לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
72677,267 עוקבים אודות עסקים

פורום מבשלים כשר

במשפחת מבשלים כשר אוהבים לבשל, לאפות, לארח. יש המחפשים מתכונים חדשים ונועזים, ויש המשתוקקים לריח ולטעם של תבשיל מבית אמא.

לעיתים מנהלים סיעור מוחות לבניית תפריטים מורכבים, בני עשר מנות (לא כולל סלטים..), ולעיתים מבקשים עזרה בארוחת בזק טעימה.

גם במזון לנפש דנים פה - פרשת שבוע, סיפור על נכד, שיתוף בשמחות ובעצב.

אצלנו תמצאו חברים וחברות שומרי כשרות וגם כאלה שלא מקפידים, טירונים במטבח ובלעבוסטיות מנוסות, ישראלים ויושבי התפוצות.

התכונות המאפיינות את הפורום הן כבוד לזולת, אהבה, סבלנות, סובלנות וסבר פנים יפות לכל אחד. כדי לשמר את האווירה ולסייע לחברים חדשים להשתלב בקלות ובהצלחה, הנה מספר כללים להתנהלות הפורום - נודה לשיתוף פעולה.

תוכלו ליצור איתי קשר דרך מערכת המסרים או במייל: foodkosher@gmail.com.

עכשיו, משכולם יודעים את כללי המשחק, הפשילו שרוולים, הדקו סינרים, ישרו מצנפות ולמטבח!

בואו בשמחה!

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מבשלים כשר

במשפחת מבשלים כשר אוהבים לבשל, לאפות, לארח. יש המחפשים מתכונים חדשים ונועזים, ויש המשתוקקים לריח ולטעם של תבשיל מבית אמא.

לעיתים מנהלים סיעור מוחות לבניית תפריטים מורכבים, בני עשר מנות (לא כולל סלטים..), ולעיתים מבקשים עזרה בארוחת בזק טעימה.

גם במזון לנפש דנים פה - פרשת שבוע, סיפור על נכד, שיתוף בשמחות ובעצב.

אצלנו תמצאו חברים וחברות שומרי כשרות וגם כאלה שלא מקפידים, טירונים במטבח ובלעבוסטיות מנוסות, ישראלים ויושבי התפוצות.

התכונות המאפיינות את הפורום הן כבוד לזולת, אהבה, סבלנות, סובלנות וסבר פנים יפות לכל אחד. כדי לשמר את האווירה ולסייע לחברים חדשים להשתלב בקלות ובהצלחה, הנה מספר כללים להתנהלות הפורום - נודה לשיתוף פעולה.

תוכלו ליצור איתי קשר דרך מערכת המסרים או במייל: foodkosher@gmail.com.

עכשיו, משכולם יודעים את כללי המשחק, הפשילו שרוולים, הדקו סינרים, ישרו מצנפות ולמטבח!

בואו בשמחה!

x
הודעה מהנהלת הפורום
 ברוכים הבאים לפורום מבשלים כשר. אצלנו תוכלו לשאול ולשתף במתכונים כשרים אהובים ומוצלחים.
נשמח אם תצטרפו למשפחתינו וכדי להקל על ההתאקלמות וההשתתפות, הרי מספר כללים לפיהם מתנהל הפורום. בואו בשמחה!
 
המשך >>

לצפיה ב-'קרררר. שרשרו נא מתכונים לארוחות ערב חמימות, שאינן רק בצק... '
קרררר. שרשרו נא מתכונים לארוחות ערב חמימות, שאינן רק בצק...
19/11/2019 | 18:25
31
562
אנחנו כבר מחממים את הבית, מאתמול. ויש גבול לסלטים שאפשר לאכול.
מרקים התחלנו אחרי סוכות, אבל עדיין לא בקצב של חורף.
משהו קל, חמים, שאפשר להכין בעשר דקות. יש? לדרך!
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'אם 15 דקות הולך'
אם 15 דקות הולך
19/11/2019 | 20:56
7
196
 
