רק רציתי לשתף - מסיבת פיצה

חנהפ

Active member
החוגגות- גדולות המשתתפים בכל הגילאים

גם בני ה- 3 לא פיספסו והכינו לעצמם פיצה
 

חנהפ

Active member


 

חנהפ

Active member
"הירוקה" היא פיצה ביאנקה

במקום רוטב עגבניות, רוטב לבן שמכיל שמנת לבישול, פרמזן ופסטו
 

אמרלדה

Active member
רגע רגע רגע, שאני אבין

&nbsp
מדהימה אחת. מה זה זה?כל הקעריות במרכז השולחן זה כדי שיכינו לעצמם מזה פיצה?
&nbsp
ואוו.
&nbsp
עשיתי פעם דבר כזה, אבל בפיקניק, בחוץ (וקלינו את ה"פיצות" על מדורה), כשהייתי צעירה ויפה.
&nbsp
הכל בתוך הבית? כל אחד הכין ולתנור? איך יצאת ראש כמות הפיצות, ואיך הבית לא הרוס?... טוב, חנה, נו. תסבירי ותספרי. אהבתי מאוד מאוד מאוד.
&nbsp
מזל טוב!!!!
 

חנהפ

Active member
הסברים:

הכנתי מראש את עיגולי הבצק, אפיתי בחום 250 מעלות 3-4 דקות
אפיה מוקדמת... העיגולים נשמרו במקרר
באמצע : קערות עם 2 רטבים לפיצה אדומה ופיצה לבנה
ותוספות: פטריות,זיתים,פלפלים,עגבניות שרי,סוכריות שום,בטטה צלויה,אננס,עלי רוקולה,תירס
כמובן מוצרלה מגוררת וגם עיגולי פרומעז.
כעת כל משתתף קיבל עיגול בצק והתפרע עליו, כשהיה מוכן הכנסתי לתנור לעוד 5-7 דקות בחום גבוה
הפיצות הוכנו על נייר אפיה, ובתנור היו לי 2 תבניות הפוכות אליהם החלקתי את נייר האפיה, כך הבסיסים קיבלו מכת חום ויצאו קריספיים משו
וכן אני מעדיפה פיצה דקיקה
 

אמרלדה

Active member
פשוט נפלא, ותודה רבה על ההסברים. ומה זה סוכריות שום? אפוי?

נראה לי אני הולכת לאמץ את הרעיון וכמובן, אכין לעצמי כמה עיגולי בצק ללא גלוטן.
 

חנהפ

Active member
סוכריות שום=

למעשה קונפי שום רק שיש שם גם סוכר, מבשלת כ 30 דקות אש קטנה
 
למעלה