לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
72677,267 עוקבים אודות עסקים

פורום מבשלים כשר

במשפחת מבשלים כשר אוהבים לבשל, לאפות, לארח. יש המחפשים מתכונים חדשים ונועזים, ויש המשתוקקים לריח ולטעם של תבשיל מבית אמא.

לעיתים מנהלים סיעור מוחות לבניית תפריטים מורכבים, בני עשר מנות (לא כולל סלטים..), ולעיתים מבקשים עזרה בארוחת בזק טעימה.

גם במזון לנפש דנים פה - פרשת שבוע, סיפור על נכד, שיתוף בשמחות ובעצב.

אצלנו תמצאו חברים וחברות שומרי כשרות וגם כאלה שלא מקפידים, טירונים במטבח ובלעבוסטיות מנוסות, ישראלים ויושבי התפוצות.

התכונות המאפיינות את הפורום הן כבוד לזולת, אהבה, סבלנות, סובלנות וסבר פנים יפות לכל אחד. כדי לשמר את האווירה ולסייע לחברים חדשים להשתלב בקלות ובהצלחה, הנה מספר כללים להתנהלות הפורום - נודה לשיתוף פעולה.

תוכלו ליצור איתי קשר דרך מערכת המסרים או במייל: foodkosher@gmail.com.

עכשיו, משכולם יודעים את כללי המשחק, הפשילו שרוולים, הדקו סינרים, ישרו מצנפות ולמטבח!

בואו בשמחה!

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מבשלים כשר

במשפחת מבשלים כשר אוהבים לבשל, לאפות, לארח. יש המחפשים מתכונים חדשים ונועזים, ויש המשתוקקים לריח ולטעם של תבשיל מבית אמא.

לעיתים מנהלים סיעור מוחות לבניית תפריטים מורכבים, בני עשר מנות (לא כולל סלטים..), ולעיתים מבקשים עזרה בארוחת בזק טעימה.

גם במזון לנפש דנים פה - פרשת שבוע, סיפור על נכד, שיתוף בשמחות ובעצב.

אצלנו תמצאו חברים וחברות שומרי כשרות וגם כאלה שלא מקפידים, טירונים במטבח ובלעבוסטיות מנוסות, ישראלים ויושבי התפוצות.

התכונות המאפיינות את הפורום הן כבוד לזולת, אהבה, סבלנות, סובלנות וסבר פנים יפות לכל אחד. כדי לשמר את האווירה ולסייע לחברים חדשים להשתלב בקלות ובהצלחה, הנה מספר כללים להתנהלות הפורום - נודה לשיתוף פעולה.

תוכלו ליצור איתי קשר דרך מערכת המסרים או במייל: foodkosher@gmail.com.

עכשיו, משכולם יודעים את כללי המשחק, הפשילו שרוולים, הדקו סינרים, ישרו מצנפות ולמטבח!

בואו בשמחה!

x
הודעה מהנהלת הפורום
 ברוכים הבאים לפורום מבשלים כשר. אצלנו תוכלו לשאול ולשתף במתכונים כשרים אהובים ומוצלחים.
נשמח אם תצטרפו למשפחתינו וכדי להקל על ההתאקלמות וההשתתפות, הרי מספר כללים לפיהם מתנהל הפורום. בואו בשמחה!
 
המשך >>

לצפיה ב-'כנפיים ברטוב בצל ופטריות '
כנפיים ברטוב בצל ופטריות
14/11/2019 | 15:31
6
109
אז אתמול היה קר אצלינו, מאד. החצי שלא אוכל כנפיים היה מחוץ לעיר אז החלטתי לפנק את הקטן ואותי. יצא מאכל שנופל תחת ההגדרה אוכל מנחם. היה חם, טעים ומפנק ממש. בול מה שהיינו צריכים, ליד אורז טרי מהביל, פשוט תענוג. לראות את הקטן מחסל אפילו את הבצלים הפתיע אפילו אותי. לי זה הזכיר איך התפנקתי עם כבד מטוגן עם הרבה בצל ופירה שאמא ז"ל היתה מכינה בחורף. לצערי, כבד עדיין לא מרשים לי להכניס הביתה...
אל תוותרו על הרבה בצל ותכינו כמובן עם פטריות טריות. המתכון כל כך קל ופשוט שחייבת לשתף אתכן. תגזרו ותשמרו לימות החורף שנקווה שיגיעו