אני ממליץ על פולנטה או דייסת שיבולת שועל סמיכה בסגנון ריזוטו.
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'הולך! ומתכון? '
הולך! ומתכון?
20/11/2019 | 16:57
6
51
לצפיה ב-'לפולנטה או לדייסה ?'
לפולנטה או לדייסה ?
20/11/2019 | 19:10
5
30
לצפיה ב-'גם וגם בבקשה. תודה.'
גם וגם בבקשה. תודה.
20/11/2019 | 19:53
4
30
לצפיה ב-'נתחיל בפולנטה'
נתחיל בפולנטה
21/11/2019 | 01:38
3
118
 
1 כמות קמח תירס לפולנטה .
4 כמויות נוזל שיכול להיות מים, חלב או שילוב בינהם.
מלח, פפ"ש ו/או כל תבלין אחר שאוהבים (אני מוסיף תימין יבש).
חמאה, פרמז'אן או כל גבינה אחרת.
 
מביאים לרתיחה את הנוזל יחד עם התבלינים, מסירים מהאש ומוסיפים את קמח התירס תוך כדי טריפה נמרצת במטרפה למניעת גושים.
 
מחזירים לאש על להבה הכי קטנה שניתן (אני משתמש גם בפחית מחוררת מפרידה) ונותנים לבעבע במשך כרבע שעה. מוסיפים את החמאה והגבינות, מערבבים היטב ומסירים מהאש.
 
ניתן להכין כמות גדולה יותר ולשמור בקרור את השאר. כשהתערובת מתקררת היא מתקשה ונשארת כזו גם לאחר חימום מחדש. לאחר שהפולנטה התקשתה ניתן לחתוך אותה לקוביות או אצבעות ולטגן ישירות או לאחר טבילה בביצה ופרורי לחם.
 
במידה ומתכוונים מלכתחילה לבצע טיגון מאוחר כדאי להפחית בכמות הנוזלים ובמידה ומתכוונים לאכול הכל כדיסה אפשר להוסיף מעט נוזל.
 
אפשר להכין את הפולנטה על בסיס מים בלבד וללא גבינות והיא יכולה לשמש יופי של תוספת למנות בשריות.
 
"ריזוטו" שיבולת שועל.
 
מבשלים פתיתי שיבולת שועל (קוואקר) על פי ההנחיות על האריזה, בד"כ ביחס של 1:2 לטובת הנוזל.
במקביל מכינים את התוספות כגון פטריות מטוגנות עם בצל, ירק מבושל או כל תוספת שרוצים ומשלבים עם הדייסה. התוצאה דומה לריזוטו מבחינת המרקם ואפילו קצת בטעמים.
 
לעצלנים דייסה כנ"ל כאשר מרק פטריות מאבקה(טפו, טפו, טפו) מחליף את הנוזל הרגיל נותנת מנה טעימה, משביעה וסופר מהירה בכלום עבודה.
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'לאחר שמטגנים - טעים לשמור במקרר ולחמם? '
לאחר שמטגנים - טעים לשמור במקרר ולחמם?
<< ההודעה הנוכחית
21/11/2019 | 11:21
1
29
לצפיה ב-'אין שום בעייה'
אין שום בעייה
21/11/2019 | 15:31
38
                    
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'ווו. נשמעים יופי של מתכונים שגם אני יכולה קצת לשחק אתם. תודה'
ווו. נשמעים יופי של מתכונים שגם אני יכולה קצת לשחק אתם. תודה
21/11/2019 | 22:07
17
לצפיה ב-'בעיה. אצלי ארוחת ערב חמימה זה מרק עשיר עם גריסים, קטניות'
בעיה. אצלי ארוחת ערב חמימה זה מרק עשיר עם גריסים, קטניות
19/11/2019 | 23:54
1
145
ולא מצליחה לחשוב על משהו אחר שאינו פסטה עם רוטב או פטיטים.
מעניין מה יציעו לך...
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'וואלה. אז הישארי לעקוב :)'
וואלה. אז הישארי לעקוב :)
20/11/2019 | 16:58
34
לצפיה ב-'גם אצלי ארוחת ערב חמימה זה מרק'
גם אצלי ארוחת ערב חמימה זה מרק
20/11/2019 | 06:43
5
130
ועוד בעשר דקות ללא פחממות זה בהחלט מאתגר מה נשאר
 
