הסברים:
הכנתי מראש את עיגולי הבצק, אפיתי בחום 250 מעלות 3-4 דקות
אפיה מוקדמת... העיגולים נשמרו במקרר
באמצע : קערות עם 2 רטבים לפיצה אדומה ופיצה לבנה
ותוספות: פטריות,זיתים,פלפלים,עגבניות שרי,סוכריות שום,בטטה צלויה,אננס,עלי רוקולה,תירס
כמובן מוצרלה מגוררת וגם עיגולי פרומעז.
כעת כל משתתף קיבל עיגול בצק והתפרע עליו, כשהיה מוכן הכנסתי לתנור לעוד 5-7 דקות בחום גבוה
הפיצות הוכנו על נייר אפיה, ובתנור היו לי 2 תבניות הפוכות אליהם החלקתי את נייר האפיה, כך הבסיסים קיבלו מכת חום ויצאו קריספיים משו
וכן אני מעדיפה פיצה דקיקה