אני בענייני רעיונות ל "אוכל יומיומ של קיץ". מה דעתכם להצטרף?
הכנתי צזיקי לפני שבוע. וארא כי טוב, הכנתי גם לשבועות. כבר עשרה ימים אני אוכלת פעמיים ביום יוגורט מתובל וממש טעים. לפעמים מוסיפה לו שקדים, לפעמים זרעונים, לפעמים כלום. לכם מותר גם קרוטונים כמובן...
וסלט הגזר הטרי החרפרף. התאהבתי בו. כל הזמן יש במקרר. פעם מוסיפה עלים מכל מיני סוגים, פעם ביצה קשה, פעם סלט חצילים ופעם אוכלת אותו עם בשר במקום החמוצים (אני חולת-חמוצים). בקיצור, שני מאכלים שכדאי שיהיו במקרר עם קיץ.
צזיקי - 1 יוגורט ענק (אני אוכלת יוגורט עזים)
כ-5 מלפפונים מגוררים או 4 מגוררים ואחד פרוס דק
כ-10 ענפי נענע מהגינה, מרוטים לתוך היוגורט (במקור מכינים עם שמיר)
המון שום כתוש
מלח
שמנזית
כמה טיפות לימון
לערבב, לכסות, לשלוח למקרר.
סלט גזר חרפרף
גזרים וכוזברה במג'ימיקס עד חתיכות קטנות, לא מרוסק ולא מגורר.
מי שאוהב חריף, להוסיף חצי פלפלון למג'ימיקס
להוסיף מעט לימון ומעט חומץ, שמנזית ומלח.
בוקר טוב לכולם.
הכנתי צזיקי לפני שבוע. וארא כי טוב, הכנתי גם לשבועות. כבר עשרה ימים אני אוכלת פעמיים ביום יוגורט מתובל וממש טעים. לפעמים מוסיפה לו שקדים, לפעמים זרעונים, לפעמים כלום. לכם מותר גם קרוטונים כמובן...
וסלט הגזר הטרי החרפרף. התאהבתי בו. כל הזמן יש במקרר. פעם מוסיפה עלים מכל מיני סוגים, פעם ביצה קשה, פעם סלט חצילים ופעם אוכלת אותו עם בשר במקום החמוצים (אני חולת-חמוצים). בקיצור, שני מאכלים שכדאי שיהיו במקרר עם קיץ.
צזיקי - 1 יוגורט ענק (אני אוכלת יוגורט עזים)
כ-5 מלפפונים מגוררים או 4 מגוררים ואחד פרוס דק
כ-10 ענפי נענע מהגינה, מרוטים לתוך היוגורט (במקור מכינים עם שמיר)
המון שום כתוש
מלח
שמנזית
כמה טיפות לימון
לערבב, לכסות, לשלוח למקרר.
סלט גזר חרפרף
גזרים וכוזברה במג'ימיקס עד חתיכות קטנות, לא מרוסק ולא מגורר.
מי שאוהב חריף, להוסיף חצי פלפלון למג'ימיקס
להוסיף מעט לימון ומעט חומץ, שמנזית ומלח.
בוקר טוב לכולם.