השבוע הכנתי מרק פלפלים טחון אם את אוהבת אקליד לך כאן מתכון.
יש לי גם מרק ירקות עשיר טעים ודיאטטי
 
שדרוג לסלט שגם חמים אפשר להכין סלט ירקות ולהקפיץ רצועות עוף במחבת התיבול לראות עינייך אפשר עם גריל עוף אפשר עם סויה וצ'ילי, אפשר תיבול שווארמה, מערבבים עם הסלט במקום שמן תשימי טחינה יוצא מעדן.
 
אופציה נוספת קלילה וטעימה זה שקשוקה מכל מיני סוגים עם עגבניות או ירוקה גם חמים וגם משביע
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'תכתבי, תכתבי מתכונים. זה לא רק בשבילי, זה לכולם'
תכתבי, תכתבי מתכונים. זה לא רק בשבילי, זה לכולם
20/11/2019 | 17:00
4
85
 
אישית אשמח למרק ירקות עשיר,טעים ודיאטתי ושקשוקה ירוקה.
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'המרקים שלי ותשובה לגבי שקשוקה'
המרקים שלי ותשובה לגבי שקשוקה
21/11/2019 | 08:18
3
97
טעות שלי לגבי המרק פלפלים יש בו תפוח אדמה, אם עדיין מתאים לך זה המתכון-
מאדים עם מעט שמן זית 2 בצלים גדולים חתוכים גס
מוסיפים 6 פלפלים אפשר אדומים או שילוב של אדומים עם כתומים/צהובים חתוכים גס, 2 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים גס ו-5 שיני שום שלמות.
זמן האידוי הוא 5-10 דקות בערך ואז מוסיפים מים/ציר מרק מלח פלפל ואבקת מרק אם שמים מים.
מבשלים עד שהירקות רכים וטוחנים עם בלנדר מוט.
אם רוצים לקצר תהליכים חותכים את הירקות קטן יותר, זה מה שעשיתי השבוע ואז זה מתבשל הרבה יותר מהר.
אף פעם לא ניסיתי לוותר על תפוחי האדמה אבל אפשר אולי לשים מעט פחות.
הפעם שדרגתי את המרק והוספתי ציר מרק שנשאר לי והקפאתי זה ממש שדרג את הטעם של המרק וקצר מלא מחמאות.
 
מרק ירקות דיאטטי זה מרק ששמים בו באמת כל ירק שאוהבים/שיש בבית - כרובית,ברוקולי, קישואים, גזר, בצל, דלעת מוסיפים ירק אפשר פטרוזיליה, סלרי כוסברה שוב מה שאוהבים מוסיפים מים, מלח, פלפל מעט כורכום וכמון כשהירקות רכים טוחנים בבלנדר מוט יוצא מעדן.
 
את המרקים האלה אני מכינה בתחילת שבוע מספיקים לי לכמה ימים, מכינה סיר גדול.
 
לגבי השקשוקה זה לא התחום שלי אלא של בן זוגי יודעת שיש מלא מתכונים ברשת והוא כשמכין מידי פעם פשוט מאלתר ממש שיש בבית אז לא יכול לתת מתכון מדוייק. בהצלחה.
 
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'מנסה לעזור בעניין הפחמימות - קישור למרק פלפלים של רותי קינן'
מנסה לעזור בעניין הפחמימות - קישור למרק פלפלים של רותי קינן
21/11/2019 | 12:49
1
60
לצפיה ב-'תודה רבה. ישר לפנתיאון המרקים המשפחתי (זה שבכתב, עד שינוסה)'
תודה רבה. ישר לפנתיאון המרקים המשפחתי (זה שבכתב, עד שינוסה)
21/11/2019 | 22:17
17
לצפיה ב-'העניין הוא שלא תמיד אני אוכלת לבד...:) יכולה להשאיר תפוחון '
העניין הוא שלא תמיד אני אוכלת לבד...:) יכולה להשאיר תפוחון
21/11/2019 | 22:20
49
 
אחד בשביל השלם, ולחתוך אותו לחתיכות לאחר הריסוק, כך שאני לא אוכל ממנו.
אגב, לעתים נדירות אני אוכלת. כשאין לי ברירה ואין משהו אחר בשטח, למשל בטיולים. אבל אם יש אורז, תמיד אעדיף לחטוא בו ולא בתפוח אדמה...
 
