שנה טובה וגמח"ט!! כבר הרגלתי לדבר הזה, הבעיה היא רק הסוכר
יש בזה המון סוכר! . אני קונה משני סוגים שאמורים להיות לא מתוקים, מבשלת איתן קרפיון שלם פרוס, עם בצל בלבד, ללא גזר! ולא מוסיפה טיפה אחת של סוכר, רק מלח ופלפל. ועדיין, זה ממש מתוק יחסית.
בחגים הראשונים בשנים קודמות, הלך קשה אבל עם הזמן כולם התרגלו. כמובן שמקווים תמיד שבקרוב אחזור להכין בעצמי שוב... חלומות !!
הדבר היחיד שהייתי מעזה: לטגן פרוסות מרולדה שבושלה במעט מים ושמן ןקצת תבלינים אסיאתיים. ואז להכין ירקות מוקפצים עם רוטב כדי שיהיה משהו כמו חמוץ-מתוק. אולי בסוכות.