בשנה האחרונה אני מקפידה להכניס לתפריט הבייתי לפחות פעמיים בשבוע דגים . בד"כ זה או סלמון או לברק שאני מכינה בתנור עם מלח פלפל ושמן זית ויוצא הכי פשוט ויוצא טעיים. לעיתים גם מכינה על הכיריים בסגנון חריימה.
לפני כשבוע הייתי בסופר ובמקרר הדגים הבחנתי בחבילה של כ 8 חתיכות דג יפהפיות שנראו בשרניות ומזמינות ביותר . לא יודעת איך אבל לא שמתי לב לסוג הדג שרשום על האריזה , ורק שהיחלטתי להכין והפשרתי ראיתי שזה נסיכת הנילוס, למען האמת אף פעם לא הכנסתי את הדג הזה הבייתה , אבל מקריאה פה בפורום ובעוד מקומות הבנתי שהדג הזה מאד נחות ולכן נמנעתי מלקנות אותו , אבל בסופר הוא נראה כל כך מבטיח , אז הלכתי על זה.
מה אגיד לכם יצא נורא ! פשוט דג גרוע !!! הכנתי לפי מתכון שאני מכינה מידי פעם עם דג אחר ויוצא מדהים , וחשבתי לתומי אולי לא עשיתי משהו נכון , בדקתי את עצמי , זה לא כזו תורה מסיני להכין את אותו מתכון\ בתנור עם ירקות ורוטב. אבל זה יצא כל כך דוחה , שאני ממש בטראומת דגים עכשיו . והודעתי לבני הבית שניקח פסק זמן מדגים .
הייתח חייבת לשתף אתכן ולשאול : האם אכן? האם הדג הזה כל כך נורא ? אשמח לשמוע את דעתכן .
תודה
מבשלים כשר >>