האמת היא שאף פעם לא טחנתי מרק ירקות, וזה ההבדל העיקרי בין זה לבין מרקי ירקות
שאני מכינה. אז אנסה. תודה.
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'חורף= מרקים.עדשים, כתומים, מינסטרונה'
חורף= מרקים.עדשים, כתומים, מינסטרונה
20/11/2019 | 08:10
1
111
כרובית בתנור
דייסת קוואקר
קינואה עם ירקות
 
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'תודה. כרובית וקינואה רצים פה בלי סוף. רעיונות טובים. :)'
תודה. כרובית וקינואה רצים פה בלי סוף. רעיונות טובים. :)
20/11/2019 | 17:01
38
לצפיה ב-'שקשוקות למיניהן, פריטטות עם ירקות, פשטידות "ערבב ושגר"..'
שקשוקות למיניהן, פריטטות עם ירקות, פשטידות "ערבב ושגר"..
20/11/2019 | 08:51
2
141
מצ"ב  כמה רעיונות - אולי תמצאי כאן משהוא "שיקרוץ" לך..
 
 
אני אימצתי כמה..
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'ווו. איזה אוצר. תכף הולכת לחרוש. תודה רבה. '
ווו. איזה אוצר. תכף הולכת לחרוש. תודה רבה.
20/11/2019 | 17:02
22
לצפיה ב-'תודה רבה, האני. לקחתי לא מעט מתכונים שאני יכולה להמיר. '
תודה רבה, האני. לקחתי לא מעט מתכונים שאני יכולה להמיר.
23/11/2019 | 19:42
9
לצפיה ב-'אפשר לקבל הארכה?'
אפשר לקבל הארכה?
20/11/2019 | 10:20
2
96
שני דברים מחממים, מרק אורז וחומוס, קיצ'רי,
מרק, חומוס קפוא, תוצרת בית או קנוי, (למה לקנות? לא דורש עבודה, אש נמוכה הרבה זמן, להציץ לפעמים), אורז מוכן קפוא גם הוא.
לא מצאתי קיצ'רי של ב., ממנה למדתי, אולי מאוחר יותר אמצא, גם הוא אוכל עממי של יום כביסה (נדמה לי), הכי חשוב לטעמי זה השום המטוגן בכמון מעל.
מרק חומוס ואורז של ב.  10.11.16
1 כוס חומוס ב. אומרת כוס לפני בישול או וחצי
פטרוזיליה קצוצה
1-2 כפות אורז
2 כפות רסק  עגבניות
שמ"ז
מל"פ
לבשל חומוס להוסיף פטרוזיליה שמ"ז ורסק. 
שהחומוס כמעט  מוכן להוסיף תבלינים ואורז ולבשל עוד 20 דק'. 
מנסיון, מצוין עם קפוא, זה מרק עממי, אין צורך לדקדק.

קיצ'רי
המתכון וההערות לא שלי, העתקתי מזמן, יש ברשת המון מתכונים, נדמה לי שהגיע מיהדות עירק בהודו.
קיצ'רי (מיץ_פטל‏)
מתכון משגע לימים קרים. זהו מתכון ערקי שאנו מכינים בימי חמישי.....יש לי המון זכרונות מבית אמא איך בימי חורף גשומים הייתי מריחה את ריח התבשיל עוד בחדר המדרגות....פותחת את הדלת ועל השולחן הערוך היו מונחים סיר הקיצ'רי , גביעי לבן או קערת גבינה מהולה במים, וירקות חתוכים במיץ לימון......
אח...
כוס אורז שטוף ומסונן
חצי כוס עדשים אדומות שטופות ומסוננות.
שמן
3 כוסות מים.
מלח
תיבול: כף כמון
ראש עד חצי ראש שום כתוש
מלח
פלפל.
שמן.

