אתמול הוצאתי מהקפאה חזה עוף שהכנתי בנוסח תום פרנץ
הפשרתי אותו כל היום, בערב פרסתי.
סלט:
חסה חתוכה לרצועות
בצל סגול חתוך דק
גזר - עיגולים דקים
3 מלפפונים (חמוצים) במלח חתוכים לעיגולים
נבטי שעועית
3 פטריות פורטובלו פרוסות וחתוכות (טריות)
ורוטב:
שמן זית, לימון (השלם לא אוהב חומץ), פלפל שחור גרוס, מעט מאוד מלח, רוטב סויה ולמנה שלי הוספתי גם חרדל דיז'ון. יצא כל כך טעים, ו"נושך". תענוג.
אם הרעיונות שלי לסלטים משעממים אותכם תגידו. אני אפסיק, אין בעיה. אי אפשר להגיד עליהם שהם "מתכונים"...
הפשרתי אותו כל היום, בערב פרסתי.
סלט:
חסה חתוכה לרצועות
בצל סגול חתוך דק
גזר - עיגולים דקים
3 מלפפונים (חמוצים) במלח חתוכים לעיגולים
נבטי שעועית
3 פטריות פורטובלו פרוסות וחתוכות (טריות)
ורוטב:
שמן זית, לימון (השלם לא אוהב חומץ), פלפל שחור גרוס, מעט מאוד מלח, רוטב סויה ולמנה שלי הוספתי גם חרדל דיז'ון. יצא כל כך טעים, ו"נושך". תענוג.
אם הרעיונות שלי לסלטים משעממים אותכם תגידו. אני אפסיק, אין בעיה. אי אפשר להגיד עליהם שהם "מתכונים"...