לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
72667,266 עוקבים אודות עסקים

פורום מבשלים כשר

במשפחת מבשלים כשר אוהבים לבשל, לאפות, לארח. יש המחפשים מתכונים חדשים ונועזים, ויש המשתוקקים לריח ולטעם של תבשיל מבית אמא.

לעיתים מנהלים סיעור מוחות לבניית תפריטים מורכבים, בני עשר מנות (לא כולל סלטים..), ולעיתים מבקשים עזרה בארוחת בזק טעימה.

גם במזון לנפש דנים פה - פרשת שבוע, סיפור על נכד, שיתוף בשמחות ובעצב.

אצלנו תמצאו חברים וחברות שומרי כשרות וגם כאלה שלא מקפידים, טירונים במטבח ובלעבוסטיות מנוסות, ישראלים ויושבי התפוצות.

התכונות המאפיינות את הפורום הן כבוד לזולת, אהבה, סבלנות, סובלנות וסבר פנים יפות לכל אחד. כדי לשמר את האווירה ולסייע לחברים חדשים להשתלב בקלות ובהצלחה, הנה מספר כללים להתנהלות הפורום - נודה לשיתוף פעולה.

תוכלו ליצור איתי קשר דרך מערכת המסרים או במייל: foodkosher@gmail.com.

עכשיו, משכולם יודעים את כללי המשחק, הפשילו שרוולים, הדקו סינרים, ישרו מצנפות ולמטבח!

בואו בשמחה!

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מבשלים כשר

במשפחת מבשלים כשר אוהבים לבשל, לאפות, לארח. יש המחפשים מתכונים חדשים ונועזים, ויש המשתוקקים לריח ולטעם של תבשיל מבית אמא.

לעיתים מנהלים סיעור מוחות לבניית תפריטים מורכבים, בני עשר מנות (לא כולל סלטים..), ולעיתים מבקשים עזרה בארוחת בזק טעימה.

גם במזון לנפש דנים פה - פרשת שבוע, סיפור על נכד, שיתוף בשמחות ובעצב.

אצלנו תמצאו חברים וחברות שומרי כשרות וגם כאלה שלא מקפידים, טירונים במטבח ובלעבוסטיות מנוסות, ישראלים ויושבי התפוצות.

התכונות המאפיינות את הפורום הן כבוד לזולת, אהבה, סבלנות, סובלנות וסבר פנים יפות לכל אחד. כדי לשמר את האווירה ולסייע לחברים חדשים להשתלב בקלות ובהצלחה, הנה מספר כללים להתנהלות הפורום - נודה לשיתוף פעולה.

תוכלו ליצור איתי קשר דרך מערכת המסרים או במייל: foodkosher@gmail.com.

עכשיו, משכולם יודעים את כללי המשחק, הפשילו שרוולים, הדקו סינרים, ישרו מצנפות ולמטבח!

בואו בשמחה!

x
הודעה מהנהלת הפורום
 ברוכים הבאים לפורום מבשלים כשר. אצלנו תוכלו לשאול ולשתף במתכונים כשרים אהובים ומוצלחים.
נשמח אם תצטרפו למשפחתינו וכדי להקל על ההתאקלמות וההשתתפות, הרי מספר כללים לפיהם מתנהל הפורום. בואו בשמחה!
 
המשך >>

לצפיה ב-'אני מחפשת מתכונים לרטבים טובים לפסטה מכל הסוגים'
אני מחפשת מתכונים לרטבים טובים לפסטה מכל הסוגים
29/10/2019 | 17:45
36
178
אנחנו אוהבים פסטה, אבל אני משתמשת ברוטב עגבניות קנוי או סתם עם גבינה צהובה במיקרוגל. וגם פטוציני ברוטב אלפרדו שאני כן מכינה לבד.
אחרי שראיתי כבר כמה וכמה תוכניות בישול (האחרונה עכשיו ונהייתי רעבה...) שבהם מכינים רטבים דביקיים (הכוונה בסמיכות כמו רוטב אלפרדו) כאלו שהם גם על בסיס עגבניות אבל גם על בסיס שמנת שאנחנו אוהבים לא פחות, גבינות ועוד ועוד מרכיבים שונים, אני רוצה לאמץ כמה מתכונים מוצלחים
כלומר הכוונה לא לסלט פסטה אלא לרטבים שמכינים בסיר ואז שמים את הפסטה ומערבבים (בתכניות זה תמיד בהקפצה כזו, אצלי זה יהיה עם כף...)
יש הצעות?
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'גם אני אשמח! אני מכינה רוטב עבניות פשוט, אבל לא מבשלת את '
גם אני אשמח! אני מכינה רוטב עבניות פשוט, אבל לא מבשלת את
29/10/2019 | 23:45
105
הפסטה בתוכו.
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'מה דעתך על פסטה ברוטב בטטה והכל בסיר אחד'
מה דעתך על פסטה ברוטב בטטה והכל בסיר אחד
30/10/2019 | 08:32
3
107
לצפיה ב-'פסטה ברוטב פטריות'
פסטה ברוטב פטריות
30/10/2019 | 08:35
89
     
