לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
72677,267 עוקבים אודות עסקים

פורום מבשלים כשר

במשפחת מבשלים כשר אוהבים לבשל, לאפות, לארח. יש המחפשים מתכונים חדשים ונועזים, ויש המשתוקקים לריח ולטעם של תבשיל מבית אמא.

לעיתים מנהלים סיעור מוחות לבניית תפריטים מורכבים, בני עשר מנות (לא כולל סלטים..), ולעיתים מבקשים עזרה בארוחת בזק טעימה.

גם במזון לנפש דנים פה - פרשת שבוע, סיפור על נכד, שיתוף בשמחות ובעצב.

אצלנו תמצאו חברים וחברות שומרי כשרות וגם כאלה שלא מקפידים, טירונים במטבח ובלעבוסטיות מנוסות, ישראלים ויושבי התפוצות.

התכונות המאפיינות את הפורום הן כבוד לזולת, אהבה, סבלנות, סובלנות וסבר פנים יפות לכל אחד. כדי לשמר את האווירה ולסייע לחברים חדשים להשתלב בקלות ובהצלחה, הנה מספר כללים להתנהלות הפורום - נודה לשיתוף פעולה.

תוכלו ליצור איתי קשר דרך מערכת המסרים או במייל: foodkosher@gmail.com.

עכשיו, משכולם יודעים את כללי המשחק, הפשילו שרוולים, הדקו סינרים, ישרו מצנפות ולמטבח!

בואו בשמחה!

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מבשלים כשר

במשפחת מבשלים כשר אוהבים לבשל, לאפות, לארח. יש המחפשים מתכונים חדשים ונועזים, ויש המשתוקקים לריח ולטעם של תבשיל מבית אמא.

לעיתים מנהלים סיעור מוחות לבניית תפריטים מורכבים, בני עשר מנות (לא כולל סלטים..), ולעיתים מבקשים עזרה בארוחת בזק טעימה.

גם במזון לנפש דנים פה - פרשת שבוע, סיפור על נכד, שיתוף בשמחות ובעצב.

אצלנו תמצאו חברים וחברות שומרי כשרות וגם כאלה שלא מקפידים, טירונים במטבח ובלעבוסטיות מנוסות, ישראלים ויושבי התפוצות.

התכונות המאפיינות את הפורום הן כבוד לזולת, אהבה, סבלנות, סובלנות וסבר פנים יפות לכל אחד. כדי לשמר את האווירה ולסייע לחברים חדשים להשתלב בקלות ובהצלחה, הנה מספר כללים להתנהלות הפורום - נודה לשיתוף פעולה.

תוכלו ליצור איתי קשר דרך מערכת המסרים או במייל: foodkosher@gmail.com.

עכשיו, משכולם יודעים את כללי המשחק, הפשילו שרוולים, הדקו סינרים, ישרו מצנפות ולמטבח!

בואו בשמחה!

x
הודעה מהנהלת הפורום
 ברוכים הבאים לפורום מבשלים כשר. אצלנו תוכלו לשאול ולשתף במתכונים כשרים אהובים ומוצלחים.
נשמח אם תצטרפו למשפחתינו וכדי להקל על ההתאקלמות וההשתתפות, הרי מספר כללים לפיהם מתנהל הפורום. בואו בשמחה!
 
