חנה, בזמנו דיברת על רולדת דגים ברוטב כלשהו ואפוי. האם תוכלי

לאה סי

Active member
חנה, בזמנו דיברת על רולדת דגים ברוטב כלשהו ואפוי. האם תוכלי

לחזור על המתכון ולפרט? תודה.
 

חנהפ

Active member
כן, אני זוכרת שאפיתי כזה, אבל אבוי

לא מוצאת תיעוד...
עשיתי חיפוש בפורום וזה מה שמצאתי

בישלתי רוטב סטייל חריימה עם חומוס, הרבה פטרוזיליה הנחתי בו את רולדות הדגים
ואפיתי 45 דקת, אולי קצת יותר.אגיש פרוס בסביבת ברוטב.
 

לאה סי

Active member
תודה לכן


 

yela

New member
שנה טובה וגמח"ט!! כבר הרגלתי לדבר הזה, הבעיה היא רק הסוכר

יש בזה המון סוכר! . אני קונה משני סוגים שאמורים להיות לא מתוקים, מבשלת איתן קרפיון שלם פרוס, עם בצל בלבד, ללא גזר! ולא מוסיפה טיפה אחת של סוכר, רק מלח ופלפל. ועדיין, זה ממש מתוק יחסית.
בחגים הראשונים בשנים קודמות, הלך קשה אבל עם הזמן כולם התרגלו. כמובן שמקווים תמיד שבקרוב אחזור להכין בעצמי שוב... חלומות !!

הדבר היחיד שהייתי מעזה: לטגן פרוסות מרולדה שבושלה במעט מים ושמן ןקצת תבלינים אסיאתיים. ואז להכין ירקות מוקפצים עם רוטב כדי שיהיה משהו כמו חמוץ-מתוק. אולי בסוכות.
 

לאה סי

Active member
תודה. האמת, שאני מכינה גפילטע לבד בדרך כלל. רציתי קצת לגוון,

לכן מנסה סתם משהו לגיוון בטעמים שונים- פיקנטי או חמוץ מתוק.
 
למעלה