פסטה ברוטב פטריות
הרכיבים:
חבילת פסטה פנה(500 גרם)
כף שמן זית
3 שיני שום, פרוסות
30 גרם פטריות פורצ'יני מיובשות, מושרות בחצי כוס מים חמים
1 סלסלת פטריות שמפיניון, פרוסות דק
2-3 פטריות פורטבלו או יער, פרוסות דק
1 קרם קוקוס (שמנו שמנת מתוקה)
מלח
פלפל שחור
½ כוס פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה:
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
מחממים את שמן הזית והשום במחבת עד שהשום מזהיב קלות.
סוחטים את פטריות הפורצ'יני (שומרים את מי ההשריה), קוצצים ומוסיפים למחבת.
מוסיפים את הפטריות הטריות ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, מקפיצים
מנמיכים את האש, מכסים את המחבת ומבשלים כרבע שעה מוסיפים 1/2 מכמות הקרם קוקוס ואת מי ההשריה של הפורצ'יני (בלי המשקעים שלמטה) מעבירים חצי מכמות הפטריות לבלנדר טוחנים
מחזירים את הרוטב המרוסק למחבת עם הפטריות, מפזרים את הפטרוזיליה  מחממים דקה יוצקים על הפסטה.
 
** תמיד מוסיף לטעם להוסיף לסיר הרוטב בתום הבישול קוביית קצ'קבל, או רוקפור 
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'זה נראה מעניין'
זה נראה מעניין
31/10/2019 | 11:51
1
29
והילדים שלי אוהבים בטטה
רק שמשום מה נדמה לי שהייתי בוחרת בפסטה יותר גדולה ודקה? שיותר תהייה דומה לפרוסות של הבטטה? כי הקטנטנים הללו נותנים לי הרגשה של מתגלגלים בבטן... זה כמו שעם פתיתים אני תמיד אוהבת את הצורה של האורז, כי העיגולידים ממשיכים להתגלגל אצלי בבטן שעות אחר כך... 
 
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-''
05/11/2019 | 22:16
7
משתדלת לבחור בפסטה שיש בה מקום לרוטב...
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'רוטב עגבניות בסיסי'
רוטב עגבניות בסיסי
30/10/2019 | 08:38
1
81

רוטב עגבניות בסיסי
חומרים ל-8 כוסות:

