שלוםשלום. אפשר איענון מתכוני עוגת בננות? בא לי להכין ויש לי

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
שלוםשלום. אפשר איענון מתכוני עוגת בננות? בא לי להכין ויש לי

כמה מוקפאות.
אבל לא זוכרת לפי איזה מתכון נהגתי להכין...
המלצות? עדיפות לעוגות בריאות יותר (לא עתירות חמאה ושוקולד).
תודה!
 

עדיקים

Active member
עם בננות הולך אצלי רק מאפינס

אני מכינה של קרין גורן, עם שמן, יש שוקולד אפשר להוריד את הכמות אצלי הילדים לא מוותרים ויש הרבה סוכר גם אפשר לקצץ בכמות.
אפשר לנסות להכין את זה כעוגה לא ניסיתי אף פעם. הכמות גדולה מאוד.
מצרפת לך קישור מקוה שיתאים לך.
https://www.carine.co.il/foody_recipe/מאפינס-בננה-ושוקולד-במעבד-מזון/
 

חנהפ

Active member
הקבועה שלנו- אפילו טבעונית...

עוגת בננות


רכיבים:
350 גר' קמח (2.5 כוסות)
200 גר' סוכר דמררה (1 כוס)
1 שקיק אבקת אפיה
1/2 כפית סודה לשתיה (אפשר במקום אבקת אפיה וסודה לשתיה להשתמש בקמח תופח)
1 כפית תמצית וניל משובחת
160 מ"ל שמן
160 מ"ל מיץ תפוזים
ועכשיו תוספות - 3 בננות (לא ענקיות) קלופות וחתוכות לפרוסות או חצאי פרוסות
1/2 כוס פיצפוצי שוקולד או באטרסקוצ' או שוקולד קצוץ לחתיכות קטנות.
בגלל המסה הכבדה , הבננות והשוקולד לא ישקעו.
אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים מלבד התוספות לבצק אחיד. הבצק די סמיך.
אם הוא יותר מדיי קשה, להוסיף עוד קצת נוזלים. כשהבצק אחיד,
להוסיף את התוספות ולערבב עד שהן מתמזגות עם הבצק
אפיתי בתבנית אינגליש קייק קצת יותר גדולה מאלה החד פעמיות.

לאפות בחום 170 מעלות כ - 45 דקות.
 

חנהפ

Active member
יש גם יש

הבננות תחת הכותרת- תוספות והן מעורבבות כשהבלילה מוכנה, יחד עם השוקולד
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל


 
למעלה