המון זמן לא הכנתי אותו. מתאים מאוד לערבים האלה, שכבר לא מתחשק סתם סלט אבל עדיין לא צריך משהו חם ממש.
תזכורת, וגם למי שאינו יודע:
בישול עד קריספי של שעועית ירוקה
ביצים קשות
טונה בטעם לימון ופלפל של חברת ריו
בצל סגול קצוץ
צלפים (לא שמתי)
ואפשר להוסיף פלפל אדום חמוץ (הוספתי מעט) או זיתים שחורים.
תיבול: שמנזית, מעט חומץ, מעט לימון, מלח
אני ויתרתי על החומץ כי הספיק לי מהפלפל האדום, והוספתי עוד פלפל שחור נוסף לתיבול של הטונה. יצא סלט חרפרף, משביע וטעים.