מטגנים קלות את האורז בסיר רחב.
מוסיפים את העדשים.ומערבבים היטב.
מוסיפים את המים ומכסים. ( עם תוך כדי בישול עדיין צריך עוד מים אז להוסיף)
לאחר שזה רותח מנמיכים את האש ומבשלים עד שהמים מתאדים, האורז מבושל והוא "אחד אחד".
במחבת מטגנים את השום הכתוש הכמון ומלח-פלפל.על אש נמוכה. וכמתקבלת עיסה נוזלית (לא יותר מידי אחרת זה מתייבש!!) שופכים לסיר האורז ומערבבים היטב !!!(שהכל יהיה טבול בתיבול והצבע שמתקבל הוא חום ).
מגישים חם......
אני אוהבת לערבב עם לבן בצד ולקחת ביסים מבצל ירוק או ירקות עם לימון.....
בתאבון!!!

הערה: הקיצ'רי יוצא מצוין גם עם אורז מלא ועדשים ירוקות (מנסיון). מתכון מומלץ ביותר! (אורית_
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'מרק עם חומוס ואורז נשמע נפלא, אף כי לא בשבילי אישית. קיצ'רי'
מרק עם חומוס ואורז נשמע נפלא, אף כי לא בשבילי אישית. קיצ'רי
20/11/2019 | 17:07
75
 
יש לי איפשהו מתכון ביתי, שהמומחית לו היתה דודה שלי. אנחנו עיראקים (אני רק חצי).
 
אף פעם, מאז שהייתי ילדה, לא אהבתי את שילוב השום עם הכמון, אז אחרי שלמדתי להכין אותו, שיניתי אותו, ומכינה אורז עם עדשים כתומות עם מעט מאוד כמון ובלי שום. טעים. אולי אכין אותו לסופשבוע זה. יש אורחים. תודה על התזכורת.
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'וואי! חייבת לנסות את הקיצ'רי!'
וואי! חייבת לנסות את הקיצ'רי!
20/11/2019 | 23:39
16
לצפיה ב-'תודה לכם על שיתוף הפעולה. אז התרומה הצנועה שלי לעניין :)'
תודה לכם על שיתוף הפעולה. אז התרומה הצנועה שלי לעניין :)
20/11/2019 | 17:17
4
119
 
אנחנו, בארוחות ערב של יום יום, כמעט איננו אוכלים פחמימות. ודאי שלא גלוטן.
כמובן שאם מתוכננים ילדים או אורחים הכללים משתנים.
מרקים - השלם ממונה על מרקי הקטניות הסמיכים והבריאים, שאסור לי לגעת בהם. הוא אוכל מהם מידי יום. אני על מרקי עוף וירקות כשמתחשק לי. לא מכורה כמוהו למרקים.
 
ארוחות ערב חמימות: שעועית ירוקה בכל הווריאציות.
סלטי קינואה אדומה (הפסקנו לקנות את הלבנה. האדומה הרבה יותר מוצלחת בסלטים) עם ירקות, בחורף מוגשים חמימים ובקיץ קרים.
סלטים על בסיס סקיני פסטה חמה, בכל הצורות, בתוספת ירקות/ירוקים/עוף
סלטי עוף. אגב, הכי טעימים עם רוטב סאטה. זה שידוך נפלא. הפסקנו, כי הנכדה אלרגית לבוטנים עד סיכון חיים, אז הוצאנו אותם לגמרי מהבית.
אנטיפסטי - בין פעמיים לשלוש בשבוע, ומשתדלים כל פעם הרכבים שונים וירקות שונים.
מאפים, מאפינס ופשטידות - הרבה זמן לא הכנתי, אבל בהחלט יש לי מתכונים עם קמח שקדים, מה שמונע מהם להיות פחמימתיים.
ביצים בכל הצורות לעת מצוא.
טונה במים עם פלפל ולימון זה הבסיס לסלטי הטונה שלי, מכל טוב הארץ. אתמול הכנתי עם פלפלים קלויים ועוד כמה תוספות, כך שזה יוצא סלט חמים.
רצועות סלמון מעושן עם קוביות תחתיות ארטישוק קפואות ומבושלות, בתוספת ירוקים.
והיום הכנתי לאפות מקמח שקדים. כיף!!
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'ועוד משהו קליל שלמדתי היום'
ועוד משהו קליל שלמדתי היום
20/11/2019 | 17:47
119
 