מצרכים:

בערך 18 כנפיים נקיים

קופסה שימורים פטריות חתוכות

3-4 בצלים חתוכים לרבעים או 10 בצלצלי שאלוט

מלח פלפל

כף אבקת מרק בצל

2 קוביות צלי של קנור נמסות במים חמים

כף שטוחה פפריקה מתוקה

מים לכסות מעט מעל הכנפיים



הכנה:

1. בסיר סוטאז לחתוך את הבצלים להזהבה, להוסיף את הפטריות לטיגון קל.

2. להוסיף את הכנפים והתבלינים להוסיף מים שיכסה את העוף ולבשל על אש בינונית בערך שעה (לטעום ולתקן תיבול).

מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'אולי תאהבו גם את זה: צלי קורקבנים וכנפיים'
אולי תאהבו גם את זה: צלי קורקבנים וכנפיים
16/11/2019 | 21:10
2
68

צלי קורקבנים וכנפיים (מנה ראשונה עם רוטב נפלא לניגוב)
תאריך :   25/09/07 בשעה 09:53
כותב :  לאה ס.
 
אני מנקה את הכנפיים,את הקורקבנים (אני משתמשת מעוף.לא אוהבת של הודו).אפשר גם להוסיף גרונות עוף, או או שאר טפלי עוף. את הקורקבנים אני שוטפת מיליוני פעמים, כי הם מאד מלוחים.
מטגנת בצל גדול או שנים-תלוי לפי כמות הבשר.מוסיפה את הבשר,שיני שום מעוכות וקצת מים. מלח אני לא מוסיפה בד"כ, אבל מוסיפה פלפל ופפריקה. את הקורקבנים אני חוצה אם הם גדולים יותר מידי, כנ"ל את הכנפיים, אם הם גדולים. מבשלת המון שעות על אש קטנה. לקראת הסוף אני מדללת כף קמח בכחצי כוס מים ומוסיפה. מעטרת בפטרוזיליה קצוצה.
אפשר, כמובן, לבשל כך קורקבנים חתוכים לקוביות ולהגיש בסוג כלשהו של בצק-כונכיות וכו'. מה שבטוח-כמות החלה הנדרשת היא גדולה.
 
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'נשמע טעים רק שלא מוכרים אצלינו קורקבנים'
נשמע טעים רק שלא מוכרים אצלינו קורקבנים
17/11/2019 | 03:41
1
27
לצפיה ב-'אפשר רק עם כנפיים.'
אפשר רק עם כנפיים.
<< ההודעה הנוכחית
17/11/2019 | 14:03
17
לצפיה ב-'הכנתי היום כנ"ל קציצות בשר עם לבבות ארטישוק חתוכות לקוביות'
הכנתי היום כנ"ל קציצות בשר עם לבבות ארטישוק חתוכות לקוביות
19/11/2019 | 18:20
2
46
 
כי היה לי בשר טחון ורציתי קציצות
כי לא היו פטריות
כי התחשק לי לקחת משהו דומה מהמתכון הזה.
 
את הבשר והרוטב תיבלתי בטעמים אסייאתיים.
חמים וטעים.
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'רעיון מעולה לאימוץ! תודה'
רעיון מעולה לאימוץ! תודה
20/11/2019 | 16:37
1
6
לצפיה ב-''
20/11/2019 | 17:19

הודעות אחרונות

19:04 | 12.12.19 אורחים בפורום
21:59 | 11.12.19 הבת המתהוללת
08:10 | 10.12.19 אורחים בפורום
08:04 | 08.12.19 אורחים בפורום
07:54 | 05.12.19 אורחים בפורום
11:08 | 02.12.19 אורחים בפורום
11:07 | 02.12.19 רוני1955
22:31 | 27.11.19 הבת המתהוללת

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