3-4 כפות שמן זית
2 בצלים, קצוצים
8 שיני שום, פרוסות דק
כפית בזיליקום יבש
קורט טימין יבש
1 גזר, מגורד דק
 2 קופסאות שימורים גדולות (800 גר.) עגבניות מרוסקות מקולפות (כדאי מסוג MUTTY)
מלח
אופן הכנה:
מחממים את השמן זית בסיר גדול על אש בינונית, 
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים כ8-10 דקות, 
עד שבצל מאוד רך וטיפה שחום. מוסיפים את הטימין והגזר ומבשלים עוד 5 דקות,
 עד שהגזר מתרכך.
מוסיפים את העגבניות  (כולל המיצים) ומביאים לרתיחה, 
תוך כדי ערבוב. מנמיכים את האש ומבשלים כ30 דקות
 עד שהרוטב הסמיך מעט. מתבלים עם מלח.
** לרוטב הזה אני מוסיפה בסוף הבישול שוט וודקה ואפשר גם 100 גר' גבינת שמנת לאפקט קטיפתי יותר
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'גבינת שמנת? זו תוספת מעניינת'
גבינת שמנת? זו תוספת מעניינת
31/10/2019 | 12:12
25
בדרך כלל הרי שמים שמנת מתוקה
אני מבינה שזה יוצא יותר ממרחי מאשר תוספת של שמנת מתוקה?
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'הנה מבחר הצעות - אני שואבת מכאן רעיונות מדי פעם'
הנה מבחר הצעות - אני שואבת מכאן רעיונות מדי פעם
30/10/2019 | 09:50
1
103
לצפיה ב-'18 רעיונות!'
18 רעיונות!
31/10/2019 | 12:07
40
אוסף מעניין
חלקו נראה יותר מעניין
ורק הערה לעצמי, כאשר אני ממשיכה הערה קודמת שלי על הפסטה-אטריות... המתכון של הפסטה הישראלית שבה חתכו עגבניות חיות על הספגטי? נראה שאותה הוסיפו רק בשביל להגיע לח"י מתכונים...
אבל יש שם רעיונות שווי עיון תודה!
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'רוטב בזילקום ושום'
רוטב בזילקום ושום
30/10/2019 | 12:25
1
64
שמים במחבת שמן זית בנדיבות עם קוביות שום כתוש וקוביות בזיליקום קפוא, מלח פלפל. מביאים לרתיחה ומוסיפים את הפסטה המוכנה. 
ואם לא מתעצלת... מטגנת בצל ומסיפה גם רבעי עגבניות שרי ופטרוזיליה קצוצה, ואז את כל הנ"ל...
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'נראה נחמד גם כן וגם קל'
נראה נחמד גם כן וגם קל
31/10/2019 | 12:10
13
לצפיה ב-'אולי אני חריגה אבל אצלי פסטה אינה מאכל בפני עצמו שמכינים'
אולי אני חריגה אבל אצלי פסטה אינה מאכל בפני עצמו שמכינים
30/10/2019 | 12:56
3
87
לו רוטב במיוחד. פסטה בעיניי היא סוג של תוספת, כמו אורז או תפוחי אדמה.
מגישה כתוספת למאכל שעשוי מחלבון כלשהו, בדרך כלל מבושל ברוטב משל עצמו.
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'היום אטריות נקראות פסטה ואפשר להגיש כמנה עיקרית יעני איטליה'
היום אטריות נקראות פסטה ואפשר להגיש כמנה עיקרית יעני איטליה
31/10/2019 | 12:03
2
47
היום אפשר להפוך את הפסטה למנה העיקרית, כאשר מוסיפים אליה הרבה תוספות. כמו ירקות, חלבון וכו ואז אנחנו מרגישים ממש כאילו אנחנו מתורבתים יותר, נאורים יותר... אני אוהבת אטריות, ואוהבת לאמץ דברים מתרבויות אחרות. אבל העובדה שכולם קוראים למנה פסטה, במקום אטריות מטרידה אותי אי שם עמוק בלב. אז אטריות זה רק למרק עוף. וכל השאר זה פסטה. נו שיהיה.
אז ההערה שלך הזכירה לי סיפור שהיה איתי לפני שנים רבות
יצאתי עם בחור שהיה קצת יהיר ומתנשא ומעושה שכזה, וכמובן לא מצא חן בעיני
והלכנו למסעדה איטלקית
וכל הערב כל הזמן דברתי על אטריות ושכחתי (במודע או שלא במודע?) את המלה פסטה. וכל פעם שאמרתי אטריות, ראיתי איך הוא מתכווץ באי נוחות. ידעתי שאני משתמשת במושג לא נכון אבל לא הצלחתי להיזכר במושג "פסטה"
כאשר חזרתי הביתה וספרתי את זה לאמא שלי, היא התפרצה בצחוק ואמרה לי: לפחות אמרת אטריות, הרי היית יכולה לקרוא למנה גם "לוקשען".... 
