אכלנו לארוחת ערב את סלט הניסואז של יעלה. מעולה.

אמרלדה

Active member
אכלנו לארוחת ערב את סלט הניסואז של יעלה. מעולה.

המון זמן לא הכנתי אותו. מתאים מאוד לערבים האלה, שכבר לא מתחשק סתם סלט אבל עדיין לא צריך משהו חם ממש.

תזכורת, וגם למי שאינו יודע:
בישול עד קריספי של שעועית ירוקה
ביצים קשות
טונה בטעם לימון ופלפל של חברת ריו
בצל סגול קצוץ
צלפים (לא שמתי)

ואפשר להוסיף פלפל אדום חמוץ (הוספתי מעט) או זיתים שחורים.
תיבול: שמנזית, מעט חומץ, מעט לימון, מלח
אני ויתרתי על החומץ כי הספיק לי מהפלפל האדום, והוספתי עוד פלפל שחור נוסף לתיבול של הטונה. יצא סלט חרפרף, משביע וטעים.
 

yela

New member
שמחה שאהבתם ! אצלנו זה מככב כמעט בכל שבת

מכינה ממש הרבה, יש אוכלים בשישי כדי לצאת חובת דג ואחרים, מנשנשים מהמקרר.
 
למעלה