לא אוכל אבל קרוב

חנהפ

Active member
לא אוכל אבל קרוב

אני מאלה העצלניות, שונאת לקרצף תבניות אפיה!!
עד לפני כמה שנים היה ניתן להשיג יריעות נילון -קוקי, נדבקו יופי לתבנית לא היה חשש שיתפוררו , כמו נייר. כיף!
ונגמר :( היה לי סטוק קטן אבל גם הוא נגמר מזמן, קיטרתי לשירות לקוחות שלהם, אבל לא עזר...המשכתי לקנות את שקיות הקוקי וגזרתי אותן בכל פעם (מכורה לעניין, כן?)
עד שהשבוע מצאתי שסופסוף הם חזרו למכור את יריעות הקוקי, שמחתי מאוד ואני משתפת, לדעתי זה יופי של מוצר!
 

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
מה לגבי "נייר אפייה" רב פעמי

&nbsp
מוצר מעולה, בעבר שוווק בארץ בעיקר ע"י ניקול אך כנראה הם הבינו שיותר משתלם להם לשווק את הח"פ והפסיקו למכור אותו.
&nbsp
ניתן להשגה באתרים הסינים במחיר מצחיק, גם בגדלים שמתאימים לתבניות גדולות.
&nbsp
מלבד בתור נייר אפייה ניתן לשימוש גם על גבי מנגלים ועושה עבודה מצויינת בשמירה על נקיונם.
&nbsp
 

michal@gal

Active member
מנהל
לא מכירה נייר אפייה רב פעמי

אפשר לקבל קישור שאראה במה מדובר?
&nbsp
 

michalgad1

New member
חנה מה ההבדל בין יריעות הקוקי לנייר אפיה?

נייר מתפורר? בחיים לא קרה לי... מנסה להבין מה העדיפות...
 

חנהפ

Active member
טוב, לא באמת מתפורר, אבל נרטב

ופוטנציאל הקריעה עולה אם העוגה רטובה.
יריעת הקוקי היא שקית קוקי פתוחה, נדבקת בקלות לתבנית, פחות סימני קמטים על העוגה.
אולי זה עניין של הרגל ואני אוהבת לעבוד איתם בניר אפיה אני משתמשת בעיקר לעוגיות ודומיהן
 
למעלה