להכניס למחבת משומנת הרבה בצלים חתוכים או פרוסים דק עם עוד ירק אחד -
קישואים/ עגבניות/ פלפלים -
לתבל בהרבה כורכום ובמלח.
ללא מים בכלל.
לכסות, לתת לזה לפחות חצי שעה על אש קטנה.
יוצא מתקתק בגלל קרמול הבצל.
לזה אפשר להוסיף כל עיבוי בחלבון או פחמימות שתרצו, אבל לא חובה. טעים גם כך. 
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'אפשר מתכונים לזה "שעועית ירוקה בכל הווריאציות."'
אפשר מתכונים לזה "שעועית ירוקה בכל הווריאציות."
21/11/2019 | 09:32
2
32
לצפיה ב-'לא בדיוק מתכונים. אופציות לשעועית ירוקה (מוזמנים להוסיף)'
לא בדיוק מתכונים. אופציות לשעועית ירוקה (מוזמנים להוסיף)
21/11/2019 | 22:34
1
66
 
אנחנו תמיד משתמשים בשעועית ירוקה מוקפאת, לטעמי רצוי עדינה.
חולטים במים רותחים ואחר כך מקפיצים אותה עם שמן זית. ההבדל הוא בתוספות, שאת רובן מכניסים למחבת לפני השעועית ונותנים להם הקפצה/חריכה או טיגון. .
 
בצל קצוץ או שום כתוש או רצועות קצרות של פלפלים אדומים קלויים.
לפעמים רק שמן זית, רוטב סויה ומעט מלח.
שומשום
אגוזי קשיו מוקפצים לארוחה חגיגית
בצל ופטריות
תוספת ערמונים לארוחה חגיגית
2 חבילות סקיני פסטה מבושלות כתוספת. יוצא משהו כמו סלט חמים.
 
וכמובן, יש את כל האופציות המוכרות של שעועית ברוטב עגבניות, שאנחנו לא מכינים.
 
 
 
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'תודה '
תודה
24/11/2019 | 10:59
7
לצפיה ב-'אתמול עשיתי מרק כתום עם גינגר'
אתמול עשיתי מרק כתום עם גינגר
21/11/2019 | 09:28
1
93
4 גזרים, תפ"א אחד בינוני, 2 בטטות, חתיכת דלעת, בצל גדול, 2 שיני שום. 
גבעול סלרי אחד 4 ס"מ שורש גינגר
קוצצים הכל מתחילים לטגן את הבצל קצת שמן /חמאה  , מוסיפים את שאר הירקות, 
מים לכיסוי , 
תיבול: 2 עלי דפנה, מלח פלפל שחור, צ'ילי גרוס, קצת סוכר , אגוז מוסקט
להביא לרתיחה ואח"כ להנמיך לאש קטנה עד שכל הירקות רכים
כשמסיים בישול לטחון , אני משאירה חלק מהקוביות ולא טוחנת הכל .
 מוושלם 
 
 
 
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'ממש מעורר תיאבון. לקחתי לקובץ מרקים. תודה. '
ממש מעורר תיאבון. לקחתי לקובץ מרקים. תודה.
21/11/2019 | 22:22
17

הודעות אחרונות

19:04 | 12.12.19 אורחים בפורום
21:59 | 11.12.19 הבת המתהוללת
08:10 | 10.12.19 אורחים בפורום
08:04 | 08.12.19 אורחים בפורום
07:54 | 05.12.19 אורחים בפורום
11:08 | 02.12.19 אורחים בפורום
11:07 | 02.12.19 רוני1955
22:31 | 27.11.19 הבת המתהוללת

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