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'פסטה בעיניי הוא שם כוללני לבצק חתוך בצורות שונות, וברוב '
פסטה בעיניי הוא שם כוללני לבצק חתוך בצורות שונות, וברוב
31/10/2019 | 21:38
1
37
המקרים מבושל בנוזל. אטריות הן אחת הצורות להכין פסטה. ואפשר להגיד
אטריות כמו שאומרים ספגטי או לזאניה או כיסונים וכו'.
אני פחות אוהבת בצקים מכל הסוגים, ובעיקר קשה לי לראות בהם מנה עיקרית.
החלק החשוב בעיניי בארוחה, הוא המנה החלבונית, אליה אני משתדלת לצרף
פחמימה כלשהי (או לפחות כך נהגתי בעבר) וירקות. 
מאחר ופסטה היא מושג רחב מאד, כאשר דובר על חיפוש רוטב לפסטה
הבנתי שלא מדובר בעלים ללזאניה למשל, אלא בסוגי פסטה שמוגשים 
עם רוטב, כולל אטריות.
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'את לקחת את התגובה שלי כרצינית...'
את לקחת את התגובה שלי כרצינית...
31/10/2019 | 22:20
48
ואני דווקא הסכמתי איתך לחלוטין!
פשוט רק קצת צחקתי על ההתפלצנות (סליחה על המלה שנראית לי לא יפה כל כך, אבל אני לא מצליחה לחשוב על משהו מתאים יותר) שקיימת היום, שאם אומרים אטריות אתה כאילו בא מימי הביניים
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'כרובית ופסטה של יעל ברוטב עגבניות.'
כרובית ופסטה של יעל ברוטב עגבניות.
30/10/2019 | 15:36
2
67
העתקתי אתמול, לא כתבתי מאיפה, פייסבוק אבל אין מקור.
הכנתי, עדיין ללא הפסטב, הפסטה כנראה מאד תתאים.
מחממים סיר, מוסיפים קצת שמן ופלפל חריף פרוס דק.  כשעולה ריח טעים מוסיפים שום פרוס ממש לשתי שניות שלא ישרף רק יצלה קצת, ואז רסק עגבניות ומים. על כל מנה אני שמה קופסא קטנה של רסק. מוסיפים כרוביות בפרחים, אפשר קוביות גזר, קוביות תפו"א, אפונה. ממליחים. מבשלים איזה 20 דקות עד שהיא רכה, ואז מוסיפים פסטה לא מבושלת, רצוי קונכיות, ומבשלים אותה עד שהיא רכה וכמות הרוטב סבבה. בשלב בישול הפסטה אפשר להוסיף כוסברה, וגם אחרי שזה מוכן בהגשה. עוד מומלץ בהגשה לסחוט מעל זה לימון טרי. טעים ברמות אחרות ונעים כמו פוך.
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'שמת גם תפוח אדמה?'
שמת גם תפוח אדמה?
31/10/2019 | 12:09
1
15
לצפיה ב-'רק כרובית וכל מיני סוגי "רסק".'
רק כרובית וכל מיני סוגי "רסק".
31/10/2019 | 18:28
26
תמיד מוסיפה תימין או זעתר מהגינה, הפעם גם ענף נענע, יותר שום כי אני אוהבת.
לפני שנים הייתי מכינה מאכל דומה, לא זוכרת בדיוק, כרובית עם רוטב עגבניות, 
מאד אהוב עלי, א ב ל, "סוחב" לחם, רצוי חלה, או פסטה.
היתה שם קופסה של עגבניות קצוצות דק, קופסה שטוחה של רסק עגבניות (שטוחה מלבנית מפלסטיק כלשהו) וגם כמה שנראה לי רסק משפופרת,
גיליתי מזמן (כנראה בעקבות תוכניות בטי.וי) ששימוש בכמה מוצרים "מעמיק" את הטעם.
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'אצרף שאלה מסקרנות: כמה מאיתכם מכינים לבד פסטה בבית?'
אצרף שאלה מסקרנות: כמה מאיתכם מכינים לבד פסטה בבית?
31/10/2019 | 12:14
17
47
האחיינית שלי שהתחתנה לפני חודש, אחד מהדברים הראשונים שהיא עשתה עם בעלה הטרי היה להכין לבד פסטה בבית... עם מכונת פסטה והכל
אני אף פעם, אבל אף פעם לא הכנתי בבית
מעניין אותי סטטיסטית כמה מכאן מכינים - מכינות בבית?
ומי שכן, האם זה שווה את המאמץ והזמן?
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'נחכה שיגיעו הילדים ואז נראה אם יש להם ראש/זמן לפסטה טריה'
נחכה שיגיעו הילדים ואז נראה אם יש להם ראש/זמן לפסטה טריה
31/10/2019 | 18:25
25
לצפיה ב-'שווה בהחלט את המאמץ !'
שווה בהחלט את המאמץ !
31/10/2019 | 18:58
14
52
 