המשך >>

לצפיה ב-'תגידו, משהו הכין פעם אינג'רה? נתבקשתי להכין במסגרת ציון חג '
תגידו, משהו הכין פעם אינג'רה? נתבקשתי להכין במסגרת ציון חג
26/11/2019 | 17:17
15
100
הסיגד מחר....
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'בערך, הייתי בסדנה שהכינו בה.'
בערך, הייתי בסדנה שהכינו בה.
26/11/2019 | 18:09
1
98
המלכוד - את צריכה מעט מי כרוב כבוש ביתי, למען ההתססה, היה מצוין, בהצלחה.
למה אני מציינת שהיה מצוין, בדירתי הקודמת היו לי שכנים אתיופיים, כשבישלו הייתי מתחילה להתעטש ולא מפסיקה, היום אני מבינה שאלה היו כנראה התבלינים ולא האינג'ירה. (לא החריפות, אני אוהבת חריף).
https://mazon-izun.com/recipes/short-version-injera/
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'אין מצב... חשבתי שזה עניין של לילה...קניתי קמח טף לפני '
אין מצב... חשבתי שזה עניין של לילה...קניתי קמח טף לפני
26/11/2019 | 23:52
71
שקראתי את התשובות שלכן, לצערי.
אוף! אני חייבת ללכת לישוןואחזור הבית לפנות ערב מחר, אז לא תהיינה לי 24 שעות התפחה.
אבל! אולי אבקש ממשהו שיתחיל עבורי בבית הספר!!!!
עידכונים מחר, בע"ה.
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'אינג'רה דורשת כמה ימי התססה לבצק. כנראה חיפשו משקיענית'
אינג'רה דורשת כמה ימי התססה לבצק. כנראה חיפשו משקיענית
26/11/2019 | 22:12
5
76
מגזימנית (מישהו בוטה ממני היה אומר מתאבדת או מטורפת) שלא מוותרת לעצמה.
תמיד מבקשים ממך להביא את הדבר הכי מסובך להכנה?
גם אחרי ההתססה ההכנה לא קלה. בחנות האתיופית בשוק, מכינים במכשיר מיוחד.
הכנה במחבת ביתית מסובכת ולא תמיד מצליחה.
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'ובזה הרמת לה להנחתה'
ובזה הרמת לה להנחתה
26/11/2019 | 22:53
4
72
לא נותר לנו אלא לעודד מהיציע       ולחכות לתמונות ​ 
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'לגמרי!!!! אבל אין לי מספיק שעות-צריכה את זה לחמישי בבוקר '
לגמרי!!!! אבל אין לי מספיק שעות-צריכה את זה לחמישי בבוקר
26/11/2019 | 23:53
2
72
(הסיגד אמנם מחר, אבל אני בטיול מחר, אז רצינו לדחות את האינג'רה ליום חמישי).
טוב. נראה.
אם אכין, אעדכן.
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'רציתי להמליץ על קריאה בנושא התססה.'
רציתי להמליץ על קריאה בנושא התססה.
<< ההודעה הנוכחית
27/11/2019 | 06:41
58
בינתיים הקדימו אותי במוסף של ידיעות,
מסכימה כמובן עם חנה ואורני, למעט עניין ההכנה, הוכנה במחבת רגילה, כמו בלינצ'ס או פנקייק, אין לי מושג איך ההכנה האורגינלית, אבל ההתססה היא חובה.
אם משוטטים בקישור ששלחתי תמצאו כמה מילים על חשיבות ההתססה, לעיכול ולבריאות בכלל, לבריאות.
הייתי בסדנה אצל אורי צ'יזיק, חמש שעות סדנה, נהיגה של כשעה לכל צד, היה מעייף למרות שלא בישלתי או קצצתי, היו מספיק צעירות וצעירים שהתנדבו,
אבל נתן מושג בתחום שלא ידעתי עליו כלום.
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'ממליצה לך שלא תכיני. מקסימום תקני. אינג'רה היא'
ממליצה לך שלא תכיני. מקסימום תקני. אינג'רה היא
27/11/2019 | 07:10
74
טעם נרכש ולוקח זמן להסתגל ולחבב את הטעם החמצמץ הזה.
 
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-''
28/11/2019 | 06:57
3
לצפיה ב-'אניהכנתי לפני שנים בשירות לאומי'
אניהכנתי לפני שנים בשירות לאומי
27/11/2019 | 10:03
1
81
צריך כמה ימים לזה, והריח מאוד דומיננטי ואם את עושה את זה אצלך בבית כדאי לסגור את כל הדלתות, אני הרחתי את זה עוד איזה שבוע אח"כ הריח ממש נדבק לבית
אני לא אהבתי, אבל כמו שאמרו, טעם נרכש. 
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'כנראה טעיתי.'
כנראה טעיתי.
28/11/2019 | 10:04
39
עוד אשאל ואבדוק, אולי היתה "כמו אינג'ירה" אבל מקמח חומוס, אין לי מושג, באמת התפלאתי שלא היה ריח כמו שחשבתי שיהיה.
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'מקווה שירדת מזה. לא הכנתי אבל ראיתי איך מכינים'
מקווה שירדת מזה. לא הכנתי אבל ראיתי איך מכינים
27/11/2019 | 22:54
56
פעם, לפני מליון שנה בערך, עבדתי בפנימייה - התחלתי ממש אחרי מבצע שלמה. ביקרנו כמה פעמים את ההורים שהיו במתחם קרוונים, והכינו לנו אינג'רה עם הסברים. לא רק שהבצק צריך לעמוד כמה ימים, אלא שההכנה מסובכת. משהו כמו קרפ אבל יותר עבודה. (אישית לא התחברתי לאינג'רה אבל אהבתי את הרוטב החריף שמלווה אותו -וואט, וגם היה להם סוג של עוגה/לחם מתקתק שאוכלים בשבת בבוקר.
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'אז כשעמדתי לפתוח את קמח הטף ולערבב עם מיצי כרוב כבוש ומים,'
אז כשעמדתי לפתוח את קמח הטף ולערבב עם מיצי כרוב כבוש ומים,
27/11/2019 | 23:27
2
87
בדיוק נכנסה חברתי לעניין ואמרה: לא, בואי נכין פיתות על הטאבון מקמח טף מעורב בקמח רגיל-יהיה בסגנון אינג'רה...
לא התווכחתי.
מחר נכין את הפיתות, בע"ה.
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'כל הכבוד לחברתך!!'
כל הכבוד לחברתך!!
28/11/2019 | 06:34
23
לצפיה ב-'כל הכבוד'
כל הכבוד
28/11/2019 | 09:15
47
אני בעד לפשט עניינים בעיקר בזמנים לחוצים ועמוסים.
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'לדעתי, בחירום כזה אפשר להכין לחוח תימני מקמח מלא. מעולה!'
לדעתי, בחירום כזה אפשר להכין לחוח תימני מקמח מלא. מעולה!
03/12/2019 | 15:17
5

הודעות אחרונות

19:04 | 12.12.19 אורחים בפורום
21:59 | 11.12.19 הבת המתהוללת
08:10 | 10.12.19 אורחים בפורום
08:04 | 08.12.19 אורחים בפורום
07:54 | 05.12.19 אורחים בפורום
11:08 | 02.12.19 אורחים בפורום
11:07 | 02.12.19 רוני1955
22:31 | 27.11.19 הבת המתהוללת

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