבל פחות שזיפים וללא צימוקים. ומכפילה את משך הבישול/אפיה. יוצא מושלם, תמיד.
 
תבשיל בקר מתקתק בשזיפים וצימוקים
כהרגלם של אלו שנהיים מפה ומשם ומכל הבא ליד, הכל ניתן לשינוי ולהזזה. סוג הפירות היבשים, כמות המתיקות ובחירת הירקות המצורפים. תרגישו חופשי לאלתר ולשפצר- ואל תשכחו את האורז.
כהרגלם של תבשילים, לילה (או שניים) במקרר ייטיבו עימו וכל שנותר הוא לחמם בעצלתיים. אפשר על הגז, אפשר מכוסה בתנור בחום של חמין, באם הסיר מרשה זאת.
1 ק"ג בשר בקר- חתוך לקוביות גדולות (שפונדרה= short ribs ללא העצם, כתף או כל מה שאתם מעדיפים)
מלח ופלפל טרי
2 כפות שמן
2 בצלים קצוצים גס
4-5 שיני שום פרוסות
1/4 כוס יין אדום
2 כפות דבש
6 גזרים קלופים וחתוכים גס
2 כפות רסק עגבניות
2 כפות סויה (נו כן, לא ממש מערבות פולין)
1 כפית פפריקה
15 שזיפים מיובשים מגולענים
חופן צימוקים
מחממים את השמן בסיר כבד. מתבלים את הבשר בנדיבות במלח ופלפל ומשחימים בסיר בפעמיים. מחזירים את כל הבשר לסיר ומוסיפים את הבצל, השום והפפריקה, מערבבים היטב ומטגנים עוד כמה דקות עד שהבצל מזהיב ומתרכך.
מוסיפים את היין ומבשלים כדקותיים על להבה גבוהה. מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומים כמעט עד לכדי כיסוי ומביאים לרתיחה. מבשלים מכוסה על אש בינונית- נמוכה כשעתיים שלוש- עד שהבשר רך. בודקים תיבול- מתיקות ומתקנים לפי הצורך.
אפשר גם אפשר להעביר בכל שלב לתנור לבישול איטי. בערך 100 מעלות צלסיוס.
אם מגישים ביום שאחרי רצוי להשאיר הרבה נוזלים. אם לא- ניתן לבשל מעט עם מכסה פתוח למחצה על להבונת בינונית, בכדי לעזור לעניינים להסמיך.
 
מבשלים כשר >>

הודעות אחרונות

19:04 | 12.12.19 אורחים בפורום
21:59 | 11.12.19 הבת המתהוללת
08:10 | 10.12.19 אורחים בפורום
08:04 | 08.12.19 אורחים בפורום
07:54 | 05.12.19 אורחים בפורום
11:08 | 02.12.19 אורחים בפורום
11:07 | 02.12.19 רוני1955
22:31 | 27.11.19 הבת המתהוללת

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