אין מה להשוות בטעם ובמרקם פסטה יבשה קנוייה לטרייה וגם המאמץ הוא לא כזה גדול כמו שחושבים בעיקר למי שכבר מתורגל ומיומן בהכנה.
 
זה הולך בערך ככה:
1. מעמידים על הכירה סיר גדול עם הרבה מים ומלח.
2. מכניסים למעבד המזון כוס קמח וביצה אחת (אפשר להכפיל בהתאמה) ומעבדים כמה שניות, התוצר אמור להיות פירורי. אם יותר מדי אבקתי להוסיף מים ואם מתחיל להתגבש לגוש להוסיף קמח. התוספות של מים וקמח הם בכמויות של רבעי כפית.
3. שופכים את תכולת קערת המעבד על השיש, מקבצים את כל הפירורים לגוש ולשים כחצי דקה לאיחוד. אם לא קצרים בזמן עוטפים בנילון ומקררים לחצי שעה, אם לחוצים אז מעבירים ישר למכונת הפסטה.
4. מחלקים את הבצק לשניים (אם מדובר ביותר מכוס קמח אז בהתאם) ומתחילים לרדד את הבצק מהמספר הגבוה במוכנה עד הכי דק ואח"כ מעבירים לגליל החיתוך או שחותכים עם גלגלת.
5. אם עבדתם מספיק מהר אז זה בדיוק הזמן שהמים בסיר החלו לרתוח וההמשך מוכר.
 
נ.ב.
טריק שאימצתי מאחד ממתמודדי העונה הקודמת במסטר שף הוא להכניס את קצה פס הבצק שיוצא ממכונת הפסטה חזרה על הסנטימטר האחרון של הבצק כך שהבצק עובר כמו טבעת סגורה במכונה. כל מה שצריך זה כל כמה סיבובים להקטין מספר מה שמגדיל מאד את מהירות ההכנה.
 
נ.ב. 2
יש המוסיפים לקמח והביצה מלח ו/או שמן וחלק מכינים רק מחלמונים. אני מכין כך שנים וזה תמיד יוצא מעולה.
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'ומה עם הקמח עם השקע באמצע שהאיטלקים נשבעים שהוא הכרחי?'
ומה עם הקמח עם השקע באמצע שהאיטלקים נשבעים שהוא הכרחי?
31/10/2019 | 22:17
13
40
ששמים על השולחן הר קמח ושקע באמצע ולתוכו שופכים את המים או הביצה?
הרי כל האיטלקים ואלו שמדמיינים שהם איטלקים נשבעים בשקע, לא?
ורק כדי להדגיש לעצמי, זה רק קמח וביצה? ומים רק אם צריך?
ואם אין לי מכונת פסטה, כמה זה סביר ברידוד במערוך?
ומה זה ההמשך מוכר??? כמה זמן במים למי שההמשך לא מוכר לו?
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'ברוב השנים בכלל לא הייתה לי מכונת פסטה ורידדתי ידנית, מה '
ברוב השנים בכלל לא הייתה לי מכונת פסטה ורידדתי ידנית, מה
01/11/2019 | 00:07
7
47
שגרם לי לחשוב טוב טוב לפני שהכנתי בבית ואחר כך להחליט שלעולם לא עוד, עד שבאה מכונת הפסטה ובא לציון גואל.
את המתכון האולטימטיבי, למדתי בשיעורי כלכלת בית בתיכון - כוס קמח, ביצה, ומלוא חצי קליפה שמן וכנ"ל מים. וקורט קמח כמובן.
בלי שקעים כי לשנו בקערה ולא על שולחן עץ גדול במטבח איטלקי ישן.
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'אהבתי את ההערה של לא על שולחן עץ גדול במטבח איטלקי ישן '
אהבתי את ההערה של לא על שולחן עץ גדול במטבח איטלקי ישן
01/11/2019 | 11:16
14
לצפיה ב-'המלצה למכונת פסטה? אשמח!'
המלצה למכונת פסטה? אשמח!
01/11/2019 | 11:17
5
13
לצפיה ב-'ברשת החל מ125 ש"ח'
ברשת החל מ125 ש"ח
01/11/2019 | 11:41
4
37
 
לדוגמה פה          >> http://tinyurl.com/y578chkg   בשווקים החל מ80.
 
אני מדבר כמובן על הידניות, החשמליות מתחילות מכמה מאות שקלים.
 
אם יש לך מיקסר שניתן לחבר אליו אביזר לפסטה זה בהחלט מומלץ. נראה לי שעם הגובה של המיקסר העבודה אפילו יותר נוחה.
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'אסור לשטוף במים??? באמת??? זה מה שכתוב. אז איך מנקים??'
אסור לשטוף במים??? באמת??? זה מה שכתוב. אז איך מנקים??
02/11/2019 | 18:14
3
15
לצפיה ב-'מעבירים במכונה מגבת נייר כמו שמעבירים עלה בצק וזה מנקה'
מעבירים במכונה מגבת נייר כמו שמעבירים עלה בצק וזה מנקה
02/11/2019 | 19:38
15
לצפיה ב-'שטיפה במים תביא להחלדת המנגנון והרס המכונה.'
שטיפה במים תביא להחלדת המנגנון והרס המכונה.
02/11/2019 | 20:05
1
20
 
הכי יעיל לנקות בלחץ אויר ואם אין אפשרות אז במברשת כלשהי.
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'ומה לגבי איך להקפיא את הפסטה לפני הבישול?'
ומה לגבי איך להקפיא את הפסטה לפני הבישול?
02/11/2019 | 21:24
8
לצפיה ב-'אני לא חסיד של שקעים, לא ברומטריים ולא של קמח'
אני לא חסיד של שקעים, לא ברומטריים ולא של קמח
01/11/2019 | 10:30
4
45
 
לגבי רידוד במערוך ברור שאפשרי, ככה עבדו פעם רק שזה קצת יותר קשה. המכונה בסך הכל היא מתקן עם שני מערוכי מתכת שבו אפשר לכוון את העובי המדוייק.
 
לגבי זמן הבישול בד"כ פחות מפסטה יבשה, אחרי מספר דקות אני מוציא אטריה אחת וטועם ומפסיק את הבישול כשנראה לי שזה לטעמי.
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'האם אפשר לשמור פסטה טריה? או להכין רק במידה ומה שנשאר לזרוק?'
האם אפשר לשמור פסטה טריה? או להכין רק במידה ומה שנשאר לזרוק?
01/11/2019 | 11:20
3
8
לצפיה ב-'ניתן לשמור יום יומיים במקרר'
ניתן לשמור יום יומיים במקרר
01/11/2019 | 11:43
2
28
 
אפשר כמובן לבשל רק כמה שצריך ואת השאר להקפיא או לייבש ולהשתמש כשרוצים.
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'איך לשמור קפוא? איך לאחסן כדי שלא יידבק אחד לשני?'
איך לשמור קפוא? איך לאחסן כדי שלא יידבק אחד לשני?
<< ההודעה הנוכחית
02/11/2019 | 17:58
1
19
ובמקרר אחרי הבישול אני יוצאת מתוך הנחה שצריך לשים שמן כדי שלא יידבק?
כי אפשרות הקפאה נראה לי רעיון, כלומר להשקיע הרבה ואז חלק להכין ולאכול מיד, וחלק להקפיא ולהכין טרי ולאכול בעוד זמן. האם הקפוא שאז מבשלים יוצא ממש ממש כמו טרי שהכנו ובישלנו מיד? 
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'ליום יומיים אפשר במקרר גם בלי לשמן'
ליום יומיים אפשר במקרר גם בלי לשמן
02/11/2019 | 18:19
25
 
להקפיא אפשר גם לפרק זמן ארוך.
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'בעבר נהגתי להכין וזה ממש טעים. אם יש מכונת פסטה שחוסכת'
בעבר נהגתי להכין וזה ממש טעים. אם יש מכונת פסטה שחוסכת
31/10/2019 | 21:40
60
ממך את מלאכת הרידוד ואף יודעת לחתוך לאטריות, זה ממש כיף. בכלל
אין מה להשוות פסטה טרייה לפסטה יבשה קנויה.
הכנתי אטריות במידות רוחב שונות - חלקן לבישול כתוספת למאכל עם רוטב
וחלקן כתוספת למרק עוף. היה נהדר.
מבשלים כשר >>

הודעות אחרונות

07:54 | 05.12.19 אורחים בפורום
11:08 | 02.12.19 אורחים בפורום
11:07 | 02.12.19 רוני1955
22:31 | 27.11.19 הבת המתהוללת
16:17 | 26.11.19 הבת המתהוללת
22:46 | 20.11.19 הבת המתהוללת
13:51 | 20.11.19 אורחים בפורום
06:11 | 19.11.19 אורני אורני

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